Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salutare!
Ati si umplut jumatate de capitol!

Bine ati revenit Ramiha, daia si sori1980!
Bravo, domnisorule Alex (diana_jors), faci progrese uimitoare!
rianna_stef, ma topesc dupa rasete de bebelus, e o dulce Daria.
Lumi_nag, casa de piatra surorii tale!
alionushca, felicitari pentru al 5-lea coltisor, cred ca Ilinca este prima din stup cu atatia dinti.
laura_oana, multi pupici lui Edy si sa-i treaca repede bubitele!

quote:
Aseara i-am dat in premiera cereale, cateva lingurite asa, de test pentru inceput...i-au placut, n-a facut nazuri am copil cuminte. Da' si eu zaluda...am zis ca nu i le dau in biberon, ci cu lingurita. M-am tacanit rau?
Ba nu te-ai tacanit deloc. E o masa diversificata si e bine sa o obisnuiesti cu lingurita.
Val, multa, multa sanatate!
gabdyd, am citit de isprava cu paiul si mi-am zis chiar sa incerc si eu, sa vad cum reactioneaza.
Multi pupici bebelusilor agitati si mai ales celor bolnaviori, sa se faca bine!

Azi avem 7 luni. A fost o luna frumoasa in care am trecut de la pozitia barcuta (pe burtica) la ridicat in picioare si mers de-a busilea. E tot mai curioasa si atenta la ce se intampla in jur. Se foieste non-stop, stie ca o cheama Maya - se intoarce catre oricine o striga pe nume. Face plici-plici, adica bat eu din palme si ea ma imita...mai bate si fara sa-i spun. Inca exersam sa batem si cu sunet. E cu gura pana la urechi cand ne vede, rade fara sonor cum zice taica-su. Aici este Maya la 7 luni. Si inca o poza cu varul ei de 4 zile pe care l-am vizitat azi.
Noapte buna tuturor!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna seara...la fete neculcate(interpretati, va rog!!!! )Am venit iar ca betiva la sticla...la sticla de bere, ca vad ca asa se poarta

Voiam sa spun ceva, dar mi se impleticesc gandurile in cap...de somn cred...nu de "culcare"

Asa...de ce se arunca prima apa in care a fiert carneaPai carenea, de obicei, are si sange. Si la fierbere, ala se coaguleaza si se face gri-maro.Oricum tre' sa pescuiesti spuma. Asa ca mai bine o arunci, speli carnea de bucatele de sange inchegate, speli oala, si pui apa curata , si apoi poti adauga legume, si eventual carnea semi fiarta taiata bucatele. Eu asa fac.

Maine, fi-mea dar si noi, avem in meniu, cirbita de vitel(de la tara).Ca tot mi-ai facut pofta.Si ne-am mai si uitat pe Travel la Mancaruri bizare...de am poftit toata seara. Io ca io, da' sotu'...dupe niste afumaturi.Gata, nu va mai zic, ca va innebunesc.

A, si azi i-am dat suc de la o portocala. Astept replica din partea funduletului ei

Iunita, cand te "superi"si incepi sa ne vb de sex si pozitii? pozitia 48 cu picioarele in sertar o stiti??

Gata, ca poate ma trezesc maine cu lada de bulioane la usa...Sa pun direct in ciorba de vacuta(a se citi:bou de tara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

no, fetelor am o problema gravad e tot...mi s+a stricat o partitie a calculatorului si tot ce aveam pe ea s+a dus pe apa sambetei...asa ca am dus +o la expert ca stiu ca se mai poate salva cu nu stiu ce programe si respectivii mi l+au formatat direct fara sa vada ce si cum se mai poate salva de pe el...acum va intreb pe cele care mai aveti habar..pot sa mai salvey ceva de pe el????????sunt pozele copiilor din primele zile si pana in moment...lucruri care nu le mai pot reface..materiale pt copii, poezii, povesti, cantece, site-uri...o gramada...desene, filme documentare..toate pt copiice ma fac....maine ma duc la service...credc a le fac alora un scandal monstru
ma culc nu-s in stare sa raspund ceva

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Am intrat si eu ca ma uitati cu totul. Am mult de recuperat din urma ca vad ca ati fost tare harnicute. Eu nu stiu am din ce in ce mai putin timp nu stiu cum mai faceti de umpleti atatea pagini.

Zilele astea am fost cam ocupata, in weekend un botez, apoi am fost la tara. Vlad e cam racit, mucos, tuseste, marait, am stat mai mult cu el. M-am cam speriat putin ca s-a umflat sub limba, dr spune ca e de la raceala dar vad ca inca nu s-au retras umflaturile.
Multa sanatate bebelusilor bolnaviori si sper sa apuc sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Scuze ca nu am reusit sa intru pana acum si multumim mamicutelor care ne-au vazut si le-am placut la totii bebeii de la Arianna.

Sunt tare trista deoarece trebuia sa venim acasa de tot in decembrie dar inca nu am primit actele pt Arianna si mai dureazaaaaa...nu stim cat si nu se poate rezolva cu relatii asa ca mai asteptam sa vedem...ea o sa primeasca cetatenie portugheza daca stiam ca dureaza atat ii faceam pasaport romanesc asa am pierdut si banii care avea dreptul sa-i primeasca.

AMMA noi suntem in clubul somnambulilor de cand s-a nascut,ea se trezeste de f. multe ori pe noapte chiar daca vrea doar o gurita de ceai.Noroc ca e mama aici si mai facem cu randul noaptea desi eu lucrez asta e .

Pasi Arianna face de la 5 luni daca o sustin ea inainteza imi vine sa o mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

I-a uitati tarancuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Buna dimineata!

Azi dau o cafea, un lapte, un capucino, ce vreti voi, pentru ca Stefi face 7 luni Draguta lu mama, tare repede a trecut timpul si parca incep sa regret ca in curand n-o sa ma fie bebelus.
La multe luni si celorlalti bebei nascut azi.

Lauramar, e o draguta Arianna, imi place tare mult de ea...are ochii tai mi se pare

Martutza, e posibil sa fie si alimentele vinovate pentru agitatia de noaptea...nu oul ca i-am dat mai demult dar posibil iaurtul sau marul date la 5...da' chiar nu stiu ce as putea sa-i dau la ora aia in afara de tzitzi...branza nu vrea nicicum...fructe dau gaze, iaurtul la fel...sa incerc vreun compot de fructe cu cereale ma gandesc

Azi-noapte s-a trezit doar de 3 ori, a supt si a adormit la loc...de fapt o puneam treaza in patut, eu ieseam repede si adormea pana la urma.

Eliana, lasa ca scapati voi pana la urma...multa sanatate lui Andrei

Ma duc sa-mi giugiulesc sarbatorita ca maraie in patut.

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!

Multi ani traiasca ptr.:

Miriam Riana, bebitza de Anaanamaria
Stefania, bebitza de Mihael@
Bryan, bebitz de Alexia 3
Robert Gabriel, bebitz de Loina In
Andreea Beatrice, bebitza de Nickol_f

multumesc mult pentru incurajari. e...cumplit! aseara am fost cu Luca la mama nasa (asa ii spun eu matusei mele). Nu am cuvinte sa descriu ce simt. are cancer de cap de pancreas in faza III. O sa inceapa un tratament la Fundeni dar...deznodamantul e acelasi. Inca nu o doare nimic, doar ca e foarte slabita si nu poate manca. E pe un tratament naturist, dar boala este mult prea avansata. Parshiva boala! sa nu te doara nimic si dintr-o data... Sunt neputincioasa si ma gandesc doar ca Dumnezeu ii cheama la el, mai devreme, si pe oamenii buni...

Luca! Ce ma fac eu cu Luca? E un agitat de vreo 4 zile! Nu vrea afara, nu vrea in casa, nu in carut, nu in patut! In brate! Dar nu asa, sa stam degeaba, plimbat, vorbit, cantat! Nu stiu ce are! O fi rasfat sau dinti? Nu se vede nimic, dar cu nervii astia, ce sa mai zic si eu...
Persoanele straine le respinge imediat. De fapt e selectiv. Eram in farmacie si erau doua farmaciste. la una radea cu gura pana la urechi, daca se apropia cealalta, dungi rosii pe frunte, buza lasata si plans...
Ieri nici sa manance nu a vrut. A cioflait dimineata niste mar cu biscuite dar piureul de legume l-a scuipat si da-i urlet. pe deasupra s-a repezit si cu ochiul in lingurita plina. M-am cam speriat dar el saracu statea cu ochiul inchis, murdar si nedumerit. Iar eu nu stiam ce sa fac mai intai. asa ca ieri a ramas doar cu formula 700 ml/zi si nishte cereale cu banana de la Humana.

Val, ! Si eu am un nodul la sanul drept. in liceu era cat un bob de fasole, acum e cam cat o castana. (ce comparatii fac!) Mi-am facut acum vreo patru ani mamografie si madam doctorita (o cotoroanta mi s-a parut), s-a uitat, s-a sucit si pe urma cu o privire piezis imi zice ,,draga, nu e cancer, dar trebuie tinut sub observatie!". M-am uns atnci cu mastodinon si am luat parca si niste buline, dar degeaba! Doctorul meu ginecolog mi-a spus ca vedem dupa ce nasc si alaptez ce se intampla. Ei, am terminat si cu nascutul, si cu alaptatul si tot acolo e! sa vedem ce va urma. dar imi este frica rau de operatie.

ramiha, eu ii pun lui Luca ser fiziologic si e in regula. Are niste muci mari si uscati.Am niste ser italian in niste fiole de plastic.Ii pun in fiecare nara cate o jumatate de fiola si daca nu reusesc sa scot cu pompita ies singuri dupa ceva timp. Operatiunea asta o practic cam o data la 2-3 zile.

Sigur mai aveam ceva de zis dar mintea mea e cam tulbure.

va pup si o zi buna!

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

neata,
mai fetelor mi-am tras o cafea de s-au ridicat si sprancenele.E groaznica! Amara si tare!Asa ca o voi bea singura!

Sunt la a treia noapte dormita cap coada.Ma simt ca in tinerete.Sunt verde si mai fashneatza ca niciodata.Trebuie sa o scuip sa nu o deochi.

Haideti sa va povestesc ceva... ieri am profitat de caldura de afara si "am indraznit " sa ies cu Ana(mare curaj).Curios dar copilul a fost ca un ingeras!Pe drum ne-am intalnit cu vechi cunostinte(mamici cu copchii)Mare noroc am ca m-a facut mama curajoasa.Am ramas uimita.Pai mai fetelor ,copilul meu e un pitic la aproape 8 luni fatza de restul.Eu nu stiu ce se intampla.Deci..cum va spuneam ne-am intalnit cu o mamica a carei fetitza a reusit efectiv sa ma sperie.Nu stiu cum sa v-o descriu.Arata la fatza ca un luptator de sumo(nu stiu daca asa se scrie)Va rog sa ma credeti ca mi-a fost cumplit de mila de ea.Circumferinta capului era dubla fata de a Anei.Initial am crezut ca este bolnava...dar nu...era pur si simplu"mancacioasa".Am intrebat-o daca este cuminte si mi-a raspuns ca nici nu misca.Doarme de la 22-10 de cand a nascut-o si abia acum la sase luni a auzit-o plangand un pic din cauza dintzisorilor.Bineinteles ca discutia a deviat povestindu-ne una alteia meniurile.La tot ce spuneam eu ea nu era de acord.Vin acum si va rog sa imi spune-ti sincer daca avea dreptate.I-am spus ca ii dau Anei piure de fructe cu marul copt la microunde.Raspunsul a venit f dur"Nu e bine,microundele distrug vitaminele" I-am spus ca i-am dat mar cu biscuiti Petite beure.Raspuns"Nu e bine,contin sare si zahar".Imi spunea ca la 6 luni ii da doua iaurturi pe zi a cate 250ml.Dragele mele mi se pare groaznic de mult.Oare imi infometez eu copilul? Oare asa trebuie sa manance? Pe langa aceste iaurturi ii mai da aproape 300 ml supa.Nu se opreste aici vine si cu piureul de fructe cu branzica de vaci.Am crezut ca meniul zilnic se opreste aici...Dar de unde...Seara si dimineata bea laptic.Nu stiu cat am fost de coerenta in povestire insa credeti-ma am venit naucita acasa si ma uitam la Ana cat de mica este(7800g) comparativ cu sufletelul acela nevinovat care nici macar nu mai putea zambi asa era de mare.Imi povestea ca nici nu o simte in casa si ca drept urmare va mai face un copil.Oare cum o fi? Eu i-am simtit prezenta Anei din prima zi.Cam atat despre asta!

Martutza-draga mea ,imi era dor sa primesc un mesaj de la tine insa m-am intristat tare mult cand mi-am dat seama ca nu pot onora invitatia ta.Eu in week lucrez pentru servici(conditie pusa pentru a ma mai lasa acasa cu copilul)si doar in timpul saptamanii as putea sa ne vedem.De obicei in week vine mama soacra si sta cu Ana. Ar fi pentru mine o onoare sa te cunosc si sa sti ca nu folosesc vorbe mari.Sunt sigura ca ne-am afla pe aceesi lungime de unda si ca plimbarile impreuna ar deveni o placere indiferent de cum s-ar comporta Ana.Asa ca te rog mult ca atunci cand te hotarasti sa vi in zona sa ma anunti.Voi veni cu mare drag.Poate o iei si pe Iunita cu tine.Ca adresa exact locuiesc intre Favorit si Drumetu.De la Favorit prima statie cu troleul 69,71.

Ce credeti ca face Ana? Striga cat poate ea de tare "mama"Mi-a prins slabiciunea si profita din plin de ea.Va las si va doresc o zi usoara!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

loradin parerea mea:
nu este normal ca un copil de 6 luni sa manance 2x250 ml de iaurt/zi+300 ml de supa+piure+lapte. pai si eu, mare, daca-mi dai 2 iaurturi si un castronel de supa si 500 ml de lapte, ma consider satula. iar daca era "sumo" va avea de tras mai tarziu. eu am avut asa o vecinica si o hraneau "dupa carte". la 2 ani au dus-o la dr care a trimis-o la nutritionist. n-au tinut cont de ce le-a zis dr, iar la 3 ani si jumatate iar au fost cu ea. atunci au inceput sa tina cont de parerea dr si le-a fost mult mai greu sa-i schimbe obiceiurile. deci ... nu te mai stresa, ca interesul nostru nu este sa-i indopam ci sa-i invatam sa manance cat mai sanatos si prin asta sa le asiguram aportul de vitamine necesar. acum, ca unii mananca mai mult, mai bine, accepta mai repede unele alimente ... e altceva. dar sa-i fortezi stomacelul unui bebe si sa i-l "maresti" fortat doar de dragul de a-l sti "hranit bine" ... mi se pare o prostie.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput