Mamici de Martie-Aprilie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
elara spune:
Alti papagali uimitori:
http://www.youtube.com/watch?v=gqSBz8y5-Io
http://www.youtube.com/watch?v=dyCjbmgOLu0&mode=related&search=
Elara
17+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ursuleata spune:
Da, sunt mamica de aprilie:D.
O sa nasc pe 27-28 aprilie. Sunt la doctorul nayel si voiam sa stiu daca mai este cineva.
Multumesc pt primire! As vrea sa imi apara si mie cate sapt am. Cum se face?
alina
Dana_Singh spune:
Buna rindunici....Doameee ce mai ciripiti hahahhhahaha
Deabea m-am trezit si tot cu durere de cap 
...eu il dau la schimb ca numai rezist.
Zozela, multi
pt raspuns.Ai dreptate cu DPN dar nu sunt sigura cind mi-a venit, eram in focurile nuntii si n-am notat in calendar, dar stiu sigur ca l-am inghesuit pe sotz pe 3 aug, eram super stresata cu nunta si imi trebuia relaxare hahaaahahhaha. Deci eu cred ca dr are dreptate si mai vedem la urmatoarea intilnire daca s-a schimbat ceva.
Migrenele mele..oofffff...le aveam si inainte si nu pot sa beau cafea ca ma apuca paltitatiile.Cum o dau nu e bine. Dar
sa fie sanatos si bine ca eu ma descurc intr-un fel.
Sovietica, loool pai daca mai si intirzie o sa vina chiar de ziua lu' ta-su. nici nu vreau sa-mi imaginez ce-o sa se mai umfle-n pene.
Ancadragoman, bafta multa si Mariuca voioasa si sanatoasa.Iti tin pumnii.
Dana
11+
Dana_Singh spune:
Kya, nu te mai enerva pt toti prostii, ca-s asa de multi. Eu imi doresc de ai de zile sa doara prostia, dar rau asa cu crize din alea ca la epilepsie...ce m-as mai bucura si m-as distra. Ce minte diabolica am LOL.
Tu sa fi sanatoasa si bebelu la fel ca restul nu e asa de important.
Dana
11+
Dana_Singh spune:
simonette, sufer de nesomn hahahaha si de alte pasarele dar o sa va las sa le dsoperiti asa usor
....ca doar n-o sa va sperii asa de la inceput.
Dana
11+
kitzy spune:
Simo nu ma urmareste nimeni, si nici n-am facut nici o prostie, doar mi-am itit nasucul pe aici sa vad ce mai faceti...
Azi aproape toata ziua am stat cu senzatie de greutate in burtica, nu ma doare, dar e ciudat ce simt. Am luat oricum un no spa si parca ma linistesc pe moment. Creste bebe, asta e!
13 cu posibil 
zozela spune:
Simo io-s aia blonda
Numai
cred ca au cateva tone!
Plus
..
Saracu' de nea Jijiii
Haideti sa punem mana de la mana si sa-i reintregim biblioteca!!Mi-e mila de el!
Butu m-ai terminaaat!!
Dr. mi-a zis ca de acum incolo avem nevoie de suplimentare
..Si io n-am comentat!Mi-a dat si vit.Prenatal..dar parca nu prea le-asi lua
Maia si Ralu!
Ela..
in 17+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
simonette spune:
Kitz, exact asta e! creste bb! Asa ma simteam si eu pe la 13-14 saptamani si ma mai simt inca uneori! Stai calma ca e de bine!
mami de
Luca si
21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
simonette spune:
Zoze??? si in poza cealalta cine e? Ca nu mai inteleg nik
Da...oricum e marfa sa ai tzatze mari! de aia ma inghesuie pe mine omul de la o vreme ca mi-au crescut tzatzele! Si
Cu ani in urma imi zice ca abia asteapta sa fac si eu un copil sa ma latesc...asa i-or place lui femeile sau de frica sanu ma fure altu? Si m-am latit inainte de a face copil, de la hormonii bagati in mine ptr a ramane burtoasa...fara rezultat "ovcorz". Am pus 10 kile de la hormoni...si jos am dat doar vreo 3, acum dupa nastere cine stie cum o sa mai fie...om vedea! Ieri dupa ce m-a inghesuit si a doua oara, cica ce se face el daca voi ramane "mare"! Sa se spele pe cap cu mine ca i-a ascultat DoamneDoamne dorintza!
mami de
Luca si
21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2