Durerea unei pierderi de sarcina ( 45 )
Raspunsuri - Pagina 9
blueeyes2003 spune:
Mcrissa ma rog pentru sora ta sa o ajute Dumnezeu sa fie bine! Sunt sigura ca totul va fi bine!
Tu in ce zi esti?Au venit uratzii sau vine bebe?
Michelle stiu cat iti este de greu in aceste zile si imi pare foarte rau ca suferi asa de mult!Noi suntem alaturi de tine si cand vei dori sa vorbesti cu cineva, suntem aici!Te imbratisez cu drag!
Lau-Meli imi pare rau pentru papagalul tau!Imi inchipui ce greu ti-a fost cand l-ai pierdut!Poate iti iei altul!
Irda ce vesti mai ai?Ai fost la medic?
Carmina nu ai mai intrat pe aici!Esti bine?
Fetelor,va pe toate si va doresc un week-end placut!
Mirela
Come on baby!
alinushca spune:
Fete, oare teste de sarcina din alea ieftine (1.45 lei, Tia) nu se gasesc decat la Auchean cum imi zicea Irda?
In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
IreneCAM spune:
Alinush, te mananca degetelele? Io am gasit la farmacia de langa mine (City pharm, dar nu cred ca are importanta), cu 1,6 ron...cred ca gasesti si la alte farmacii.
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
kossir spune:
Buna fetelor si un inceput de weekend cat mai palcut.
Dana si Miry, stati cat mai cuminti, aveti grija mare de bebeii vostrii. Noi va si suntem alaturi de voi. Ii sustinem toate pe bbei sa stea cuminti acolo, sa creasca mari si sanatosi.
Ingeras, esti foarte optimista, o sa-ti fie bine, , si sa-ti aduca 16 cat mai mult noroc in continuare. Sanatate multa.
Alinushca pe cand testul de sarcina? Haide facem galerie daca e nevoie.
Alinush, imi pare rau pentru pierderile suferite, aici o sa gasesti sprijin, toate cunoastem din pacate sentimentul pierderii ireversibile si inexplicabile. de ce nu incerci sa faci niste analize, sa vezi cum stai?
Andrutzac,, o sa vina soarele si pe strada noastra.
Pepsi, ce mai faci?
Irda? , mai treci pe aici.
Michelle, imi pare rau ca esti asa de deznadajduita. Hai ridica-te, sa mergem impreuna mai departe. Tu ai fost si alaturi de mine, cand eram la pamant, uite eu deja merg mai departe, hai si tu!.
Va pup pe toate.
Carmen mami de Mihai 24.8.99
Idaira spune:
Vin cu o rugaminte pt toate fetele...
Din pacate,comunicarea scrisa n-a fost niciodata punctul meu forte.Imi gasesc mult mai bine cuvintele verbal atunci cind am persoana alaturi de mine,cind de multe ori o simpla atingere spune mai mult decit o mie de cuvinte,in fine... Ceea ce vroiam sa spun: Michelle trece printr-o perioada extrem de dificila pt ea,acum cred eu ,mai mult ca oricind are nevoie de voi,de noi toate...
Haideti sa-i fim alaturi asa cum merita!!!!!!!!!!!
Nu-i usor deloc...
Grupul asta de fete s-a dovedit a fi f unit in nenumarate randuri,si nu odata am zis ca nicaieri nu am intilnit persoane o calitate umana ridicata.
Inca o data,va rog,incercati sa-i ridicati moralul,fiti alaturi de ea!!!
alinush_77 spune:
Ceau fetelor, va multumesc la toate pentru incurajarile primite.Cat despre pierderea sarcinilor mele ,nu cunosc inca cauza.
Prima sarcina cand am pierduto(5 saptamani)(octombrie anul trecut) ma aflam tot aici in Italia si mi-a spus dr. ca este normal,se poate intampla , ca o femeie din 4 are avort spontan.Dupa o saptamana mi-a zis ca pot sa incerc din nou sa raman gravida ,lucru care m-a socat, si cu cata indiferenta m-a tratat.Nu mi-a dat nici o analiza de facut,dar eu suspicioasa m-am dus acasa in Romania si am facut o serie de analize.Mi-a iesit PROLACTINA aproape dubla decat normal si am mai descoperit ca sufar de Tiroida(hipotiroidism).
A doua sarcina,(tot 5 saptamani)(credeam ca este totul ok pt ca am luat tratament pt reglarea Prolactinei si ma tratez in continuare de tiroida) am pierduto la sfarsitul lui septembrie anul acesta.Actuala dr.mi-a dat de facut o serie de analize din care am facut aproape toate doar ca o analiza nu se face in nici un spital din cate am fost,si nici nu au habar unde se face.Asa ca inca nu stiu ce am.
Cat despre o noua sarcina imi este atat de frica, incat doar la gandul ca se poate intampla iar ,ma descurajeaza. Nu mai vreau sa trec prin ce am trecut si inca trec pt ca nu mi-am revenit.
Va pup.
blueeyes2003 spune:
Idaira bineinteles ca suntem alturi de Michelle!Chiar astazi am vorbit cu ea pe mess!Din pacate,stiu foarte bine ce simti in astfel de momente cand totul iti aduce aminte de ce ai trait.E foarte greu,mi se rupe inima pentru ca stiu ce este in sufletul ei.
Noi suntem alaturi de ea!
Mirela
Come on baby!
danangie spune:
MICHELLE sa dea D-zeu sa te ajute sa-ti revii si sa iti gasesti linistea sufleteasca. Te imbratisez strans si crede-ma ca iti sunt alaturi si tareee mult as vrea sa pot face ceva sa iti alin durerea. Sf. Stelian te va ajuta si pe tine. D-ne ajuta!
mult asteptat
IreneCAM spune:
Michelle, suntem alaturi de tine. Ma rog sa faci fata perioadei acesteia si sa-ti gasesti echilibrul de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Te tinem strans, nu te lasam sa cazi. Capul sus draga mea, va fi bine si pentru noi intr-o zi! Uite de la mine un pupic si o imbratisare
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb