N-AM CURAJ SA CONDUC (9)
Raspunsuri - Pagina 14
Ana68 spune:
Apropos de TIR-istele astea doua(la modul frumos si pozitiv spus):BRAVO lor!Daca as mai fi si eu asa tanara ca ele cu siguranta ca m-as apuca si eu de scoala asta de soferi profesionisti si mi-ar place la nebunie sa sofez un TIR!Toata admiratia mea pentru ca au razbit intr-o lume a unei profesii luata ca standard de masculinitate....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mara76 spune:
Azi am facut 25 de minute pana la munca!!! Sunt socata, am mers chiar si cu 60 pe Stefan!
ioana_p76 spune:
Buna fetelor! N-am mai scris de ceva vreme, ca am fost ocupata cu scoala, mai am putin si termin! Intre timp am dat si pretestarea, am facut 26 ce bine ar fi fost sa se considere asta examenul de sala
Pot sa zic ca am mai invatat, merg din ce in ce mai bine, am facut si manevre, dar nu e sedinta sa nu fac si prostiute, dar asta e, sper sa nu fac la examen prostii, ca apoi vad eu cum ma corectez, o sa conduc oricum dupa examen (daca-l iau) cu sotul alaturi, care are experienta si vreau sa ma indrume. Oricum, eu cu orientarea stau f prost, daca mi se da o ruta de facut, trebuie sa am pe cineva langa mine sa-mi zica mereu pe unde s-o iau.
Am inceput deja sa am emotii cand vad ca se apropie examenul. Marti o sa-l dau si pana atunci mai am 3 sedinte. Sper sa am si eu de Mos Nicolae permis!
Va pe toate si va doresc drumuri cat mai usoare!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
Mara76 spune:
quote:
Originally posted by ioana_p76
Oricum, eu cu orientarea stau f prost, daca mi se da o ruta de facut, trebuie sa am pe cineva langa mine sa-mi zica mereu pe unde s-o iau.
Nu stai prost, esti stresata inca de masina si de comenzi, deci normal ca nu te poti orienta cum trebuie. Cand o sa stapanesti masina (curand) o sa fie mult mai bine, sunt sigura! Bafta multa la examen!
DOR spune:
Ioana, Doame ajuta! Iti doresc ca Mos Nicolae sa-ti puna in ghetutze permisul de conducere. Multa bafta!
Mara76 spune:
Fetele, sa ma laud: am condus Bucuresti-Constanta si inapoi! Inca mai am probleme cu dimensiunea masinii, in special in oras, dar a fost bine si fara incidente si boacane. Iupiii!
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Marion, Mara76, Dor va si va multumesc mult pentru urari si incurajari!
Maine am examenul, am deja emotii! Azi si maine dim am ultimele sedinte. Desi am dat destule examene la viata mea, asta mi se pare cel mai greu.
Tineti-mi pumnii maine! Va pe toate!
Mara76 felicitari! Si la cat mai multe drumuri fara probleme!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
Mara76 spune:
Ioana, baftaaaaaaaaaaaaaa!!! Sa fii relaxata si o sa fie bine! Te asteptam cu vestile bune!