scurgeri rozii in spatamana 24!!

scurgeri rozii in spatamana 24!! | Autor: tcelen

Link direct la acest mesaj

Buna ziua prietena mea Mariana care este si fina mea este insarcinata in luna 6,mai exact saptamana 24 si de doua zile are niste scurgerii rozii,fara dureri ,fara sangerari,nimic altceva,dar e speriata si nu stie daca sunt normale sau nu.
a sunat doctorul azi si acesta a programat-o peste o saptamana la control si ia spus sa stea linistita atata timp cat nu sangereaza!
ce parere aveti,s-a mai confruntat cineva cu asa ceva???
multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu as zice sa nu stea o saptamana si sa mearga la urgenta sa-i faca un eco. In general nu sunt probleme daca nu e sange, dar pt linistea ei sa fuga la urgenta.

12+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

bebe misca si acum a miscat ,dar totusi.......
a facut eco acum trei zile si era totul ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Deci la doctor urgent..Nu ca peste o saptamana.. Sincer nu stiu ce doctor ai de te-a chemat abia atunci...Trebuie sa te vada imediat si el si la echo sa vada de la ce este.. Nu e de joaca..
Eu am avut tot felul de secretii, rozalii, sangerii maronii si a fost treaba grava.. Deci nu lasa asa..

Succes

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor am sa-i spun sper sa nu intre in panica si mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Eu stiam ca duce la avort.Control de urgenta nu e de glumit si nici de asteptat!

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rhoneea

Eu stiam ca duce la avort.Control de urgenta nu e de glumit si nici de asteptat!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

mai speriat si m ai tare si nici nu-i spun asta ci doar o trimit la consult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa mearga urgent la ginecolog, urgent !
Sa nu fie dopul gelatinos.
Multa sanatate si sa fie doar o alarma falsa !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by tcelen

quote:
Originally posted by rhoneea

paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

mai speriat si m ai tare si nici nu-i spun asta ci doar o trimit la consult

www.newlady.ro/forum/index.php" target="_blank">INTRATI AICI-NEWLADY

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Nu vreau sa sperii pe nimeni doamne fereste!Asta stiu dintr-un caz,fata respectiva cand a fost insarcinata,mi-a spus ca a avut scurgeri rozii,si apoi a pierdut bebe-ul.Durere...Acum are o fetita minunata!Insa mai doreste un copil si ii e teama de aceste scurgeri.
Cat despre cazul prezentat de tine,nu inseamna ca e identic cu cel al prietenei mele,insa la fel de bine pot fi acealeasi posibilitati.
Ii doresc prietenei tale sa nu fie nimic alarmant...dar o saptamana intr-adevar este mult prea mult.In cazurile astea orice minut este important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

si eu am avut scurgeri roz pal cam in aceeasi perioada , dar nu erau abundente , insa nu mai erau culoarea cu care eram obisnuita.

am inceput sa ma plang ca pierd sarcina si m-am dus imediat la control

Mi-a facut control sa vada daca e deschis colul si mi-a spus s-o las mai moale cu .
Cert este ca la mine a fost ori eroziunea colului , ori vreo contractie mai puternica.Asa mi-a spus si herghe cand am facut 3d-ul ca m-am plans si acolo.
Mi-a trecut in vreo 3 zile.

Mergi la inceput