Sarbatoriti de nov-dec 04(158)
Raspunsuri - Pagina 9

onitza spune:
OTILIA da, sunt foarte ocupata, Paul maine merge la gradinita iar, i-a mai trecut raceala, nu mai tuseste. Pe tata il opereaza maine, ii scoate fierea, m-a rugat sa nu ii spun mamei ca i-e frica sa nu pateasca ceva de emotii, iar mie mi-e greu sa ii ascund asta, dar nu am ce sa fac, are dreptate tata, o sa o anunt maine, dupa ce iese din operatie si vad ca e bine. Macar sa doarma si ea noaptea asta. Zilele astea am facut curse intre serviciu , spital si acasa, sunt foarte obosita , dar nu neaparat stresata, iata ceva nou in viata mea, am inceput sa ma controlez, sa nu mai sufar cand apare un obstacol, sper sa o tin asa in continuare.
MONICA sanatate lui Alex!
MIHA ce poze frumoase!!! o pupam pe dulcica de Diana!
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

ochi_verzi spune:
Ioana ,tin pumnii maine, sa de-a Dumnezeu ca tatal tau sa-si revina cat mai repede dupa operatie!
si pe Paul si sa va ocoleasca racelile...
Diana 22.11.2004

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
La multi ani! Catalina Nicole, sa cresti mare si sanatoasa
mihaela, fulgutza ta frumushica...cred ca a fost tare bucuroasa...si noi am vb cu soacra-mea si zicea ca si in fagarash s-a pus zapada
miha si ruxi abia acum ce stie si ea cateva poezioare dar vorba ta de-acum trebuie sa o invat una cu moshul
multumim de urarile de insanatosire...alex chiar se simte mai binishor, parca nu mai tuseste asa rau si nici febra nu a mai facut...dar continuam la 8 ore cu nurofen totusi sa nu ne trezim din nou cu surprize...
va pup pe toate
aaa...noi trebuia sa mergem la o petrecere si ne-am imbracat frumos eram gata de plecare si ruxi si-a prins un deget in usa, are unghia vanata(cred ca o sa-i cada) a plans mult pana a obosit asa ca am renuntat sa mai mergem...s-a dus doar alex cu tati
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
aaa...noi trebuia sa mergem la o petrecere si ne-am imbracat frumos eram gata de plecare si ruxi si-a prins un deget in usa, are unghia vanata(cred ca o sa-i cada) a plans mult pana a obosit asa ca am renuntat sa mai mergem...s-a dus doar alex cu tati
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Offf... monica

onitza sanatate la intreaga familie si maine sa vii cu vesti bune

Felis si

mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

onitza spune:
Multumesc foarte mult de urari! In fiecare zi ma duceam la tata cam de doua ori/zi si eram tare fericita ca aveam onoarea de a -i rasplati toate eforturile lui cand ma ducea la medic, la Campina cu noaptea-n cap ca sa putem avea sansa de a intra dimineata la conrtol, numai el stie cat s-a zbatut pt mine! si ii sunt recunoscatoare...
Paul e razgaiat ca sa imi faca mie in ciuda! si e tare smecher: cand vrea ceva, vine la tine si se gudura la o pisica , daca iti prinde punctul ala sensibil, face ce vrea din tine! bunicii sunt primele victime sigure! :D
ROSERB parca si MIhnea e racit, nu? sanatate multa si lui! cum se mai simte?
ANDREAP cum te simti mami? greturi ceva??:D sper ca nu
MIKI sa aveti un zbor placut, wow cate jucarii educative ai luat lui Alexander, super!!! distractie placuta la botez, sa revii cu pozici, da?:)
MIHAELA mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele cu Diana si zapada! eu sunt foarte fericita cand ninge, e zapada, ma bucur ami rau ca un copil de apropierea sarbatorilor.
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

monica-elizabet spune:
onitza, Doamne ajuta sa fie bine maine la operatia tatalui tau
noi pana la urma am plecat la petrecere fiindca incepuse sa planga (de data asta ca vrea la party) si-a pupat singurica buba de N ori si zicea...gata a tecut, a tecut
dar are unghia neagra
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

bits spune:
neata si de la noi!
am copii muciosi si tusesc rau.sper sa pot sa-i fac vaccinul lui Ken caci pana in aprilie nu mai pupam alt polio.
in rest spunem si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor Catalina,Diana,Denisa,Radu,Mihnea,Teodora si Maria!sa cresteti mari si sa fiti la fel de bunuti ca si pana acum!
Ken a primit deja in dar bicicleta mult dorita:rosie si cu casaca rosie de la bunici.mor de ciuda ca oamenii astia tot timpul ii cumpara inainte de ziua lui cadoul,mi-l duce in eroare caci ieri ma intreba:"si tortul unde e?"

bits spune:
Onitza sanatate tatalui si refacere rapida dupa operatie!
vrem si noi zapada!sa pare ca si la Piatra-Neamt a nins.a vazut-o Ken pe Diana la zapada si ma intreba mirat ce e?i-am explicat eu dar nu prea cred ca intelege!

andreap spune:
Buna dimineata si de la noi
Pupam bolnaviorii,Damiana,Alex...sa va faceti bine repede
Miki,zbor usor si distractie placuta la botez!
Diana,multam de poze..ce vremuri..palarie se soare.WE asta vin la Pitesti..poate reusim sa ne vedem.
Monica,offf...cred ca a durut-o rau,saracuta!Pupam unghia bolnavioara!
Paxela,cu intarziere(nu am calculator in WE),"La Multi ani".sa fii sanatoasa,fericita si sa te bucuri de familia ta!
"La Multi Ani" si sarbatoritelor din WE:Ioana Maria si Catalina,precum si celei de azi,Diana Andreea.Sa fiti sanatoase,frumoase si norocoase.
Burtica e bine,multumesc de intrebare.Nici greturi la activ icna.Sunt eu stresata si nebuna..trebuie neaparat sa ajung la medic saptamana asta,sa-mi confirme(sper)sarcina.
Noi aseara am fost la un botez,Mariuca s-a distrat bine si a fost cumintica.Sper sa-mi dea cineva poze,sa va arat zgubilitica cu codite
Dimineata fusesem si la o petrecere de pitici,deci o zi super plina.
Pupici si o saptamana cat mai buna
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Otiliav spune:
Diana Andreea, sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurie in casa parintilor tai!
Ioana, ne sa treaca tatal tau usor si bine peste operatie.
Miki, zbor placut si copilasi cuminti!
Andreea, bafta cu doctorul!
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana