Mamici de Martie-Aprilie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Alti papagali uimitori:
http://www.youtube.com/watch?v=gqSBz8y5-Io
http://www.youtube.com/watch?v=dyCjbmgOLu0&mode=related&search=

Elara
17+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Da, sunt mamica de aprilie:D.
O sa nasc pe 27-28 aprilie. Sunt la doctorul nayel si voiam sa stiu daca mai este cineva.
Multumesc pt primire! As vrea sa imi apara si mie cate sapt am. Cum se face?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

Buna rindunici....Doameee ce mai ciripiti hahahhhahaha
Deabea m-am trezit si tot cu durere de cap
...eu il dau la schimb ca numai rezist.

Zozela, multi pt raspuns.Ai dreptate cu DPN dar nu sunt sigura cind mi-a venit, eram in focurile nuntii si n-am notat in calendar, dar stiu sigur ca l-am inghesuit pe sotz pe 3 aug, eram super stresata cu nunta si imi trebuia relaxare hahaaahahhaha. Deci eu cred ca dr are dreptate si mai vedem la urmatoarea intilnire daca s-a schimbat ceva.
Migrenele mele..oofffff...le aveam si inainte si nu pot sa beau cafea ca ma apuca paltitatiile.Cum o dau nu e bine. Dar sa fie sanatos si bine ca eu ma descurc intr-un fel.

Sovietica, loool pai daca mai si intirzie o sa vina chiar de ziua lu' ta-su. nici nu vreau sa-mi imaginez ce-o sa se mai umfle-n pene.

Ancadragoman, bafta multa si Mariuca voioasa si sanatoasa.Iti tin pumnii.

Dana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ultima menstruatie: 22 iulie 2007.
Data probabila a nasterii 28 aprilie.
Va pup.

Mergi la inceput

Kya, nu te mai enerva pt toti prostii, ca-s asa de multi. Eu imi doresc de ai de zile sa doara prostia, dar rau asa cu crize din alea ca la epilepsie...ce m-as mai bucura si m-as distra. Ce minte diabolica am LOL.
Tu sa fi sanatoasa si bebelu la fel ca restul nu e asa de important.

Dana 11+

Mergi la inceput

simonette, sufer de nesomn hahahaha si de alte pasarele dar o sa va las sa le dsoperiti asa usor....ca doar n-o sa va sperii asa de la inceput.

Dana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Simo nu ma urmareste nimeni, si nici n-am facut nici o prostie, doar mi-am itit nasucul pe aici sa vad ce mai faceti...
Azi aproape toata ziua am stat cu senzatie de greutate in burtica, nu ma doare, dar e ciudat ce simt. Am luat oricum un no spa si parca ma linistesc pe moment. Creste bebe, asta e!

13 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo io-s aia blondaNumai cred ca au cateva tone!Plus ..
Saracu' de nea JijiiiHaideti sa punem mana de la mana si sa-i reintregim biblioteca!!Mi-e mila de el!
Butu m-ai terminaaat!!Dr. mi-a zis ca de acum incolo avem nevoie de suplimentare..Si io n-am comentat!Mi-a dat si vit.Prenatal..dar parca nu prea le-asi lua
Maia si Ralu!

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Kitz, exact asta e! creste bb! Asa ma simteam si eu pe la 13-14 saptamani si ma mai simt inca uneori! Stai calma ca e de bine!

mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Zoze??? si in poza cealalta cine e? Ca nu mai inteleg nik Da...oricum e marfa sa ai tzatze mari! de aia ma inghesuie pe mine omul de la o vreme ca mi-au crescut tzatzele! Si
Cu ani in urma imi zice ca abia asteapta sa fac si eu un copil sa ma latesc...asa i-or place lui femeile sau de frica sanu ma fure altu? Si m-am latit inainte de a face copil, de la hormonii bagati in mine ptr a ramane burtoasa...fara rezultat "ovcorz". Am pus 10 kile de la hormoni...si jos am dat doar vreo 3, acum dupa nastere cine stie cum o sa mai fie...om vedea! Ieri dupa ce m-a inghesuit si a doua oara, cica ce se face el daca voi ramane "mare"! Sa se spele pe cap cu mine ca i-a ascultat DoamneDoamne dorintza!

mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput