Gravidutze si mamici din CLUJ - 26
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
Vai TU CRIS ce m as duce si eu la MALL ,dar daca e asa de aglomerat ma las pagubasa ,cred ca totusi o sa dau o raita pe saptam viitoare ,oricum imi trebuie o pereche de cizmulitze mai elegante ,am intzeles ca LEONARDO e destul de mare la POLLUS asa ca voi avea de unde sa aleg ...sper
bine ca ai gasit ce ti trebuie PT PUIUTZ la CORA
daca nu mai ploua o sa iesim si noi la plimbare chiar daca numai pt 10 min
ANCA draga ce aiurea ca suntetzi racitzi ....sfat :trecetzi la usturoi ,asa as manca niste paine prajita cu ulei de masline si usturoi si desigur un ceiutz fierbinte .........dar nu pot pt ca alaptez
SI EU am vaz ca a nins ,imi place tare multttttttttt zapada ,sa speram ca avem parte de ea anul asta
INGERASUL MEU TIADRIS
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
BUNA DIMINEATA! INSANATOSIRE GRABNICA TUTUROR CELOR RACITI..SI NOI TRECEM PRIN ASTA DAR SUNTEM SPRE SFARSITE. DIN PACATE, ALEXIA RACESTE DE CATE ORI RACESC SI EU PENTRU CA II TRANSMIT TOTUL PRIN LAPTE.
O ZI FRUMOASA!!!
MAMI!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
Alex-eu o scot in fiecare zi in afara de zilele in care ploua. ca n-am chef sa ma plimb pe ploaie. dar atunci aerisesc mult mai mult prin casa. asta e. inca un pic si vine iar primavara, hihi....
noi pe la casuca, tare cumintele suntem. inca mai tuseste cate un pic, oare e normal? s-o mai duc la control? dar n-are febra, nimic.
Oana-poate din cauza vremii esti asa, poate...te pregatesti, hihi.inca un pic.
Soanso-sanatate multa va doresc, ce nasol, lasa ca macar treceti acum peste, va faceti anticorpi si gata.
pupici la toate
Meli+Timea-Larisa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
fetelor, mai am o intrebare la voi, mamicile-si la bebeii vostri le este rece piciorusul? si transpira? ca a mea e rece si transpirata pe picioruse intotdeauna. si manutele.voi ii tineti doar cu o salopetuta sau sub le dati si sosetute?astept raspunsuri.mersi
pupici
Meli
![](images/user_woman.png)
CristinaGoji spune:
Meli - cand era VLadut mai mic se intampla des sa-i fie piciorusul rece si mai umed putin. Cred ca e legat de faptul ca nu este inca suficient de dezvoltat mecanismul de termoreglare. El i-am dat pace, nu l-am inbracat mai gros si a fost ok. In casa tineam iarna 19-20 grade si copilul imbracat in body cu maneca lunga si pantalonasi cu ciorapel.
Mami 14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
carrie spune:
salutare fetelor
noi am avut o saptamana reusita, eu am inceput intens trainingurile si is chiar incantata.fetele sunt ok, mamarutza mai tuseste din cand in cand da nimik grav.
eu am fost la endo si mi s-a confirmat disagnosticul de tiroidita autoimuna deci voi fi cu tratament toata viata, dar asta sa fie toata problema.ma bucur ca am doi copii sanatosi pt ca acum fertilitatea mi-a scazut drastic
v-am citit din urma si neuronul meu obosit isi aminteste cateva raspunsuri doar:
Delia ai un ingeras tare scump sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.
Redai, si theodora mea a avut reflux si a trebuit sa incepem dversificarea la 4 luni si a fost destul de ok cu pireurile, ea nu era fan lapte.acuma insa e cumplit de sclifosita.cu asta mica e pe dos, e super papacioasa la lapte si am incercat sa-i dau cereale si mi le-a scuipat asa ca mai asteptam.
e f normal in reflux sa se inceapa diversificarea pt ca alimentele mai solide sunt mai bine tolerate de stomacuturile lor.
Meli, eu ii sau sosete peste salopete ca si mie mi se pare ca ii frig la picioare.bine...eu am tendinta s-o infofolesc dar ma lupt cu ea.cu tusea e oarecu normal ca aia trece ultima.
Alex am fost si noi in Polus sunt o multime de cizme ca si eu vreau sa-mi iau.
dar...am plecat de acolo cu jucarii si KFC
incearca sa nu o duci pe cea mica asa iute in colectivitati mari, bantuie o multime de virusi si noi pe Sofia am lasat-o la ai mei.
am fost f dezamagiti ca nu s-a deschis locul de joaca inca
Raluca ce mai face bebelu tau cel scump?
Oana cum te simti, sa ne spui cand pleci spre spital!Domane ajuta!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Tituca spune:
REDAI- multumesc din suflet pt sfat...e asa de bine sa mai poti vb cu cineva...Eu sunt chiar la inceput de tot si parca multe ma sperie insa ma gandesc ca totul o sa fie bine...trebuie! In 5 nov am prog la muresan si abia astept sa merg sa vad cum e. Am emotii.
Ce stii despre Medicover? Am fost o data acolo pt analize si mi-a placut personalul si conditiile, insa despre medicii ginecologi de acolo nu stiu mai nimic..
Iti doresc o dupa amiaza placut!!
Multumesc pt tot!
Gabriela77 spune:
Alexia, bine ai venit!
Lily, cu siguranta merita Mama si Copilul. Pt mine e mina de aur!
Meli, te cred ca ti-a fost dor de piti. Eu nici nu concep o zi departe de ea.Nu cred ca mai trebuie sa o duci la dr, cred ca e normal san u-I treca brusc, ai zis ca are o stare generala buna. Si Sara are piciorusele ami reci, eu ii dau sosetute peste salopeta, in afara de momentele cand o pun la somn. Uneori I le uit in picioruse. Eu in casa o imbrac asa: body maneca lung cu salopeta maneca lunga sau salopeta maneca lunga cu body tip maieu pe dedesupt. Temperatura in camera ei, 23-24 grade.
Alex, pe vreme din asta eu nu ies cu Sara! E ploaie si lapovita si din cate stiu nu e indicat! Pe orice vreme ies in afara de vant puternic, ploaie, lapovita, ceata!
Of, Soso! Sanatate multa! Si eu sint cu gatul in pioneze, iau oscilo si beai ceaiuri cu lamie si miere. M-am saturat, sint cu imunitatea la pamant!
Raluca, Delia, pupici pt voi si puii vostri.
Eu sint necajita de vremea asta. Simt lipsa plimbarii. Ieri am fost in Polus, azi mergem in Cora, mcar sa ne plimbam pe undeva cu ea. Sint fericita ca Sara mea doarme bine noaptea, 6-7-8 ore.
Pupici. o duminica frumoasa!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)