Durerea unei pierderi de sarcina ( 45 )
Raspunsuri - Pagina 8
Ninia81 spune:
Buna dimineata fetelor! Va doresc o zi frumoasa si bucuroase ca a venit week-endul!
L58, ce mai faci? De ce nu mai intri? Esti bine, da?
Catty, tot intreb de tine...de ce nu mai vorbesti cu noi?
Va pup pe toate fetele!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
andrutzac spune:
Buna dimineata fetelor!
Cred ca nu m-am exprimat eu prea bine... Nu dr. T mi-a recomandat sa stau pe bara 6 luni, ci medicul meu care mi-a facut chiurotajul.Eu nu sunt din Bucuresti, si cand am inceput cu scurgerile si m-am dus si eu la spital m-au si internat, asa ca ce sa mai vb cu T, in conditiile in care eram sub tratament aici.
Complicatii nu am avut de nici un fel, asa ca o sa fac si eu la fel ca voi: dupa 2 CM voi presta la proiectul bebe.
Eu va doresc un WK placut la toate...
Eu nu am calculator acasa , asa ca pana luni nu mai avem cum sa vorbim.
alinushca spune:
andrutzac, pana la urma chestia asta tine in primul rand de cum te simti tu si daca ti se pare ca a revenit totul la normal, si mai tine si de organismul tau. e posibil ca a doua oara sa nu mai ramai asa usor si sa fie o modalitate a organismului de a isi lua ragazul sa se pregateasca. asa ca spor la prestat!
Neata tuturor!
In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Mi-a fost dor de voi!Nu am mai putut sa intru zilele aceastea pentru ca au venit cumnatii mei in vizita si nu am prins nici o clipa libera sa pot sta la "taclale" pe forum! Multumesc fetelor care au intrebat de mine!
Am sa citesc din urma si sper sa reusesc sa tin pasul cu voi.
Eu sunt in Z6 si cred ca am sa-mi cumpar niste teste de ovulatie sa vedem daca prindem momentul!
Va pe toate!
Mirela
Come on baby!
alinushca spune:
blueeyes, bine ai venit inapot. si mie mi-a fost dor de tine!!!
Am intrat pe la aspirante si m-am molipsit. Acum am tot felul de preocupari de genul urmaritul secretiilor, a TB, etc. Fii atenta si la astea pe langa testele de ovulatie, ca eu zic ca sunt chiar mai precise decat testele. Ma rog.. cel putin la mine s-au potrivit.
In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
ingeras26a spune:
Buna,
Va pup pe toate. De azi am inceput sa sangerez si vaginal, nu stiu de ce. L-am sunat pe T, mi-a spus sa-mi urmaresc ff bine organismul si la orice semn sa ma duc la spital (ameteli etc). Vad ca deocamdata sunt ok.
Mi-a zis ca e pos sa fie menstruatie, dar nu prea crede (ca am avut si sapt trecuta, cand am eliminat sarcina), ci mai degraba este o sangerare de pe trompa, pt ca s-a inchis gaurica unde am avut drena si mai aveam ceva sange in interior.
Mai vad...
Dana, Myry, ma rog la bunul Dumneze sa aiba grija de voi si de bebeii vostri!
Michelle, ma bucur ca ai mai intrat, dar te rog din suflet, trebuie sa-ti revii pentru a fi pregatita sa astepti un alt bebelul in iata ta!
Alinush, neaparat analize daca sunt deja doua sarcini pierdute. Poate ai lipsa de progesteron (nu ai spus daca ai facut tratament de sustinere sau nu), sau poate e o alta pb, simpla, care poate fi rezolvata prin tratament. Imi pare rau ca ai trecut prin asta, dar fa-ti investigatiile ca urmatoarea sarcina sa fie ok.
Liana, tin pumnii, ca noi ne stim de muuuult :)
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
Blueeyes, prinde momentul! :) tin pumnii!
Mi-am dat seama ca pentru mine 16 este cea mai norocoasa zi:
16 ian - m-am nascut
16 dec - am nascut-o pe maya
16 oct - m-am operat si nascut a doua oara
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
adifle spune:
INGERAS, sa iti dea D-ZEU putere sa treci peste momentele astea dificile din viata ta!
Si eu am trecut prin asa ceva in februarie anul acesta si stiu ce ai in suflet!
Multa sanatate!
blueeyes2003 spune:
Flavia ma bucur mult ca sotul tau si-a gasit un nou job!Ai vazut ca incet-incet problemele se rezolva?Felicitari!Multi pentru Dominic si Davidutzu!
Cristina ce baiat mare ai!Si ce seamana cu tine!Imi pare rau ca a fost racit,imi inchipui ce sperietura ai tras dar bine ca acum a trecut!
Ingeras nu pot sa cred prin ce ai putut sa treci!Doamne...bine ca DD a avut grija de tine si ai trecut cu bine peste aceasta incercare!Sper sa ramai cat mai repede gravidutza si sa-i daruiesti lui Maya un fratior sau o surioara!Esti o persoana optimista si puternica si sunt sigura ca si asta te-a ajutat sa treci mai repede peste tot!
Laura ce repede trece timpul!Esti deja in 29 de s!Ma bucur ca esti linistita si lasi totul in voia lui Dumnezeu pentru ca El stie cu siguranta ce este mai bine pentru noi chiar daca uneori nu intelegem acest lucru!
Profita din plin de fiecare clipa!
Andrutzac,Mirelaionut,Alinush_77 imi pare foarte rau ca ati trecut si voi prin aceasta durere! Nu am cuvinte...Nu va pierdeti speranta,va doresc multa putere sa treceti peste aceasta grea incercare!
Liana multa bafta sa te intorci cu "bagaj",cum spun fetele!Iti tinem pumnii stransi tare!
Alinushca mie mi se pare cam complicata chestia cu urmarirea TB!Dar ma ghidez dupa schimbarile consistentei mucusului si am sa fac si teste.
Va pe toate!Revin!
Mirela
Come on baby!