Gravidutze si mamici din CLUJ - 26

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata!
Oana eu in prima saptam ana m-am spalat doar cu apa si sapun dupa care doar tamponam cu prosopul (in spital) iar acasa ma uscam cu foenul (serios) si in 10 zile nu am mai simtit nimik.
Eu in urma cu ceva timp am fost de 2 ori la Butnaru si exact asa cum zice carrie, morocanos si cu tigara (nu mi-a placut). Dupa probleme la o sarcina anterioara (cu Zolog), am ajuns la Muresan, pe care il recomand cu caldura.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam burticile :)
Si eu am fost la TT la Gine I si mi-a facut Butnaru, care a fumat non-stop si m-a enervat cumplit, mi s-a parut o nesimtire crunta.
Vroiam sa va intreb daca dintre mamici a scapat cineva fara epiziotomie? Stiu avantajele, etc insa vroiam sa stiu daca totusi sunt cazuri care au reusit si fara.
A facut cineva masajul perineal?

------------------------
Flory 36+ Joshua Raphael
AMR 4 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Delia, Raluca, nici nu imi imaginez cum e cu doi copii, eu si asa parca nu mai am vreme de nimik. Iar am un vraf de haine la calcat!

Ramo, pt inceput iti ajung hainutele, oricum iti mai poate aduce sotul. Caciulite eu nu am folosit nici in maternitate, nici acasa, decat cand iesim afara! Dar acum ca e mai frig cred ca e bine sa ai la tine, nu stiu cat e de rece acum in maternitate.

Oana, eu am facut doar dus dupa epiziotomie, la fiecare mers la toaleta, respectiv vreo 3-4 saptamani, de-abia apoi am trecut pe servetele umede de bebe, si acum pe hartie igienica. Azi ma duc la control, sper sa fie totul bine!

Am mai pus 3 poze de la botez, din acre una e cu tortul superdelicios.Yamiiiiiiiiiiii!!!! O zi frumoasa sa aveti!

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pemidar spune:

Buna dimineata fetelor, si va multumesc mult pentru raspunsuri, am crezut ca m-ati uitat un pic , dar vad ca nu. Am sa tin cont de parerile voastre, sa vad acum ce doctor strange mai multe voturi. Graba nu e asa mare, am doar 6 saptamani de sarcina, dar am omis un amanunt :la prima sarcina, dupa un travaliu infernal, am ajuns sa nasc prin cezariana, deci si acum asa voi naste. Oricum, avand in vedere ce am patimit anul trecut, dr mea de aici mi-a spus clar ca imi va face cerclaj in trim.II. Apropos, ati trecut vreuna dintre voi printr-o sarcina cu cerclaj? Chiar va trebui sa stau imobilizata la pat? Voi ce stiti?

Multumesc inca odata pentru raspunsuri, sanatate voua si micutilor vostri.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata:)!

vai tu mami ce faina esti in verde:) si tortul e apetisant, noroc ca e prea dimineta sa mi se faca pofta de dulce

Oana, cum zice si codruta am mai auzit faza cu foenul, cica ajuta la cicatrizare. in rest ma gandesc, nu o fi mai recomandat gelul intim si nu sapun?

pufu, si eu am citit de masajul ala. cred ca ajuta, dar nu cred ca te scapa de epiziotomie...

va pup fetelor, o zi insorita si gabi, sa fie bine la dr.

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co37 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Gabi, o-i fi pus tu poze pentru tort insa eu am ramas uimita de cit de frumoasa e Sara si de cit de bine arata mamica ei...
Arati superb, nici urma ca ai fi nascut, de greutate in plus sau oboseala, multe felicitari !
Si sa ne impartasesti si noua secretul revenirii atit de rapide ;)

------------------------
Flory 36+ Joshua Raphael
AMR 4 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bex, Flory, mutumim mult! Acum mi-am amintit ca m-ai intrebat odata cate kg am slabit! Pai eu m-am ingrasat in sarcina 14 kg, in spital am dat jos 8 kg, iar la 4 saptamani mai aveam in plus 3 kg, pe care le detin si in prezent!Secretul? Ore putine de dormit noaptea si impins caruciorul! Sincer, nu am facut nimik, chiar mananc bine ca doar alaptez, a fost firesc procesul, asa va fi si la voi!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Super, gabitzo, ce incurajare!!:) si eu am cam 13-14 in plus si daca zici ca se lasa atat in spital, sper ca pana de craciun sa fiu si eu o mamica sexi;)ca si tine, imi amintesc ca ziceai...nu am pus decat 1-2 kg de vreo 2 luni si ceva.

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co37 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
VAI da greu mai tzin pasu cu voi
DELIA draga bine ca esti acasa si esti sanatoasa ,se pare ca ti revii destu de binisor
sa stii ca eu beau zilnic ,pt laptic,ceai de chimen si anason
tu fetelor cu dr asta ce sa mai zic ...bine ca sunt ok

ASA IMI ESTE DE TEAMA (,MI A DAT UN TRATAMENT CU ANTIBIOTICE SI INCA CEVA MEDICAMENTE ),SA NU PIERD LAPTICUL
PARCA N AS MAI LUA NIMIC
ce sa fac oare ?

CO ai mai luat saltelutza pt patutzul fetitzei ?????

eu va trebui sa iau ,chiar nu mi place deloc asta de la graco

INGERASUL MEU TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

AZI o sa merg sa fac rezervare la restaurant pt BOTEZ
asa ca ma duc sa ma aranjez putzin pana mi doarme puiutzu
am si uitat sa ma fardez

pt CELE care ati nascut cu cezariana ....la cat timp ati scapat de burtica ??????
eu inca mai am

INGERASUL MEU TIADRIS

Mergi la inceput