Mamici de Martie-Aprilie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
CristinaGoji spune:
Am intrat doar sa va salut si sa va zic ca tare'mi sunteti dragi cu ciripeala voastra! 
Ma relaxez citindu-va!
Cory - bafta multa!
Simonette - la multi ani pentru Luca!
Zozela - nu am reusit nici eu sa deslusesc alea 90 kg ale tale. Le-ai fi ascuns bine de tot, daca zici ca-s 90, ai parul greu? ![]()
Chris - ma bucur ca a fost bine pana la urma la echo!
Giani - ma fa o pauza
Kya si celelalte Randunici nervoase la servici - stiti si voi ca nu merita, sunt alte lucruri pe lumea asta, mult mai importante, stiti voi care sunt alea. 
Am primit ieri de la sot flori si un cadou ca am aniversat si eu un an de la nastere
. A fost un sentiment foarte placut sa stiu ca apreciaza ce am facut ![]()
Mami
14+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
elara spune:
Simo, iaca acus ma execut. Am facut un filmuletz ca poza de la dr. e lucioasa si nu am putut face alta poza cu ap meu ca nu stiu sa dezactivez blitzul..
Acum il transfer in calculator si pun in album. Acolo unde se vede scris ceva, scrie "LABII" si sunt 2 sagetutze...numai ca nu prea se disting pe filmare.
Ce m-ai facut sa rad cu "dorintza sotului tau" ...
L-a ascultat DD...
Lasa ca o sa slabim noi. Eu aseara la dr. aveam 70 kg 
..de unde sapt trecuta aveam 68... eu mai mult de 65 nu am avut niciodata.
Cristina, la multi ani lui Vladutz.
Foarte bun sotz ai ca a facut acest gest deosebit. 
Ralu
, multumim de sfaturi. Norocul meu ca nu-mi plac mezelurile. In afara de salamul de sibiu nu mananc nimic.
Elara
17+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
zozela spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Le-ai fi ascuns bine de tot, daca zici ca-s 90, ai parul greu?
Sa stii ca daaa!!

Mai..eu nu pot decat sa ma bucur cand aud vorbulitze de-astea..Adevarul este ca nici Dr.nu m-a crezut cand i-am spus cate kg.am..A venit sa citesca el cantarul..Credea ca am chef de glume
M-a pus sa cobor si sa urc din nou
Cica-s osoasa!Om de mina!!
Edit:Frumos gestul sotului!E si normaal..pana la urma..te iubeste omu'!!

sa-mi schimb nr.de saptamani!Numai am rabdare pana maine!
Ela..
in 17+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
simonette spune:
Cristina, felicitari ptr sotzul ce ti-a fost harazit! Bravo lui!!!
Elara, abia astept filmuletzul...
mami de
Luca si
21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
elara spune:
Gata.
E in album.
Numai sa nu te astepti la prea mult, ca nu se distinge clar.
Adriella, bine ia venit.

Elara
17+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
CristinaGoji spune:
Multumesc fetelor de aprecieri la adresa sotului
, dar l-am educat de mic
, ca la inceput tare nepriceput mai era la chestii de genul asta. Sa va zic cum am inceput sa-l educ - el, ca orice barbat normal, nu avea treaba cu aniversari si "prostii" de genul asta. Ei, cand se apropia vreo aniversare, ii scriam in telefon memento cu alarma sa-i sune in fiecare zi pana la data respectiva, mesajul din memento era ceva de genul "sa cumpar ceva frumos la Cristinuta" sau "a mai ramas o saptamana, sa nu cumva sa uit!" si chestii de genul asta. Sau ii povesteam ca uite ce gest frumos a facut sotul la X ...Pana la urma s-o dat si al meu pe brazda 
Mami
14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
natynic spune:
Bun venit Adriella!
Elara, exprimarea e f vaga-formatiune hiperecogena la nivelul ventriculului stang (unde anume??); cred ca in stadiul asta ar fi si greu de precizat ce e, dar sunt mari sanse sa fie o imagine falsa. Oricum vei repeta ecografia. Nu stiu cat se pricepe Iosup la cor, stiu ca dr. Pop e cel mai bun pe ecografie cardiaca fetala; ma tii la curent. Important e ca in rest e bine dragutza de ea.
Giani, cum sa ma supar pe voi?? Nu uita ca am sot care nu e medic si care cand m-a cunoscut avea aversiune pentru medici; lucrez zilnic la a-i nuanta un pic opiniile vrajmase si de a-i explica cum ca nu sunt doar eu exceptia, sunt mai multi decat credeti care merita statui dar nu se vad de modestie sau de sistemul care-i sufoca.
Acu venii de la munca, daca nu ma culc, kor. pupici
naty 15+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Dana_Singh spune:
Elara, felicitarisi sa creasca mare si frumoasa fetitza.
Cristina, jos palaria pt sotz. Al meu nici sa-l pici n-ar cumpara o floare, cica moare in doua zile si arunca banii la gunoi, prefera sa-mi cumpere ceva "consistent" decit flori :((
Dana
11+
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh