Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (190)
Raspunsuri - Pagina 18
norina spune:
Va multumim mult pt laude, sunteti niste dragutze
Eu nu am mai apucat nici sa intru pe forum ca in ultimele 2 zile am umblat cu sotul prin doctori, care a avut o stare lipotimica cu durere in piept, de va dati seama la ce m-am gandit
. Asa ca am fugit la cardiolog si acum facem investigatii. Macar ne-am linistit ca nu a fost preinfarct, cum am banuit eu dar..nici f bine nu e.va pupTeodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze
Ioana75 spune:
Buna ziua
.
Norina, sanatate multa sotului!
Irina, da, am fost la Real ieri
. Mi-a placut mult, e aerisit, are produse interesante, o sa mai merg; dar cel mai fain e ca e non-stop. Asa ca Mary, poti sa te intorci linistita acasa ca ai unde sa-ti faci cumparaturile in miezul noptii daca vrei
.
Catush, multumesc ca ai povestit de raul de masina ... ca sotul vrea sa ia masina pe motorina, eu nu, si acum ii scot ochii cu raul Brianei
.
corsge, bine ai venit pe la noi si te mai asteptam
.
Kristina, succes in toate! Masterul nu se termina in curind?
Vine mama mea azi, am cu cine sa o las pe Miruna seara sa mai iesim si noi.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Amandoi se culca la 9, Dinu se trezeste la 6 fix, zici ca are un cip in fund, Sa la 6.30-7.
Dinu clacheaza ziua pe la 13 si doarme cam 2 ore, deci la 15-15.30 e treaz si apt. Sa doarme putin si haotic ziua.
Deci pe la 8 seara eu trebuie sa fiu in casa cu ei, bai etc...In plus,oricum nu mai functioneaza Dinu dupa ora 8 seara, imi zice ca ii e somn si vrea acasa.
Visez si eu sa se trezeasca macar la 7, macar sa apuc sa beau o cafea inaintea lor.
Ioana75 spune:
Ramona, frumoase pozele, si mai ales sarbatorita in fusta
. I-am recunoscut si pe Ana-banana si Vladut al Irinei, s-au distrat in gashca copii
.
Antonia, ooo, ne-ai pus poze de ieri, minune
. Tare frumos mai e Dinu

.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
miflore spune:
Mama, mama, ce ma umflu, ce de laudeeee!
Kidut, sa stii ca si eu ma gandesc la Alex cand vad poza aia cu picioare betisoare!![]()

Innaa,
, Tonnia,
sa fie totusi de la masele??? Ar fi culmea, eu ma zbat in fel si chip si sa fie totusi maselele...M-am uitat aseara si jos, in stanga, de-abia se vede un colt. Sa fi fost asta? Dar, intrebare acum, poate dura atat de mult? O sa ma uit si pe sus, sa vad, poate-i mai ies si altele, c-aseara nu m-a lasat.
Catush,
!
Irina, si din partea mea
!!! Stie Ruxandra de ce!![]()

Si eu vreau sa ajung neaparat la cerc, la socializare.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Ioana, ce-mi place cand ne lauzi! haha.
Wow,mi se pare extraordinar ca e non stop. De sarbatori acolo o sa fac cumparaturile, pe la 3 noaptea. Cum era raionul de jucarii?
Miflore, nu gasesc pozele tale cele noi! Indura-te!
Da, eu cred ca e de la masele! ma gandesc ca si Dinu a tras cu ultimii molari ce n-a tras cu toti dintii la un loc. Si cel mai important e ca analizele i-au iesit bune. Nu cred ca are nimic altceva. Si e in plina eruptie, gandeste-te!
kid2003 spune:
Corsge, La Multi ani pentru PATRICIA si scrie-ne si tu mai des despre ea 

Kristinutza, suna foarte bine. Alex se culca pe la 21.15 de cand cu gradinita, inainte nu se culca nici ea inainte de 23.00. Acum e franta seara, spune-ne cam pe unde e cercul recreativ. In Crangasi?
Miflore uite un
si o
si de la mine!
Tonnia, Realul e din Germania, este divizia de hipermarketuri a grupului Metro. Seamana cu Metro, are cam aceleasi produse dar se vand la bucata. Mie imi place Metro ca sunt mai organizati decat Selgros de ex, si sper sa gasesc un pic de rigurozitate germana la Real. Am sa ii fac o vizita dar asa... mai noaptea! Am auzit ca e omor. O sa faca un Real si in Baneasa, la mall-ul nou, dar la anu
miflore spune:
Tonnia, daca raspunzi cu ora 8, ma impusc impreuna cu Ruxandra. Aseara la 12 fi-mea vroia sa stie ce si cum cu piticii din Alba ca Zapada.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI