Mamici de Martie-Aprilie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

oooofff pina imi apar mie mesajele se schimba capitolul

Dana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Cred ca pana la urma tot da cineva cu pietre dupa mine, dar va scriu ce stiu eu despre salam si alte mezeluri. Si eu am mare pofta de salam de la noi, dar ma tin din rasputeri sa nu ma ating de el. Stiu ca nu e bine sa mancam pt ca, carnea din el e cruda, doar uscata, nu e bine coapta sau fiarta. La fel si laptele si alte lactate trebuie sa fie din lapte pasteurizat, deci NU branza de la tarani. Cred totusi ca daca aveti lapte proaspat de tara sa-l fiebeti acasa e ok.
In schimb fructele si legumele de la tarani sunt mult mai bune (desi nu sunt asa de aratoase) decat cele din super market sau de import, pt ca nu sunt stropite cu chimicale. Daca cumparati totusi din import e bine sa curatati de coaja pt ca 90% din chimicale sunt in coaja (desi in felul asta se pierde si marea parte din vitamine). Chimicalele nu se duc la spalat decat cam 4%. Trebuie insa sa spalam fructele si legumele pe care le mancam crude f f bine ca e pericol de toxoplamoza.
Sper ca nu v-am ametit f tare.

P.S. O fina a mea a pierdut sarcina la 4 luni din cauza ca a mancat mezeluri (era chiar vanzatoare la mezeluri). A pierdut acum 2 ani aproape, apoi a facut tratament si de atunci tot incearca sa mai ramana, dar fara succes.
Inca o data, nu vreau sa sperii pe nimeni.

Raluca 15+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Simonette, esti dementiala....am ris cu lacrimi.

Apropos de inghesuiala....eu n-am chef nici sa ma bati. El saracul e intlegator si nu ma piseaza dar deja ma simt eu. Cred ca-mi voi face curaj in seara asta, poate asa imi trece si durerea de cap LOL

Dana 11+

Mergi la inceput

Raluaspm, si eu am auzit tot asa si as minca salam la greu. Am mincat intr-o zi o felie canu m-am putut abtine.Plus ca nu pot s pu gura pe carne, numai cind aud de ea mi se face greata, salamul e sigurul care-l tolerez
Sper ca pina vin in romania de sarbatori sa-mi treaca raul de carne si sa maninc si sarmale yummmmyyy

Dana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Cand oare o sa-mi raspundeti la intrebari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

buna randunici cu burtici! si eu sunt o mamica cu burtica si tare mult mi-as dori sa ma primiti printre voi la "ciripit" va pe toate si va doresc sarcina usoara
DN 15.06.1975
UM 01.07.2007
DPN 06.04.2008
mai am un baietel (Octavian Radu)nascut pe 25.05.2006
Timisoara, maternitatea Odobescu Dr. Olaru C-tin

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo m-ai zapacit si pe mine!
Intr-o poza sunt singura,iar in cealalta sunt cu cumnata mea.In poza aia-eu sunt cea cu bluza rosie din dreapta!
Stai tu linistita ca arati foarte bine!Si sunt sigura ca n-o sa ramai dupa nastere!O sa ai doi teroristi mici care or sa te alerge de numa'..Asa ca..Lateste-te acum..cat poti..
Ralu pe mine nu m-ai speriat si nici nu m-ai facut sa dau cu pietre dupa tine!Stii..eu nu prea ma ghidez dupa ce avem si ce nu avem voie..Ca multe nu avem voie daca e sa o luam asa.. Consider ca atat timp cat nu fac excese,nu o sa-mi faca nici rau..2-3 feliute de salam nu cred ca ne fac sa pierdem sarcina si nici daca mananc ficat odata/sapt.nu cred ca-mi face rau..Eu n-am renuntat nici la branza de oaie de la ciobanii din piatza si am mancat si salata beof cu maioneza..Sa numai spun ca mai beau si cate o guritza de cola cand mai prind pe undeva
Bine ai venit in stol Adriella!!Odisee frumoasa alaturi de noi!Sii..io-i doresc o surioara lui Octavian

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Adriella bun venit pe crengutza noastra! Odisee minunata alaturi de noi si un bb sanatos si frumos! Te asteptam cu multe mesaje si cu chef de ciripeala!

mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

D`apoi mai Zoze, intreb ca intr-una esti satena si intr-una esti blonda! Iar in cea in care esti saten nu pari a avea 90 de kile! Ce fel vine asta? E mai veche poza? Sau cum? Sau e mai noua? Oricum mie mi-esti tare draga asa ca poti sa ai si 200 de kile(Doamne fere!)...dar vreau sa zic ca iou tot te iube!

mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo nu m-am vopsit in viata mea!!Si nici nu o sa ma vopsesc vreodata!Deh..ciripeii..
Cred ca din cauza ca intr-una era intuneric afara si in cealalta imi batea soarele in cositele blonde!!
Doamne-fereste!!
Si io te iube muuult!!

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput