Gravidutze si mamici din CLUJ - 26
Raspunsuri - Pagina 19
CristinaGoji spune:
redai - eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, pentru ca cred ca la varsta asta e prea devreme pentru diversificare si copilul nu este pregatit sa inghita hrana solida. Iar supele si sucurile - am mai zis, nu vad cum l-ar putea ingrasa. Cere-i sfat la pediatra care te-a sfatuit sa incepi cu diversificarea de la aceasta varsta...
Mami
14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Imi puteti spune si mie de unde pot lua cartea Mama si copilul mai ieftin? Ca la libraria universitatii e scumpa tare.13+ cu posibil
Am vazut astazi la targul de carte deschis la Casa de cultura a studentilor cartea Mama si copilul (de Capraru) . Era mai ieftina decat la libraria unviersitatii(costa 46).Mai e deschis si maine (duminica).
Ma gandeam s-o cumpar si eu. Ce ziceti mamicilor, merita cartea? Sau recomandati alta carte?
Lilly
9+ Bebe
redai spune:
Cristina, sucul nu il ingrasa ci ii da pofta de mancare.Copilul meu nu lua in greutate + are reflux gastric, adica imi voma aproape tot ce manca. O data cu inceperea diversificarii gura stomacului va incepe sa lucreze mai bine. Deja avem rezultate.De la 400-500 ml pe zi de lichide am ajuns si la 850 ml pe zi, nu mai imi vomita la fiecare masa
.Nu e singura dr care recomanda diversificarea de la 3 luni.Cumnata mea in Bucuresti tot asha a inceput la recomandarea unei pediatre foarte bune in Buc. Eu te inteleg ca nu esti decord cu diversificarea.Eu am intrebat prin ce metode ati reusit sa ii faceti pe copii vostri sa manance.De inghitit stie ,pentru ca piureul de pe fructe il mananca.Eu am hotarat ca e mai bine asha pentru el si asha fac.
Deci.....cum reusiti sa ii faceti pe copii sa manance ceva ce nu le place?nu intreb daca sunteti deacord cu mine ca am inceput diversificarea
Lore, mamicutza lui David
POZE
antoni spune:
buna dimineata fetelor!
am ajuns si eu acasa! asa mi-a lipsit grasuna, mi-am dus o hainita purtata de a ei cu mine si am dormit cu ea, hihi.e bine piti, a papat bine si e o dulce.
si eu ma gandeam cu diversificarea mai repede, dar de cand am fost la neogym si am pove cu doctorita, m-am hotarat sa mai astept. ne-a povestit multe de stomacelul lor si de enzime, cand incep sa se secrete, etc, si eu am ajuns la concluzia ca nu degeaba spun majoritatea ss nu diversifici pana la 4 luni. si papicile de la hipp de exemplu sunt numai de la 4 luni in sus. si ne-a explicat cum se introduce duversificarea, si tare ma bucur ca am fost acolo pe faza.
Redai-eu nu am experienta sa te ajut. poate scrie careva mamica mai experimentata. dar ma gandesc ca daca nu-i place careva din papa, mai incearca dupa cateva zile din nou, pana se obisnuierste, nu?
Oana-am ajuns cu bine, sunt din nou pe aici. saptamana viitoare sunt acasa, nu ma duc.
tu cum te simti?
Alex-ce -ti face papusica?cum e cu plimbarile? pacat ca e vreme urata.
Ripley, Raluca-cum e cu dooi pitici?
va pupic pe toate si mai pove
Meli+
Timea-Larisa
OanaAlina spune:
buna dimineata si de la noi!
noi suntem bine... in asteptare si parca nu mai avem rabdare!
o duminica placuta la toata lumea chiar daca vremea este cum este! pupici!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
ALEX29 spune:
Buna dimineatza 

MAMI ALEXIA bine ai venit 

sfaturi legate de alimentatzie bebelshului eu nu prea pot sa ti dau :(,mamarutza mea are doar 2 sapt si 4 zile
,dar totusi cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu pediatra
MELI se pare ca i place f mult afara ,ce aiurea e ca i vremea asta asa de urata
voi cum suntetzi ???
iesitzi la plimbare cand e asa urat afara ????
CRISTINUTZA cum a fost ieri la CORA ?
SPER ca ai reusit sa ti cumperi tot ce trebuie pt bebele tau
eu cred ca o sa merg la SELGROS ca sa iau un bax de servetzele cu musetzel
sa avetzi o zi super
INGERASUL MEU TIADRIS
CristinaGoji spune:
Neatza!
Is virusata rau de tot
. Sper sa nu ia si Vladut, ca numa saptamana trecuta a avut si el viroza si a trebuit sa amanam vaccinul.
Meli - revenire placuta! Ce bine ca s-a comportat fain piti cat timp ai lipsit. Macar data viitoare n-o sa ai inima chiar atat de stransa.
Alexutza - mersi de intrebare. Am luat cam tot ce-o trebuit. Fusesem inainte de asta la Polus, dar cand am vazut cata lume era acolo, ne-am razgandit si am venit la Cora. De fapt pentru lapte fara lactoza venisem acolo, ca avea scaune mai moi Vladut, din cauza dintzisorului probabil si la Cora e mai ieftin decat in farmacii. Pentru vremea asta eu va pot recomanda sa scoateti copilul la balcon, daca aveti balcon, sau daca nu puteti si sa va plimbati cu ei, daca e dotat caruciorul cu husa pentru ploaie. Cu Vladut anul trecut ieseam in fiecare zi, mai mult de nevoie, ca dormea numai afara mai bine. In casa dormea in reprize de maxim 15 minute si era teroare. Si nu a patit nimic de la plimbarile astea pe orice vreme.
Mami
Sunt major!!!
barza
soanso spune:
neata,fetelor ati vazut ca NINGE afara??????????
e prima zapada ...sa va pune-ti o dorinta!
Noi suntem "varza" toti trei raciti!
nu am reusit sa citesc din urma pt ca ma doare capul ingrozitor!
dar va pup pe toate !
SOSO (20 dec 2005)
CristinaGoji spune:
Unde ninge??????? 
Aici in centru nu ninge
Spuneti-mi va rog si mie unde ninge sa mergem si noi la zapada!
Mami
Sunt major!!!
barza
OanaAlina spune:
cristina, sosanso - insanatosire grabnica la toti!
eu nu ma simt in apele mele astazi... poate de la vreme. poate nu... nu am chef de nimic...
o duminica frumoasa!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag