Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Dar nu i-am zis dar imi da replica ca el mananca orice si ca in final se face mareeeeeee-mareeeeeeee, ca doamne iarta-ma asa e povestea!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Si da , a vazut cocosi si gaini la Braila dar nu la mama ca nu are curte mare si nici nu creste oratanii. Dar are un vecin cu de toate si cand il auzea cantand pe cocos, se retragea langa noi dar nu l-am bagat in seama.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Raportez o zi tot la fel de agitata ca si celelalte Poate maine va fi mai bine Am vazut ca mai sunt copii nepupaciosi, so... asa o fi trendulJadi , deci si tu esti la capitolul out suzi, m-ai facut sa nu ma mai simt chiar asa tiranica.Desi mi-e mila de ea, seara mi-e asa o mila de mineee...sunt zombie, cu casa varza si nervii tzandari Colac peste pupaza, de ieri e si mama intepenita cu spondiloza si s-a dus naibii weekendul nostru programat pt o iesire din localitate numai noi 2. Acum va trebui s-o luam pe Teo cu noi si imi dau seama cam ce ma asteapta. Dupa ce ca e agitata , mai schimbam si locul, asa ca ...have fun! Va povestesc luni cum va fi escapada.Aaaa, era sa uit...vad ca tot se poarta masuratul si cantaritul. Mai are vreun piticot 15,5 kg?? Inaltimea nu stiu exact ca nu sta, dar undeva in jur de 92-93cm.Ei acu sa va vad ,ca sincer, mie mi-a cazut fatza cand am vazut. Zau ca nu e grasa, dar e grea de imi rupe bratele. Sau o fi si nu vad eu ?!?Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Hehe, frica de cocos zici...DAr frica de robotul de bucatarie sau de mixer ati mai auzit? Eu trebuie sa le folosesc numai cu muzica tare si cineva sa stea cu ea, ca altfel e mare show Gata, o tirez, ca se facu de miezul noptii si imi vine sa ma Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc ptr felicitarile aduse domnisoarei.
Si asta seara ne-a tot povestit in franceza.

Da, Jadi, tot in consultanta in informatica(SAP) lucrez si aici. Fac aproape tot ce faceam si in Ro. Ma bucur tare ca postul e permanent, fara deplasari si cu avantaje sociale.

"La Multi Ani" tuturor piticilor din Piticodrom aniversati in ultimele zile, cu mentiune speciala ptr. o fetita f. frumoasa si vorbareata Anya.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Norina, orienteaza-te si tu dupa calculatorul asta:

http://www.magicfoundation.org/Growth_chart/main_growthchart.html

Mergi la inceput

La Multi Ani pentru toti sarbatoritii de astazi!

La Multi Ani Anya, sa cresti frumoasa si desteapta, ca sanatoasa te tine mama! Si sa fii cuminte!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cum ieiri n-am dat pe aici urez azi retroactiv: Mihnea Luca, Luca Mihai, Sara Maria, Teodora Maria, Anya-Ioana, Mayanna La Multi Ani

Norina la ultimul cantar Vladut avea 15.300 kg si-mi rupe mainile. Nu mi se pare ca Vladut e gras . M-am uitat iar la pozele Teodorei si zau ca nu pare grasa.

Ruxandra cum a fost la medic?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

La multi ani Anya, Mayanna si Teodora!
Alina, sa-ti traiasca fetele frumoase si cuminti pe care le ai, azi o pup in special pe Anya

Fu bine la doctor. Adica ne-a dat verdictul de suflu sistolic inocent. Ca sa-i raspund si lui Mary, m-am dus la eco la recomandarea pediatrelor care l-au vazut pe Matei de-a lungul timpului (2 la numar) si care au spus ca are suflu sistolic. Copilul a stat foarte cuminte, dar nu a vrut sa stea singur pe spate asa ca l-am tinut in brate si a fost vai de mijlocul meu, ca stateam cam la 45 de grade aplecata spre spate. I-a placut sa vada la televizor inima si sa o auda. Si dr. a fost un bland si un dragut (si avea tricou timberland )

Norina, si al meu se sperie de aparatul de facut suc. Dar ii si place sucul, asa ca cere "mami, suc de mere" si pe urma inchide toate usile de la bucatarie pana in sufragerie si asteapta cuminte pe canapea sa vin cu paharul.

Matei are acum vreo 13 kile, insa el e mai mic de inaltime. Si cand ma gandesc ca avea la un moment dat 5 kile si mi se parea atat de greeeu

Ma enerveaza ca are niste fixuri. De ex. nu ii plac decat pampersii cu tigru si cu maimute, si ai naibii astia sunt cei mai rari in pachet. Seara trebuie sa-i pun cana cu apa in pat intr-un anume colt, altfel face scandal, sucul trebuie sa fie intr-un anume pahar, cafeaua mea de dimineata intr-o anume cana. Si mai sunt ...

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxandra ma bucur ca la echo a fost bine. Si Vladut are fixatie pe pampersi . Favoritii lui sunt aia cu maimuta, caracatita (care el zica e "bebeuchi" adica bblush) si apoi aia cu tigru. Refuza categoric "pepechii" cu catel. Cana de apa in 80% din cazuri e aia cu stelute "NU cu guhii".

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput