Mamici de noiembrie- decembrie (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

pussi, sa fiti sanatoase si sa ajungeti la termen.

raspunsul, in legatura cu cererea, cred ca era pentru dany26,eu nu am interbat.
cand l-am nascut pe matei seful m-a chemat si mi-a dat 150 euro,fara sa depun sau sa semnez ceva.
intre timp au mai nascut doua colege si nu le-a dat nimic,asa ca tura asta nu ma astept nici la ce mi se cuvine cum nici el nu s-a asteptat sa mai fac un copil.

38+ Anya si Matei

AMR 1 SAPTAMANA (26.10.2007 programare cezariana)

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata burtici!

Lipseste omu juma de zi si gaseste numai surprize..

Felicitari ANK , refacere rapida si te asteptam cu drag sa ne povetesti. Raul BINE AI VENIT pe lume, sa ai o viata frumoasa si sa fii sanatos.

Eu ieri mi-am facut in sfarsit bagajul. Sta cuminte in camera bebelinei si asteapta ca si mine. SI pt ca maine facem 38 de sapt, aseara m-am pus pe treaba ca nu mai rezist, poate poate se intampla ceva. Asa ca dupa 1l de ceai de frunze de zmeur, am facut o baie in cada (desi nu fff fierbinte ca se racea apa ca era frig in baie, dar zic eu ca a fost destul de fierbinte.......ce dor mi-a fost!!!!!) si apoi sporturi extreme cu sotul . Ah, bineinteles ca dupa ce am facut baie a tb sa vina sotul sa ma ridice din cada ca eu nu puteam

Maine mergem la control la dr si abia astept.

Va pup pe toate si aveti grija de voi.

Anca 37+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ankule,felicitari !!!!!!!!!!Sa va traiasca Raul si sa creasca mare si sanatos!!!!!!!!!!!!!!!

Uau,dar a nascut repede,asa-i????

Iara m-a apucat bocitul....

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel37+ Beatrice Alessia
AMR 18 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

roxxy si boomitza mersi pt explicatie!!!!!!!!!!
bb dar de ce doar 2 mil???

34+ ANDREI

AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anca si eu am facut o baie fierbinte zilel trecute si nu am nascut.
Ramo sa vezi boceala pe mine cand o sa primesc mesajul tau

anca 37+

Maria
poze

AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

alfa anca mult succes maine la eco!
ancadragoman felicitari pt vestile bune despre bb!!!!!!!

fetelor voi ce mai papati?ca mie dr mi-a zis ca bb e cam slabutz...

34+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boomitza spune:

Dany26...de ce a zis ca e cam slabut......cat are bebe???

37+ cu bebelina Karina Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Boomitza

Dany26...de ce a zis ca e cam slabut......cat are bebe???

Diana 37+ cu bebelina Karina Maria

pai la 34 sapt avea 2200....
iar eu de vreo 2 sapt pur si simplu nu stiu ce sa mai mananc....acum am sarmale....dar alea sunt o masa pe zi...restul???nu am pofta de nimic anume....
mai zicet-imi si mie de ex ce ati mai papat sapt asta....

34+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ancutzule de dimineata tot plang...M-am uitat si la niste poze cu o bebelina de la mamicile de Cluj,si iara m-a apucat bocitul...Doamne,mai sunt cateva zile si o voi tine pe Bea in brate...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel37+ Beatrice Alessia
AMR 18 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ankule felicitarrrrrrrrrrrrrrrri! Mama chiar s-a spart conducta de bebei, si cata gauroiul! Sa-ti traiasca flacaul, si sa-ti aduca nora vrednica si cuminte!

Mai fetelor daca va zic ce-am patit azi noapte, va apuca groaza, sa nu patiti ce-am patit eu! Cine-i slab de inima sa nu citeasca, ca da contractii!
Mai ma scol eu la un moment dat cu ochii carpiti de somn si cu o burta tare ca piatra si grea si dureroasa.... zic taci ca dorm inca, mi se pare. Dau sa ma intorc pe partea ailalta, cand am simtit parca cutite in burta!
Hait ca nasc! Stau cuminte din momentul ala sa nu deranjez contractiile. Apoi nu stiu cum mi-aduc aminte de Roxana, cu nasterea ei pe 22 ca sa iasa balanta. Pai eu vreau musai scorpioanca! Scol sotul si-l intreb in cat santem. Balanta toata noaptea! Pai sa mai stau atunci, ca nu-i momentul.
Panica, ma scol in capu oaselor bag no-spa-ul de rigoare si fuga la toaleta sa vad ce gasesc prin desuuri. Intre timp durerile mari continuau.
Ce credeti ca mi s-a intamplat? Mi-i rusine s-o spun dar asta e, tine de sarcina. Aveam o basinuta pe acolo si pardalnica ce ma chinuia, cum a iesit, cum mi s-a inmuiat burtica si Alesia da-i din picioare. Ma chinuise saraccia ca inchizitia. Dar s-a dus...ca fumul in sus, amintire .
Mai fetelor nu radeti, ce emotii, am zis ca o pusesem. Noroc ca tati n-a auzit nimic, ca muream. Acum ca stau si ma gansesc, daca auzea ceva ii ziceam ca asta mica a comis-o!
Am venit usurata in pat, nu mai aveam nimic, am mai prapadit si un no-spa degeaba. Pai cu burta intinsa la maxim, prea multe lucruri nu fac casa buna impreuna, nu ?

Shery 37+ Alesia

my precious
camera alesia

Mergi la inceput