Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
iunita spune:
haloha!
carmenfr deocamdata sunt subiecte de discutie..maia stept.
tzuna de fiecare data cand spun ceva imi asum raspunderea si sunt preagtita sa primesc rosii,castane si ce or mai fi.. nu cred ca am lasat impresia ca sunt genul de pers. usor de "impresionat" asa ca stai linistita ca preiau cu toata placerea rosiile tale ca si asa ai prea multe griji pe cap. un pupacel pt fetele cochetele.
Anne pasta de dinti nenedent are si o periuta degetar pt spalat coltii. sa va creasca mari coltisorii. noi inc animic..stirbe ca 2 babae ca ai mei cred ca pica...
lumi_nag si io is gri[ata si stau cu masca pe figura si fi-mea radeeeeeeeeeeee... pb e ca e atat de atrasa de noua "mami" c anu mai papa.... dulcic pisoiu rozaliu.
elyanne si io tot copchil d'asta "non-stop"am. sta cuminte numa cand doarme.. in rest nici la masa nu se potoleste. io de teama ca mananca prea mult i-am scos iaurtul de dupa legume..ca baga 200-250 g piure gros si mai papa si un iaurt... ma ia durerea de cap...
diana_jors io propun sa va facem stup separat ca ma ofticati..ia auzi bre la ei... au si dinti...
bravos! sa cresteti mari si voinici. bafta la vaccin!
cria_bv sanatate lui Vladut!
loradin anunta astia ca se strica vremea dar daca o sa fie frumos in cursuls apt viit eu as veni. in we mi-e mai greu ca fac treburi prin casa, am musafiri...chestii...
Elena.2006 felicitari pt progresele lui Adrian. sunt multe la numar!
constipatie si la noi a functionat lass baby . i-am dat cam 2 sapt si acum l-am oprit. si merge bine in continuare. ba ieri am avut 2 surpize in pampers si de dim inca una yuu-piiii!
madmat sigur e de la dintisori dupa ce povestesti tu acolo. pupam Mousa sa iasa dintisorii mai repede.
gabdyd ia-ti catrafusele si treci inapoi ca vreau sa te intreb ceva: cu paiu normal sau i-ailuat canuta cu pai? ca io am o pb cu copila mea: nu mai bea laptele ..defapt nu mai vrea BIBERONUL! trage, face pauza, inghite, trage ..etc..ca la lingurita. dacaii dau cu o cana normala se inneaca . ma gandeam sa incerc cu un pai numai ca..mi-e ca asta inghite paiu!!! si vazusem undeva o canuta prevazuta cu pai...
moaaaaaaaaaaa stai ca mi s-a ridicat nivelul orzului: TANTI PAXELAAAAAA de ce esteti nesuferita? cuma dica nu citeste nimeni... ba io as zice ca dumneavostra nu prea scrieti, ca io citesc. si de primii pasi, si depaiu cu kiwi si filmuletu cu pampersoasa pupacioasa care se ridica pe patut..mai mai mai... stai sa caut un emoticon

na!(ala ultimu e ca sa vezi ca te invadam!)
Sori1980, flopici pe la care luna a nului ati ajuns?
carne de vaca io stiu asa: sa nu fie de vitel : contine mult colagen , blabla...eu ii iau Antricot sau pulpa de vita tanara . ma duc fain frumo la macelarie, caut un nenea macelaru dlagut si ii spun duios: fiti amabil, as vrea si eu o bucata de carne de vita ,dar sa fie foaaarte proaspata si foaaarte tanara,dar nu vitel, ca o iau pt puiutul mic si .. va dati seama. "Da duaaaamnnnnnnaaa, va servesc, cu cea mai mare placere!" si scoate omu buletinu la vaca, imi arata ca nu e vititca da nici baba nu e...totul e ok "dar stiti... nu pot sa iau mutla ca ea mananca un cubulet la 2 zile..."Nu-i problema, cat sa fie? 500g?" da... va rog. (si acu urmeaza perierea) . Invatati-ma si pe mine..cum stiu care carne e mai proaspata, mai taanra ca uitati nu mereu dau peste cineva asa de amabil si nu as vrea sa ma pacalesc . si incepe omul, imi spune ca tre sa fie rosu deschis, ca daca e inchisa la culoare e veche carnea sau e batrana vaca.. etc etc.. si invariabil se termina cu " si cand mai aveti nevoie veniti cu incredere ca am mereu marfa buna........." deci eu iau pt fata antricot PROASPAT!
Val fii optimista sau si mai bine ignora pt moment pb. oi vedea tu cum stau lucrurile cand ajungi acolo. pana atunci nua re sens sa iti umbresti zilele cu "cum ar fi daa ar fi". pup!
ghibuadina bravo! ma bucur pt tine! sa dea domnu sa nu mai ai niciodata astfel de pb! SI felicitari Alexiei pr primii pasi!
o problema mai veche cat de bune / sanatoase sunt laimentele pe care le mananca bebeii: io zic asa: degeaba ii dau eu morcov crescut sub clopotul de sticla, rosii acute in eprubeta si carne biofaucta in laborator. ca peste 1-2 ani va manca la masa cu mine. asa c aincerc sa iau ce e mai bun din ceea ce gasesc in piata pt ca la fel fac si cu legumele pt noi. o problema mai noua probleme cu stomacul de la carne, ou, legume, fructe cereale. Cred ca e normal sa existe dar nu cred ca e ok s aincep sa i le scot ca trage vanturi. doar adaca doamne feri nu face ale pb(scaune moi, varsaturi..) dar in rest sa fie sanitara.. asta va manca incontinuare asa ca trebuie sa se obiscnuiasca s ale digere.. daca i le scot cu ce o ajut? ca peste 1 luna o luam de la capat.
program de masa
si eu ca si elyanne am considerat ca e ciudat sa ii dau legumele la 5-6 seara in conditiile inc are avem 4mese. si atunci avem lapte, legume, fructe+cereale sau branzica sau iaurt, lapte.
ma duc sa lesin in pat ca s-a culcat si gaza mea!
the end!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
radcarmen spune:
'neatza buna!
La multi ani sarbatilor zilei!
Noi am fost aseara la vaccin. S-a comportat f bine, nimic nu a zis, inca i-a zambit asistentei dupa ce i-a terminat de dat injectia.
Bilantul la 6 luni jumate: 7100g si 72 cm. Ne mentinem in continuare la categoria fotomodele, dar intram si in clubul baschetbalistilor, asta daca ne primeste cineva. Eu sunt multumita, nu e el tare voinic dar important e sa fie sanatos, vesel si sa pape bine atat cat papa.
Sa vedeti faza. Il ia doctorita pe Vlad sa il puna pe cantar si da sa duca balanta la 8 kile. Io de colo...vedeti ca trebuie sa cautati mai jos cu un kil'. A strambat putin din nas cand a vazut cat are, dar i-am spus ca nu pot sa il fortez sa manance ca mai rau fac. Mai nou nici nu mai comenteaza pentru ca stie ca legat de diversificare fac cum simt eu ca e mai bine. M-a intrebat doar daca l-am diversificat. A spus ca piticu e ok, cu tonus bun si vesel. Era chiar sa ii traga stetoscopul din urechi doctoritei. Noroc ca nu l-a prins foarte bine.
Eu sunt chiauna de cap. Asta noapte m-am trezit pe la 2 sa ii iau temperatura dupa vaccin si dus a fost somnul meu. Si am numarat la oi.......de m-a prins 5 dimineatza. Asa ca is cum ii mai rau. Eu ziua nu pot dormi, nu stiu de ce. Dar imi revin eu.
Pupam copilasii agitati sa le treaca si sa le lase pe mamicile lor sa doarma.
PS. scuze pentru greseli dar sunt terminata de somn cu toata cafeaua bauta.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
Mihaelaaa spune:
In sfarsit am avut si eu o noapte aproape intrega....
David a dormit de aseara de la 7 si s-a trezit la 4.30,apoi la 6 de a papat laptic si apoi la 8.Tot e bine avand in vedere ca se trezea la o ora,maxim 2...il trezea tusea,saracutu...
E si el bolnavior si parca nu-i mai trece.De aia azi dimineata am sunat la dr...iar....sa-i spun ca am terminat sticla de sirop de tuse,dar el tot mai tuseste.M-a chemat intr-o jumate de ora la cabinet.
Acum am venit...cu o sticla plina de sirop de tuse...
L-a controlat...saptamana trecuta cica avea "rosu in urechi" (cine a mai auzit asa ceva ca io nu),azi cica numa una mai e putin rosie
Mai are rosu in gat,si dr zicea ca ar fi trebuit sa-i treaca pana acum,si ca se gandeste sa nu fi prins alta infectie...atunci ar fi mai rau....
offf....si io m-am saturat.Imi vreau copilu inapoi...ala cumintel,papacios,care doarme noaptea intreaga..
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Amma23 spune:
Iunita, mama e intotdeauna o maaare placere sa citesc ce scrii.Esti nebuna rau!!!
Na ca iar te complimentez, sa-ti fie de bine.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
Am venit si io la raport...deci ne-a vazut d-na dr.:
- 8200 kg
- 68 cm
- vaccin efectuat, bebelina un pic agitata pina seara cind a si vomat
In rest e totul ok, n-are rosu in git si nici la plamini ceva...mucisorii sunt pe trecute.
Am primit si lista cu alimentele pe care sa le introducem in continuare: galbenus de ou, carnita de pui,...etc.
A zis ca avem greutatea unui copil de 8 luni, asa ca pot sa-i dau si biscuitii de la Nestle pt. 8 luni, ca io eram stresata ca nu-s de virsta ei...
Trebuie neaparat sa instalam tarcu, ca cica e periculos sa o lasam pe pat nesupravegheata, ca e grasomenga si daca face buf s-ar putea sa fie nasol...aici si-a facut efectu` dr. ne-a cam speriat...cu bunicile care trebe sa fie vigilente ca bebelina e "sprite" sau "duracel" mai tot timpul...
Dintisorii cica se apropie
Pupam si noi bebeii sarbatoriti azi!
si le uram multa sanatate celor care sunt bolnaviori!
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
roxygeo spune:
Am uitat sa va spun de premergator - ca cica dupa ultimele studii nu e bun ca deformeaza picioarele si ca ea nu recomanda....daca-mi mai aduc aminte va mai scriu...
Pupici intregului stup
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
Crina_mio spune:
'neata pe la amiaza si de la noi,
iara am lipsit 2 zile si voi terminara-ti capitolul!! Am reusit aseara sa citesc din capitolul anterior, dar nu am apucat sa si scriu. nici nu mai stiu ce vroiam sa zic... sa le urez bun revenit noilor mamici Ramiha si Daia, asteptam poze cu piticotii vostri. am vazut pozici cu mami de zana si zan si ai ei puisori, frumosi cu totii, parca se apucase cineva sa conjuge, asa ca nu repet.
aaa, sa nu uit sa-l felicit pe Alex pentru noile lui performante. E nascut in aceeasi zi cu piticul meu, dar mult mai "umblator". Stam si noi bine in fundulet, in pozitia echer indicata de Biky, pana ne plictisim de jucaria pe care i-o pun intre picioare, ca apoi vedem ceva in lateral si ne imnclinam, sau daca nu-i las nimic, se apleaca sa-si roada piciorusele. Noi nu reusim sa ne taram daramite sa mergem in 4 labute. ne chinuim si noi cam asa
avem si noi poze noi
ma apuc de citit din urma si revin, ca ati scris si la capitolul nou vreo 12 opagini, sper sa ma lase printesa mea sa citesc.
si vazut pozici si cu printesa mica de lauramar si cu okisorii albastri ai lui Tudor de Mickyn
Crina si Maya Georgia
flopici spune:
Vin iar pe capul vostru!
Nu ne merg mailurile la birou...si nu prea am de lucru. Asa ca hop pe forum!
Multumesc Iunita, ca mi-ai vandut know-how-ul de cumparat carne de vita.Sa ti-l brevetezi, data viitoare scoti un ban cinstit! :))
Eliane, daca si cand te hotarasti te ajut cu placere. Anunta-ma doar si io ma prezint la datorie.:)
Revin,
karra80 spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!Noapte intreaga si la noi.Prima dupa cateva luni, tot de a 2 luni.Tineti-o tot asa, prichindeilor!
Ama si Lucas 12 Martie 2007
norocoaselor...va invidiez......winnie e a nustiu cata noapte cand face cu mine militarie

S-a trez din ora in ora...la 12 o incep mataiala cu foiri la 1:30 o papat...si apoi mi-o sarit mie somnul...timp in care mata o dormit cam 2 ore...cand sa m apun si eu sa adorm hopa treaza......
imi venea sa ma urc pe pereti...apoi la 6 iara papa...si a tinut-o intr-o foiala continua pana la 10 ...acuma ea doarme linistita eu nu pot sa dorm
Si avem o probl desi doarme cu mine...ii place sa doarma pe lateral sau pe burta , partea nasoala e ca daca se trez si vrea sa se intoarca pe spate nu poate si atunci maraie...sau se trez de tot.........nu stiu ce sa-i mai fac...paote si de la dinti ca ii iasa cel de sus dar cred ca si de la faptul ca pica in bot cand nu se mai poate intoarce de pe burta pe spate

Scuze ca nu raspund la nimeni dar nu am dispozitia necesara......imi vine sa plec pe camp la plimbare dar asa de tare ploua afara.......................

Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
elyanne spune:
Spalat pe dinti cu periuta normala (nu de-aia degetar) de la 4 luni... au de la oral-b sau de la colgate... Nu ma risc sa-mi bag de'stu in gura... Acu, ca acu, ca au 1-2 dinti... da mai incolo
si cu pasta de dinti nenedent...
Cand le fac baie, la final, cand inca sunt in apa, in cada... bag periuta si ii spal pe gingii mai mult, decat pe dinti... ca's doar niste colturi dintii lor... Nu f. mult... ca n-ai ce spala...
Dupa oricum baga lapte... deci nu pot sa zic ca ii spal ca sa nu faca carii
... da totusi le masez gingiile si ii obisnuiesc cu treaba asta... Abia mai incolo, dupa 1 an sa zicem, cand le voi face baie dupa ce mananca, pot sa zic ca ii spal sa nu ramana cu laptele intre dinti...
Felicitari piticilor care au dormit toata noaptea
Tineti-o tot asa... sa se odihneaca si mamicile voastre 
Mihaelaaa rosu in urechi?
N-am mai auzit
super tare...
iunita ai mei imi fac masaj la burta si cand ii schimb... imi iau la picioare... Cand mananca normal ca dau din picioare... cum se scoala incepe sa dudie patu, ca dau cu picioarele in zabrele... Cand mananca, de ex., pun cosurile pe canapea... care elipita de perete.... duduie peretle de rigips ... de la cat se agita 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)