Gravidutze si mamici din CLUJ - 26
Raspunsuri - Pagina 16
ALEX29 spune:
REDAI sa stii ca tare bine aratau unghiutzele ,
eu am avut puse timp de doi ani dar au fost din portzelan ,tare mult mi a placut ,in tara nu mi am pus si acum nici atat cu bebele ...sa nu cumva sa o zgariu ,dar pe viitor ma tenteaza ![]()
INGERASUL MEU TIADRIS
ALEX29 spune:
Delia ce aiurea ca i racita ANA avetzi grija sa nu se raceasca si piticutzu
ai laptic ?
sigur bona e ciudata ?sau esti tu intr o stare aiurea ![]()
te pup 
INGERASUL MEU TIADRIS
redai spune:
Scuze cristina de confuzie.
Chestia e ca nu e un simplu munte. E Austria,patria schiului ,hotel de 4 stele,piscina....si mai e si cadou.Chestia e ca ma incanta foarte tare.Sper sa pot pleca, sa nu fiu tot timpul cu gandul la piticul meu.
Lore, mamicutza lui David
POZE
redai spune:
Alex unghiile mele nu erau de portelan.Erau de plastic la baza si peste un gel care sse intareste la ultraviolete.Eu nu am prea fost multumita.Se ciobesc repede plus ca iti distruge unghiile.
POZE
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by redai
Sal;utare si de la noi.Azi am fost la cumparaturi ca tati a fost liber.Nu am avut curajul sa mergem in polus,din cauza inghesuielii.Am fost la Cora si a fost foarte lejer.
Cristina eu am fost o singura data la vatra Dornei si nu mi-a placut modul in care se comporta oamenii cu clientii.Am ramas cu un gust foarte amarsi nu mai vreu sa aud de ei
.Daca e sa merg in tzara la schi , singurul loc unde merg este Arieseni
.Acolo ne simtim foarte bine.Acolo am invatat si sa schiez.de ce ziceai de mai putin schi?Ca sa nu obosim?Seara ne vom relaxa la piscina....Abia astept. Sper sa ma pot deconecta si sa nu fiu agitata ca l-am lasat acasa pe bb
iko si noi am ratat anul trecut mersul la schi si vara asta nu am avut concediu.Este foarte greu, mai ales in perioada asta cand ma simt foarte obosita si stresata.Parca nimik nu imi convine.
POZE
oare trebuie sa-mi dai un miel, ca m-ai poreclit sau chiar cu Cristina vorbeai
Codruta &
Petra Alexandra asa crestem noi
ALEX29 spune:
REDAI am mai vazut si eu unghii puse cu gel si se strica f repede
si la noi trebuie sa fie un loc unde se pun unghii false si sa fie de calitate dar uite ca nu l gasesc ....dar mai am timp sa caut![]()
INGERASUL MEU TIADRIS
codruta_grg spune:
Redai, mai putin schi in sensul in care acest sport e destul de solicitant si nu cred ca ti-ar prinde bine sa te intorci la bebe obosita (mai ales daca ai un bebe super activ, cum e Petra, care si acum ma solicita noaptea si nu am una completa de somn decat atunci cand doarme la mama)...in nici un caz nu zic de forma ta fizica sau de altceva (initial chiar ma gandeam la mai putin schi si mai mult stat in camera, sa recuperati timpii morti cu sarcina, nasterea, alea, alea... dar era o gluma-sper ca o iei ca atare
)
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
redai spune:
codruta normal ca am inteles de gluma. numai ca ma gandeam de ce nu ar fi voie sa schiez?David al meu e foarte cuminte.Mananca si doarme.mai plange si el ca orice copil, dar foarte rar. Sper sa ramana asha.sper sa fie ok.aaa cu tine vb.tre sa dau un miel![]()
POZE
Tituca spune:
Buna,
In sfarsit v-am gasit, pe voi, cele din Cluj. Site-ul asta m-a cam ametit de cap...
As avea nevoie de cateva sfaturi...Banuiesc ca sunt insarcinata (ceea ce este ok) insa nu prea cunosc medici ginecologi din Cluj. Am citit despre ei, insa nu stiu ce si cum sa aleg. Am fost la dr Nanu (la policlinica privata) pt un control (mi-a spus ca e prea devreme sa se pronunte in vederea unei sarcini...) si am o programare la dr Daniel Muresan (programare care mi-am facut cu o luna inainte - cand inca erau semne ca as fi insarcinata). La Nanu nu prea mi-a placut, nu prea m-as intoarce acolo...
Voi care ati trecut prin experienta nasterii ce imi recomandati.
Va multumesc!
redai spune:
http://www.joemonster.org/art/8030/article.php?sid=8033&mode=&order=
Fetelor voi in ce parte vedeti sa se invarte?>
Ca eu oricum ma uit tot spre dreapta vad
POZE

si nu mai vreu sa aud de ei
.Acolo ne simtim foarte bine.Acolo am invatat si sa schiez.de ce ziceai de mai putin schi?Ca sa nu obosim?Seara ne vom relaxa la piscina....Abia astept. Sper sa ma pot deconecta si sa nu fiu agitata ca l-am lasat acasa pe bb