Gravidutze si mamici din CLUJ - 26

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

si spre stanga si spre dreapta (de pozitiile fixe sau unde danseaza spui?)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, n u mama, eu imi astept cuminte randul
fetelor, pe care va intereseaza, la farmaciile help net din cora au un set de cosmetice mustela la 600 si ceva de mii. mie mi s-a parut rentabil.au crema, sampon si crema pt fundulet si un prosopel.

37+ piticul Stefanut
AMR 3 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Draga Kitzi,
Foarte bine daca te-ai hotarit sa faci TT, insa eu sunt un exemplu de rezultat la TT fals pozitiv.
Si sa stii ca nu e f placut sa nu mai poti sa il refaci, sa iti iasa un risc f mare de sindrom Down si sa stai sa astepti cam o luna pina faci amniocenteza si pina primesti rezultatele....
Nu prea am dormit luna aceea...dar acum stiu ca a fost un rezultat fals pozitiv.
Medicul meu, Diculescu, mi-a spus exact contrariul, ca sigur nu e nici o problema si sa rezultatul e gresit, insa sa fac amniocenteza ca sa ma linistesc. De asemenea, din toate pacientele pe care le-a avut el cu rezultate pozitive nici una nu a avut rezultat pozitiv la amniocenteza.

Iti spun toate astea pentru ca sa ai si o alta opinie si ca sa nu iei rezultatele alea de bune 100%.

------------------------
Flory 36+ Joshua Raphael
AMR 4 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Codruta ma refer la cea care se invarte...ori eu am ceva cu vederea ori "voi" cei care vedeti ca se invarte si intr-o parte si-n cealalta.mama cu tata vad spre stanga.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

tituca fereste-te de nanu si continua cu muresan.Alti medici ok....Todea...eu am fost multumita de el.Am nascut in urma cu 3 luni.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata!

noi suntem bine azi! aseara am fost la cumparaturi si la intoarcere am avut niste contractii ca m-am speriat ca nu mai ajung acasa... adica au fost doar 2 dar destul de puternice... dupa ce m-am pus in patut nu am mai avut nimic! acum sunt ok! se pare ca bebita are mult mai multa rabdare decat noi! mai avem o saptamana maxim! eu cred ca ma interneaza pe sfarsitul saptamanii viitoare daca nu vine bebe sau ma insel? voi ce ziceti?

delia - sper sa nu ia si bebe iris raceala! ioi ce ghinion ai tu cu bonele... cate ai schimbat pana acum???

victo - multumim de pontul cu mustela...
sa inteleg ca tot eu sunt prima? nu vrea nimeni sa mi-o ia inainte?

kitzy - si eu am stat putin pe ganduri inainte sa fac TT si pana la urma l-am facut... eu zic ca e bine sa il faci mai ales pentru linistea ta sufleteasca... ca sa vezi tu ca totul e bine... si ai sa vezi ca asa va fi!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la noi!

Noi am avut o noapte mai mult alba, il chinuie tare rau dintisorul asta pe Vladicul meu. Si pe noi, respectiv...

Astept cu nerabdare somnul de amiaza...

Mami 14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

cristina - chiar ma gandeam la voi daca ati dormit sa nu... sper sa ii iasa cat mai repede dintisorul la vladic si sa dormiti in voie! pana atunci somnic usor... cand prindeti...

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mersi mult, Oana de urari! Sper si eu sa-i iasa cat mai repede!

Mami 14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Ziceti si voi daca nu am cel mai cuminte copil? Manca-o-ar mama…a dormit azi noapte 8 ore, da’ ce bine a dormit si mamiiiii…daca nu dadea laptele pe din afara, nu m-as fi trezit!

Alex, la noi slujba la biserica a fost de la 12, iar de la 14.00 la restaurant, pe la ora 8 s-a terminat petrecereea. Cu burta si cu kg am mai zis pe aici, nu am facu nimik special, doar am fost mamica de noapte si am impins caruciorul la greu. De cand a fost vreme frumoasa si a avut Sara 2 saptamani am iesit zilnic afara. Am o burtiera, dar sincera sa fiu nu am prea purtat-o, decat asa rar. Putina burtica mai am si eu. Nu-ti face griji scapi de kg si burtica natural.

Loredana, foarte bine, eu zic ca meriti un pik de relaxare.

Cristina, ma primesti cu un La Multi Ani cu intarziere, la cat sint de zapacita, nu am vazut….Sa creasca mare si sanatos flacaul mamii!

Delia, sanatate multa Anei! Sa speram ca nu ia nimik Iris.

Oana, se pregateste bebita, se pregateste! Abia astept sa o vedem pe frumoasa Maria!

Raluca, toate bune la voi? Ce pacat ca nu mai avem vreme frumoasa….Asa bine era la plimbare!

Bexule, te imbatashi de la must? de nu mai dai pe aici? hihihi

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput