Fara ovulatie!

Fara ovulatie! | Autor: Cosmina

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor. Ati trecut prin asa ceva? Am facut niste analize si se pare ca nu am ovulatie, sau cicluri fara ovulatie. Ceva de genul asta. Ce e de facut? Ati patit asa ceva? Este vreun tratament naturist pt. a avea ovulatie? De 3 luni mi-=am luat si temp. zilnic, si o am ff mica. Nu am avut in nici o zi peste 37 de grade. Ce ma sfatuiti? Va pupic dulce. Cosmina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cosmina, ce inseamna temperatura mica? Nu conteaza ca nu atinge 37. important e cat e inainte. Te rog mult sa ne trimitt graficul tau. Ori il pui pe fertility friend, ori il trimiti pe zile, sa ne facem si noi o idee.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Multe dintre noi s-au confruntat cu problema asta.
Temperatura nu e chiar asa de relevanta.Mai bine faci eco vaginal sa vezi ce se intampla.
Daca intr-adevar nu ai ovulatie,cauzele pot fi mai multe.Medicul iti va spune ce e de facut.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Si eu am problema aceasta ... temperatura pare ok, la ecografie nici un semn ca ar fi fost ovulatie ... si sincer vorbind, acest lucru ma sperie cel mai tare ... de cate va zile fac eforturi sa nu cad in depresie, dar am momente cand simt ca nimic nu mai are rost daca nu reusesc sa fac un bb ....

Jasmine, ce cauze ar fi cand nu apare ovulatia? Dupa cate cicluri se poate considera ca nu ai deloc? Oricum peste o anumita varsta, organismul mai da "rateuri" si nu e o tragedie daca mai ai cate o luna fara ovulatie, problema aparand cand acest lucru se intamapla dupa mai multe luni consecutive. Oare dupa cate luni fara ovulatie trebuie sa ne ingrijoram intr-adevar? Fetelor, voi ce stiti? Ce cauze ar fi? In afara de stimulente - clostilbegyt, puregon, etc... altceva se mai poate face?

va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tia,
acum m-am gandit de ce nu vorbesti cu dr sa-ti dea la stimulare puregon de ex...decat sa-ti mareasca doza la clostybegyt?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Una e insuficienta ovariana.Adica foliculul nu exista sau e prea mic.
Ar mai fi ovarele polichistice,din care cauza foliculul chiar daca e mare si frumos nu poate fi eliberat.
Sau trompele sunt infundate si nu are pe unde sa coboare ovulul sa se intalneasca cu .
Si probabil mai sunt si altele.Pe astea le stiu eu.
Da,o data cu inaintarea in varsta,ciclurile anovulatorii sunt destul de dese.Habar n-am dupa cate astfel de cicluri consecutive ar trebui sa ne ingrijoram.Probabil 2-3.

Mergi la inceput

Anis,

eu am fost hiperstimulata din prima luna, am avut 7 sau 8 foliculi, in luna a doua le-am pierdut sirul si au crescut ca niste monstrii. doza mea a fost prea mare (2 pe zi).... intrebarea care ma roade este daca acesti foliculi POT sa elibereze ovocitul... ei apar, sunt multi, grasi, dar ... goi! nu stiu daca o supradoza sau puregonul, care am inteles ca e mult mai tare, ar ajuta la ceva.... deja am doua formatiuni chistice din cauza hiperstimularii...

multumesc mult ca te gandesti la mine... chiar nu stiu ce sa fac (in afara de faptul ca vreau sa schimb medicul)

Mergi la inceput

TIA<

Puregonul nu e neaparat mult mai puternic (e un FSH recombinat,net superior ca puritate si ca efect celui natural), dara are o rata mult mai mare ca obtinere a ovulatiei.

Oricum,,,,,,nu e bine deloc sa ai multi foliculi.....de fapt e foarte rau....maxim 3 foliculi sunt considerati ca fiind ok.Iar daca prin stimulare se obtine 1 folicul maxim 2..e si mai bine....pentru ca se induce exact ca procesul natural.

Ma mira foarte tare doza ta de inceput pe care ai avut-o , 2 pastile pe zi....dar inseamna ca si la tine sunt ceva chistulete de s-au dezvoltat cu ajutorul medicamentelor.

Eu in locul tau ...m-as gandi la operatia de decorticare a ovarelor..poate chiar asa si e...e pielita groasa la ovare si nu se pot sparge...mai ales ca nu ai timp de pierdut..In perioada cand "eram programata sa o fac" am vb cu fete la spital la Giulesti..si toate erau ok...fara consecinte dupa operatie....si in fine.....ai o sansa in plus sa obtii ovulatia,.

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Da, stiu ca nu e bine, de-asta nici nu m-as aventura la o doza si mai mare, si in general nu cred ca problema mea este aici.... am de gand sa urmaresc foliculii ecografic si lunile urmatoare... poate vor "functiona" normal. despre laparoscopie ce sa-ti spun.... astept sa vad ce spune noul meu dr.
te pup si multumesc din suflet, esti draguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Asta e adresa cu graficele mele. http://circles2.fertilityfriend.com/home/25fe8

Mergi la inceput

Cosmina....

N-am mai vazut asa oscilatii de temperatura..de mult!
Cum iti iei tu temperatura?

AniS

Mergi la inceput