Mamici de noiembrie- decembrie (101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by Boomitza

Dany26...de ce a zis ca e cam slabut......cat are bebe???

Diana 37+ cu bebelina Karina Maria

pai la 34 sapt avea 2200....
iar eu de vreo 2 sapt pur si simplu nu stiu ce sa mai mananc....acum am sarmale....dar alea sunt o masa pe zi...restul???nu am pofta de nimic anume....
mai zicet-imi si mie de ex ce ati mai papat sapt asta....

34+ ANDREI

AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Pai am papat saptamana asta : mamaliguta cu branza, salata orientala, zacusca, o tona de muraturi cu cartofi la cuptor cu mult cascaval, telemea si usturoi, chiftelute marinate, friptura la gratar ( cu muraturi ) si diferite sandwichuri .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Ancutzule de dimineata tot plang...M-am uitat si la niste poze cu o bebelina de la mamicile de Cluj,si iara m-a apucat bocitul...Doamne,mai sunt cateva zile si o voi tine pe Bea in brate...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel37+ Beatrice Alessia
AMR 18 de zile

si eu sigur voi plnge cand imi voi vedea bb-ul....pt ca eu am plans si la filmuletele alea cu nasterile si la reclama ai de la Tnuva....e super bb-ul ala!!!!!!!!!!

34+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boomitza spune:

eu in 33 de sapt si 6 zile am fost la eco....bebeul avea 2,167 kg +/- 316 grame........nu mi-a zis nimic ca ar fi prea slabuta...am fost la iosup.....cred ca daca era ceva in neregula mi-ar fizis...asa ca eu zic sa stai linistita; plus ca dupa UM aveam 33 de sapt si 6 zile...iar din pct de vedere al dezvoltarii ei aveam doar 33 de sapt in cap....asa ca ce sa mai zic.....

37+ cu bebelina Karina Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Boomitza

eu in 33 de sapt si 6 zile am fost la eco....bebeul avea 2,167 kg +/- 316 grame........nu mi-a zis nimic ca ar fi prea slabuta...am fost la iosup.....cred ca daca era ceva in neregula mi-ar fizis...asa ca eu zic sa stai linistita; plus ca dupa UM aveam 33 de sapt si 6 zile...iar din pct de vedere al dezvoltarii ei aveam doar 33 de sapt in cap....asa ca ce sa mai zic.....

Diana 37+ cu bebelina Karina Maria

si la mine e mai mic cu 5 zile iar la 33 sapt avea tot 2,168

LALA MERSI MULT pt detalii esti o scumpa

totusi mier mi-a zis o dr de la sanador ca greutatea lui bb nu depinde de cat mancam noi....asa o fi??!!!!

34+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Sheri ce tare!!!!Dar cred ca te-au apucat putin emotiile,nu????Umpic mai mult!!!!

Dany suntem 2 plangacioase.Si eu cand vad un bebe cum se naste ma apuca plansul.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel37+ Beatrice Alessia
AMR 18 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:

Pai am papat saptamana asta : mamaliguta cu branza, salata orientala, zacusca, o tona de muraturi cu cartofi la cuptor cu mult cascaval, telemea si usturoi, chiftelute marinate, friptura la gratar ( cu muraturi ) si diferite sandwichuri .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

[ pofta]

Dana 31+ Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

lala deci nu te feresti de mezeluri?e ok sa le mancam....ca eu m-am cam ferit....dar conserva de peste pot manca?imi place aia in sos....

34+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Sheri si eu am patit chestia asta si nu numai o data....deja cand ma doare burtica toata si am senzatie maxima de discomfort si etc mai intai ma duc la buda, sa fac ceva si fac mereu, sau macar o basinutza....si imediat trece tot discomfortul. Dar prima data cand am patit si eu la fel am zis ca nasc si am luat repede no-spa.

Anca 37+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Eu cred ca imi fac abonament la Petrom pt sandwichuri cu pui si ardei copt, sunt moarta dupa ele.

Dana 31+ Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

mai fetelor, eu va las, ma duc sa imi cumpar ingrediente sa fac salata boeuf ca nu mai pot de pofta. Sper sa va gasesc in ordine cand voi reveni.
Pupici.

Anca 37+ Elena

poze

Mergi la inceput