Gravidutze si mamici din CLUJ - 26
Raspunsuri - Pagina 18
mami_alexia spune:
BUNA ZIUA! SI EU SUNT O MAMICA TANARA DIN CLUJ IAR INGERASUL MEU ARE APROAPE 6 LUNI SI SE NUMESTE ALEXIA IOANA. INTREBAREA MEA AR FI CAM CE MANCAU INGERASII VOSTRII LA VARSTA ASTA?NOI MANCAM LAPTE DE LA SAN SI IN REST TOT CE SE POATE: BORS, MERE, BISCUITI, BANANE, PORTOCALE. ASTEPT SUGESTII
MAMI!
bex spune:
hei, neata;)!
Ieri am avut musafiri de tot felul, din familie, a fost fain ca am primit papa si sunt aranjata pe vreo 2 zile, nu mai trebuie sa gatesc:) apoi am umblat ieri vreo 4 ore prin polus si inainte prin oras...credeam ca o sa pic jos, dar am umblat de parca am uitat ca sunt gravi, in schimb am dormit excelent, fiind obo si Gabitzo....da, m-am cam ca pt ca am fost ffff cuminte am primit must si de la ai mei si de la soacra-mea:) asa ca m-am betivit aseara de numa:)
Oana, am luat si eu Onda...dar e prea ingusta cada din baie, nu incape...sta pe margini, dar nu sta fix, oare se poate lua ceva cu care sa o fixez???
azi iesim iar in oras si la plimbare si la ceva ultime cumparaturi.
daca iesiti prin polus, azi-maine se mai deschida ceva magazin de bb, langa lantul piazza italia, care inca nu e deschis, unde se pare ca vor avea si ceva reduceri. au hainute de la 0-12 ani.
o zi frumoasa, mamici si bb:)
http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co37 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
NataliaS spune:
'Neata! si de la mine.
Delia - sanatate Anei! Sper sa nu ia si bebe Iris
Bex - mi-am baut latte machiato - ul de dimineata si parca vad viata cu alti ochi As merge si eu in Polus, dar e masina la sotzul meu si sunt cam condamnata la stat acasa, sau ma rog, pe langa casa...
Va las ca tre sa merg sa ma apuc de facut mancarica pentru fetita mea...
Natalia 30+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ALEX29 spune:
NEATZA
GABI sper sa slabesc si eu mai repede ,nu ma gandesc sa tzin nici o cura de salbire ,mai ales ca vreau sa alaptez cat de mult pot ,dar vb ta o sa trec la impins caruciorul si sa vedem ce se intampla
deci ati stat vreo 6 ore la restaurant...super
se pare CO ca esti aranjata pt week end cu mancarea ,bravo
o astept si eu pe soacra mea sa mi faca ceva de papa ,am facut ciorbica ieri de perisoare dar mai vreau sa mi faca si ea ceva ,mai ales ca e o bucatareasa de nota 20
azi treb sa mergem la CORA asa as lua o si pe mamarutza cu noi dar ....nu stiu daca fac bine ,cred ca mai astept pana face 3 sapt si apoi o scot in public
INGERASUL MEU TIADRIS
OanaAlina spune:
bex - eu nu am incercat-o inca in cada din baie... am tot vrut insa am uitat! fain ca ai asa musafiri grozavi! sa ii trimiti si pe la mine!
alex - o sa slabesti cu siguranta nu mai iti fa atatea probleme! cand o sa incepi sa impingi caruciorul sa vezi ce kg dai tu jos! fain ca vine socrela la tine sa iti faca papa!
eu am gatiti ieri ca ma tot gandesc sa aiba sotul meu mancare in frigider cand va veni momentul... dupa aceea nu imi fac probleme ca vine mama si imi face papa buuuuna! ioi fetelor eu nu mai am rabdare!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
kitzy spune:
Pufulet multumesc de sfat si de opinie, sunt hotarata sa-l fac si sper sa nu recurg la amniocenteza. Am auzit si eu ca nu prea te poti baza pe rezultate in caz ca da fals pozitiv, oricum o sa vedem ce-o sa fie si oricum o sa se uite mai detailat si la eco. Merci!
Oana si eu sper sa fie bine, deocamdata sunt linistita si increzatoare, asta pana ajung la analiza si in special la rezultate
Mai stiu niste fete care l-au facut si a iesit ok, asa ca merg cu mai mare incredere.
13+ cu posibil
kitzy spune:
Imi puteti spune si mie de unde pot lua cartea Mama si copilul mai ieftin? Ca la libraria universitatii e scumpa tare.
13+ cu posibil
CristinaGoji spune:
Bine ai venit Mami Alexia!
Trebuie sa scrii cel putin 10 mesaje ca sa scapi de moderare ca sa-ti putem vedea mesajele imediat ce le postezi. Asa ca baga mesaje.
Daca vrei sa apari pe listuta de pe prima pagina, da-ne niste date suplimentare despre tine - data nasterii, numele copilului si data nasterii copilului.
La 6 luni Vladut al meu nu avea meniu foarte variat - cereale dimineata cu fructe sau fara, si la amiaza pireut de legume cu carne sau fara. Oricum la varsta asta ideea este doar sa-l obisnuiesti treptat cu diferite gusturi.
Mami 14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
redai spune:
Salutare mamici si viitoare mamici...
Noi azi am fost tare harnicuti...Am facut curatenie generala in casa.Sotul a fost tare harnicutz. bebe a dormit in general.Am inceput sa ii bag supica de legume,dar piureul nu vrea sa il manance.Isi face greata.Supa o mananca si piureul nu. Voi ce metode ati avut pentru asta?Trebuie neaparat sa pape supita ca ia foarte putin in greutate.Iar a luat numai 400 gr intr-o luna.Dar a zis dr ca va lua o data ce va papa supa,insa el nu o vrea.Ce sa fac oare?
Lore, mamicutza lui David
POZE
OanaAlina spune:
kitzy - eu am cumparat cartea mama si copilul de pe internet... acum ce sa zic, poate te ajuta cineva cu ceva librarie din cluj! parca am cumparat-o de la editura medicala... cauta pe internet si vezi...
o seara placuta la toata lumea!
meli - te-ai intors?
OanaAlina
bebele nostru scump si drag