Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mifloricico, pai dupa aia poate veniti prin parc pacili-sha, io iar sunt singura cu matei.
Antonia, multam, le vazusem pe alea. Noi avem o adaptare proprie la poezia cu melcul si furnica (are o rima binecunoscuta din perioada de aur cand erau gazele mici mici ), Matei se prapadeste de ras. E clar, cand o sa se duca la gradi o sa fim chemati de urgenta la ce-o sa debiteze fimiu pe-acolo.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani, scumpa ANYA!!!
Te pupam, sa fii fericita, sanatoasa alaturi de surioara ta si de parinti!

Ruxi, sunt multi copii cu suflu sistolic, dispare dupa 18 ani, cica, si Alex are, dar nu i-am facut eco, doar la stetoscop am aflat.

Deci il duci pana la urma la Chitzi Bush? Cred ca o sa fie misto, sa imi zici si mie cum e...am vazut ca ii primesc si sambata, asa ca daca avem program noi putem sa o lasam acolo cateva ore, inteleg ca functioneaza asa, mi se pare super!

Mifloricica, am retinut poezia, foarte educativa!
Mie imi plac mult poeziile de Elena Farago, le stiti din copilarie, alea cu Gandacelul, Catelusul Schiop, Matza hoatza etc...Am cumparat o carticica cu poeziile ei de curand, pentru Alex. Cea pe care o aveam eu in copilarie (si care era mult mai frumoasa decat asta noua) nu stiu pe la cine a ajuns! Sunt super poeziile, eu le stiam pe toate pe de rost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Da, Simona, o sa-l duc acolo cand ma mai lasa bona balta. De fapt, o sa-l mai trimit din cand in cand, chiar cand e cu bona, sa vad cum reactioneaza.
Si eu stiu ca sunt multi care au suflu sistolic, dar cum amandoua pediatrele au zis ca mai bine sa-i fac si eco m-am conformat. Poate li s-a parut lor dubios.

Azi am venit acasa devreme pt. ca m-a rugat bona s-o las sa plece devreme si mi-am gasit copilul nedormit. Nici la ora asta nu doarme, ma dispera. E mort de oboseala si tipa incontinuu "tomas, tomas a bidol" adica sa-i pun thomas la televizor.

Poezia aia cu gandacelul contine si "copil frumos, tu nu stii oare/ca-s mic si eu si ca ma doare?" Mi se par cam lungi pt. Matei acum. Oricum, tre sa fie ceva usor de retinut si pt. mine, el nu are rabdare sa-i citesc din carte si nu ma lasa nici sa stau cu cartea deschisa sa ma inspir

Ma duc la terorist.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Kid - ai dreptate , ce frumoase sunt poeziile Elenei Farago, mai ales 'Cutu schiop', mie imi placea tare mult cu toate ca e trista si plangeam de fiecare data...
Ia sa vad imi mai aduc aminte....

Eu am numai trei picioare,
Si de-abia ma misc: top, top,
Rad cand ma-ntalnesc copiii,
Si ma cheama "cutu schiop".

Fratii mei ceilalti se joaca
Cu copiii toti, dar eu
Nu pot alerga ca dansii,
Ca sunt schiop si cad mereu!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Eu am avut suflu sistolic de cand ma stiu, habar n-am cand a disparut, banui ca dupa 25 de ani. Toata copilaria am fost la controale, singurul lucru care imi ziceau doctorii sa-l evit era proba de rezistenta la ora de sport (iuhuuu ! ) . La fiecare 6 luni ma dezbracam in fata unui doctor, nu stiu cum, dar intotdeauna barbat, dupa buna ziua si luati loc imi scoteam bluza. Ca urmare, acum ca nu-s rusinoasa
Tocmai m-a sunat mama sa ma intrebe ca sa-i trimita cadou lui Petrut si i-am zis de cartea de care vorbiti acum. Mai sunt si altele ? A, si i-am zis sa-mi mai trimita tricouri cu inscrisuri in romana, in vara am luat unul cu "eu si tata o iubim pe mama", ca "eu sunt seful" era pe mov, iar "eu sunt printul" era marime mica.
De Craciun vreau sa-i comand unul cu "made in USA with romanian parts" , Olgutza sa traiasca , de la ea stiu.
La multi ani sarbatoritilor de azi !
La multi ani Anya !

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Revin la suflul sistolic, pentru ca primul post a fost cam usurel. Daca e vorba doar de suflu sistolic, pot fi inconveniente de genul nu poate alerga atat de mult fara sa riste niste intepaturi, nu prea poti rade in hohote, apa si zahar cam tot timpul la indemana, asta daca intre timp nu s-au descoperit alte lucruri mai eficiente. Tatal meu l-a avut si el, dar asta nu l-a impiedicat sa mearga la scola militara si sa faca fata la antrenamente, plus tot ce mai faceau ei pe acolo. Lui i-a trecut la 23 de ani, de aceea nici ai mei n-au fost foarte speriati cand a fost cazul de mine.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

BUNA ZIUA TUTUROR SI LA MULTI ANI SARBATORITILOR.
Eu nu am mai intrat de multisor,doua saptamani le motivez ca am fost tare necajita crezand ca sunt insarcinata....nu am avut curaj sa fac un test,abia ieri l-am facut.nu va spun cu ce groaza m-am uitat la test...dar a doua liniuta nu a aparut.Imi doresc al treilea copil,dar nu atat de repede...m-am tot gandit ce ma fac cu trei copii,pe cine iau sa ma ajute,cat timp il mai pot alapta pe Aaron...si tot asa,am fost bolnava doua sapt.
va doresc o zi buna si copilasi cuminti...

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

multumim pentru urari cge (multi ancutei frantuzoaica ), deni, ruxi, irina, liamia, catush, tonnia, miflore (uite ca am venit pe la voi sa culeg laurii ),marinela, kid, diana, oanaa.
e tare placut sa primesti felicitari.

acum mi-am amintit ca am uitat sa masor si sa cantaresc fata. dar ma uit asa la ea si "din ochi", vorba irinei, pare ok.

la multi ani pentru frumosul milan!!! sa fie sanatos si sa rupa inimile fetelor mai ceva ca acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

la multi ani si pentru fabiano (chiar, ce mai face carmi?) si pentru denisa lui dory. sa creasca mari, sanatosi si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

lA MULTI ANI SARBATORITILOR TEODORA,ANYA,MAYANA,FABIANO,MILAN,ALEXANDRA

irina ai un baiat !!!! o sa ai coada la usa,geam....... de feti

Anya sa iti traiasca printeasa si sa va aduca numai bucurii si D-zeu sa ii dea sanatate ca in reste le are pe toate

carmisa iti traiasaca baiat si sa ii dea D-zu sanatate

Mergi la inceput