Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
ioanaradu spune:
sori pai si matei tot la faza asta e, ca oricum si ardeiul tot blenduit a ajuns. evident, fara coaja! dar iti garantez ca toate cele fierte si pasate nu au acelasi gust ca atunci cand sunt putin bagate la cuptor. matei mananca mult mai bine asa. orez cu legume si carnita de pui i-am mai facut si n-a fost prea incantat.
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
alionushca spune:
Sori1980asa frumos ai descris scena cu tzitzi - ca mi s-a facut dor
Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI
Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)
gabi78 spune:
ioana_radu ar fi super daca ne-am intilni, dar la ce vreme s-a anuntata nu prea cred. Oricum daca e o ferestra de soare si veniti.. ne vedem fara probleme. Va pupam.
laura_oana eu la alergie i-am dat Zyrtec lui Tudor. Numai cu sfatul medicului.
lumi_mag te invidiez sincer pe statul pe olita al baiatului tau. Al meu zici ca il musca cineva de fund cind il pun. In scimb sta linga ea, o tine in brate si face.
stefanya eu ziceam de tipa care si-a indepartat tatal de copil.. mie nu mi se pare ca a luat o decizie gresita. El nu a vrut copilul si nici dupa nastere nu s-a manifestat decit f tirziu ca ar vrea sa ii fie aproape. E a nu a vrut sa ii spuna ca este tatal lui pt ca nu stia daca el vrea sa ramina linga ei sau uite azi e tata.. miine ... dupa zorele si asa sa zapaceasca copilulu. Si atunci a spus ca e un prieten de-al lui mami si gata. Cind venea era binevenit, cind nu.. nu.
constipatie din cauza fierului nu pot sa dau vina pe fier ca asa e el mai constipat, dar nu am facut nimic in senesul asta. Se mai regleaza de la iaurt.
strainii par a fi ok pt Tudor. Intr-o singura seara ni s-a intimplat sa se suie un prieten in masina in spate linga el si sa se sperie.. cu toate ca il cunostea. Dar poate ca fiind un tip mare... imens... l-a speriat dimensiunea si faptul ca era intuneric si nu a vazut prea bine. In rest.. nu face nazuri la nimeni.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
gabdyd spune:
Salutare stup,
Straini , nu are nici o jena nenicul, rade cu oricine, sper sa nu fie asa si mai incolo sa plece cu oricine oricand, sa fac infarct alergand dupa ea prin piata. Julie, nuuuu, daca nu cunostea se punea pe un urlaaaaat. Numai cine era chiar un om deosebit avea priza la ea. Are ceva copila asta, parca simte oamenii si eu sunt tare incantata de treaba asta.
Am vazut niste meniuri foarte faine aici, mi-e dor sa fiu si eu copil mic.
iod - eu iau Jodid pentru ca asa mi-a spus dr, doua-trei pastile pe saptamana, si parca ma simt mai bine si cu oboseala asta, trebuie sa ajung o data la un control endo. Deci iodul e asigurat prin laptele meu destul.
[oups], am uitat sa pun supa la fiert , revin ....
radcarmen spune:
Val eu zic sa nu te alarmezi. Mama finutzei noastre, inainte sa o aiba a fost la un control ginecologic ca sa vada daca e totul ok sa raman insarcinata. In acel moment i-au descoperit un polip cervical si a trebuit sa mearga sa i-l extirpe si sa ii faca biopsia. Totul a fost ok, apoi a ramas insarcinata si nu mai are probleme de atunci si nu a facut nici un tratament. Te rog sa nu te sperii pentru ca nu ai motiv. Pupici ca sa iti treaca supararea.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
gabi78 spune:
Si trebuie sa il laud pe puiuil meu chiar cu riscul de a nu mai minca miine nimic!
De dimineata: o banana cu suc de morcov si 3 biscuiti
Iar la prinz.... oho... la prinz un castron de ciorba de vacuta acrita cu suc de rosii si ...e bine siii.. un iaurt Yoplait de 125 de gr cu fructe (mango).
Pe mine m-a dat pe spate. Cred ca si pe multe dinte voi!
Dupa ce a mincat l-am manevrat cu mare grija ca era ca un pepene. Acum doarme.. digera!
Probabil ca la 6 nu va mai vrea nimic..dar il cred.
Azi i-am luat Danonino d-ala brinza de vaci cu caise.. sa vedem daca maninca. Voi ati dat asa ceva bebeilor?
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
radcarmen spune:
Gabi, eu am dat la Vlad iaurt Danonino cu caise si ii place foarte mult. Poate ne spui si noua cum ai facut acea ciorba de vacutza delicioasa....Please.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
ramiha spune:
Fetelor!!!!nu pot sa tin pasul!!! am intrat dimineata si mai aveam o pagina de citit. Zic eu: las pe dupa-amiaza, ca acu am treaba! si iata ca dupa-amiaza s-au facut 7 pagini!!! Si vorbim doar de o juma de zi!
treaba respectiva a fost din pacate umblatul cu Nectaria pe la doctori. Nu i-a trecut ochisorul... nu se vede nici urma de ameliorare. Am dus-o la un oftalmolog la Medicover, Arghirescu parca, o doamna foarte draguta si amabila. Ne-a dat netacin - sper ca asa se scrie - picaturi de pus in ochisori. Astept sa se trezeasca sa-i pun.
Cica motivul pentru care a facut aceasta conjunctivita este viroza pe care a avut-o de vreo 3 saptamani, care ba ii trecea ba ii revenea, si mai exact secretiile nazale. Daca puteti sa-mi explicati si mie cum faceti sa ii curatati nasucul puiului as fi tare recunoscatoare. A mea nu sta nici sa o pici cu ceara. Se zbate si urla de sperie vecinii.
Pompitele clasice cu para nu scot nimic, dar absolut nimic - si asta cand sta, darmite cand se zbate. Am incercat cu o seringa la capatul careia am atasat capatul de cauciuc de la pompa de nas (intelegeti voi ce vreau sa spun) - si am fost foarte mandra de inventia mea, chia ma batea gandul sa brevetez un produs de genul asta . Din pacate copilul tre sa stea cat de cat linistit... abia dc ii nimeream nara. Cand sa mai si trag?
Dr oftalmolog mi-a zis o chestie pe care nu prea o inteleg. Sa iau o seringa lunga si subtire si sa o umplu cu ser. Sa-i dau jet cu presiune, jumate de seringa in nara dreapta, jumate in stanga... Mie mi-e cam teama sa-i aplic procedura asta... mi se pare destul de invaziva. Ati incercat asa ceva? nu se ineaca puiul? Cica ar spala mai bine nasucul...
Hai ca m-am intins la vorba... Ah, am fost si la pediatru, dar nu m-a lamurit cu nik... merg sambata la mult laudatul dr. Stanciu (am mai fost la dansul o data si ne-a placut), ca de ceva timp mi-a intrat in cap ca e rahitica si nu ma las pana nu aflu dc e asa sau ba.
Va pup! Ma intorc la citit mesajele voastre, ca mai am numai 5 pagin si termin ... scuze dc am fost off-topic
ioanaradu spune:
si eu tot cu seringa ii pun ser lui matei, cand este cazul. daca stai sa te gandesti nu este mai rau decat sprayul cu apa de mare care se pulverizeaza in nasuc.
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
flopici spune:
Ramiha, eu am reusit cu batista bebelusului, aia de se pune la aspirator.
Nici eu cu pompita normala nu reuseam nimic, pentru ca bb nu statea locului.
Cu aspiratorul insa, am adoptat alta strategie, dau drumul la aspirator, ii dau intai pompa sa se joace putin cu ea, si aopi, delicat....o bag in nasuc...si uneori chiar rade.
Nu stiu daca tine si la tine...dar poti sa incerci.Sanatate multa!