Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (190)
Raspunsuri - Pagina 19
miflore spune:
Gata, nu ma mai impusc!
Chiar sunt decalata, nu se mai intelege nimic.
Si eu tot pe la 3 noaptea o sa-mi fac cumparaturile in preajma sarbatorilor, poate ne-ntalnim la Real!![]()
Si acum specially for Tonnia www.flickr.com/photos/15949865@N03/?saved=1" target="_blank">POZE
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Ia nu va mai legati de betisoarele Anei ca va zic eu ca arata foarte bine. E o frumoasa
si o delicata.
Tonnia asa am zis si eu cu Realul
, ma duc la shoping nocturn
. Desi sigur tebui sa ma duc si ziua ca Vladut deja ma innebuneste: "mergem la magaziunul mare"!
Kid cercul Cristinei e in Vitan (unii numesc zona si Dristor deoarece e la la 2 statii de tramvai de McDonald-ul de la Dristor)(~intersectie mihai Bravu cu Calea Vitan).
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Tonnia spune:
Mifloricico, foarte frumoasa Ana ta si foarte fina! Nu mi se pare slaba, cred ca are vreo 12 kg.
Mare anunt, Dinu are 11 kg!!! Azi beau!!! fac si eu cum a facut kid...
Ba chiar mi se pare ca are un pic peste 11. Si-am depistat si cauza: a facut fixatie pe paine cu unt si miere de cateva zile, cred ca de aici i se trage, altfel nu pune gura pe cereale, paine, niciun fel de fainoase, nimic nimic ce ingrasa.
mary ilie spune:
Bunaaa!
Ramona, am vazut pozele, mama ce de jucarii, ce de copii
le-am recunoscut si pe Irina cu Vladut si pe Miflore cu Ana, se vede ca s-au distrat super piticii...iar Maria e o scumpa, dulce si frumoasa foc
Kristinutza, foarte interesanta ideea ta, mult succes 
IRINA, hai ca ma sperii cu Realul asta...Aoleu, si noi unde mai parcam masina?da ce, se dadea ceva gratis de se inghesuia lumea?
Hmmm...si eu care ma bucuram de constructia asta, credeam ca o sa creasca pretul caselor in zona....
Cat despre decalotare, nu stiu ce sa-ti spun, la noi se decaloteaza putin,si vad ca pediatrul de aici n-a zis nimic, asa ca o las balta pe moment.... si apoi pe mine m-a lamurit soacra-mea, care a crescut 4 baieti si care a studiat"problema" si a zis ca n-are nimic copilul![]()
![]()
![]()
Irina, Ruxandra, si Andrei al meu tot la 22.30 se culca mai nou, iar dimineata trag de el sa-l trezesc pe la 9, ca daca nu-l scol eu, se da jos din pat si la 11
foarte aiurea ca apoi toata ziua e data peste cap...
NORINA multa sanatate sotului tau
mary ilie spune:
IOANA, multumesc de info, nu ne grabim sa ne intoarcem acasa, dar e bine de stiut
.....i-auzi Irina solutia scapatului de aglomeratie:cumparaturi in miez de noapte
deci in caz de insomnii, are omul ce sa faca
Vad ca vreti sa faceti toate shopping la Real...hmmm, pacat ca nu-s acasa , ca uite asa puneam de-o intalneala, la o cafea, ceva....mare pacat![]()
![]()
kid2003 spune:
Tonnia, eh...nu stiu cum stau cu alte informatii dar cu astea cu magazinele m-ai nimerit!
Am trecut saptamana asta prin fata blocului tau...m-am uitat, poate vad o moaca haioasa de Dinu la fereastra (normal ca nu stiu la ce fereastra sa ma uit, eu m-am uitat la alea rotunde ca sunt fancy)
Irina, Vitan zici?
E departeeeee de mine, trageam speranta sa fie prin Crangasi, pe langa Kristinutza. Asa fac o ora inapoi spre casa...
Poate o aduc cand ma duc la Real
Sa imi fac cumva drum saptamanal!
kid2003 spune:
Tonnia, beau si eu cu tine!!! Si Alex a depasit usor granita de 11 kg, are 11.100!!!
La mai mare!
Si eu tot pe paine dau vina, la gradi a invatat sa puna paine in supa sau ciorba si o vad si acasa, in weekend cum indeasa doua felii de paine acolo si apoi mananca supa drept felul doi! In rest e la fel ca Dinu, nimic din ce ingrasa, totul refuza, cartofi nici nu vrea sa guste, iar alte fainoasa in afara de paine la fel! Cereale mai bag eu in ea, dar bag de la 6 luni si vad ca nu se vede! Deci astea nu sunt de regim de ingrasare la ea.
Acum imi amintesc si rad in hohote cu cata grija i-am ales eu laptele praf pe considerent ca Milumil (de care a baut in maternitate) si Humana ingrasa cel mai rau. Eram terorizata de ideea ca va arata ca mine bebelus, un luptator de sumo in miniatura. Am fost foarte atenta si am ales laptele cu cele mai putine calorii, adica Nan...acum ma gandesc ca poate o lasam pe Milumil! 
innaa spune:
Salutare fetelor!
Vad ca ati scris ceva astazi...se vede ca e vineri
.
Ramona am vizionat dulceata de fetita si toata gradinita care a fost la tine acasa..cred ca s-au distrat pe cinste piticii!
Kris credeam ca doar noi suntem nevoiti sa luam hotarari radicale...dar ma consolez cu gandul ca mai sunt si altii![]()
si sa va mai linistesc in legatura cu adormitul seara...si Noleia adoarme tot la 22.30-23 asa ca nu sunteti singurele daca va incalzeste cu ceva. numai ca fi-mea mai devreme de 9.30-10 nu se trezeste...de multe ori o trezesc eu.