MAMICI DE ITALIA (11)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina85ss spune:
Stefania nu slabitul e o suferinta,ci ceea ce implica el,adica ; dieta ( nimanui nu cred ca-i place)
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
mamii spune:
mda cu dieta e aiurea mai ales kt alaptezi... ata ete... mai am de dat jos 5 kile sa ajung cum eram si 10 kile sa fiu cum ash vrea!
apoiiii katia voi mai intra pe net dar destul de rar.dar sper k va voi citi zilnic :D
ginger eu vreau sa scap de soacra si tu ..vrei una iti doresc sa nu fie makr cum e a mea! camai bine stay singur dekt cu una ca ea=))
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
katiapam spune:
fetelor eu socrii nu am si n-am apucat decit din poza sa-mi cunosc soacra poate m-as fi inteles bine cu ea.....
Cristina-eu la o luna jumatate de la nastere aveam in plus 5,5 kg de atunci am mai dat jos ceva ca simt pe haine recunosc care am indraznit sa le probez celelalte de talia 42 care o aveam inainte nu ma apropii ca ci rimango male ci doar care imi erau mai largi
Mamii-magari as da si eu 10 sa fiu cum as vrea 
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
slimatei spune:
quote:
Originally posted by cristina85ss
Stefania nu slabitul e o suferinta,ci ceea ce implica el,adica ; dieta ( nimanui nu cred ca-i place)
Cristina+
GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
asa-i ....eu glumeam ..cand ma gandesc... da' mai bine nu o fac...
Stefania X 2
32+www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
piccaflor spune:
Ciao a tutti!
Noi sintem tot colicosi alla grande
...saracul Matteo devine rosu ca racul fiert cind il apuca crizele...cu dormitul e dezastru...pediatra a zis ca luna a 2-a e cea mai nasoala in ceea ce priveste colicii...deci,asteptam nerabadatori si increzatori sa intram in luna a 3-a...
Mikuta imi pare tare rau ca nu te lasa in pace deloc contractiile alea...Doamne ajuta sa mai stea Sara macar 5 sapt,ca incepind cu sapt 37 esti la termen
...parerea mea e c-ar fi trebuit sa te internezi...
cristina ti-am raspuns si dicolo...CM poate veni incepind cu prima luna dupa nastere...dar pt linistea ta mai bine ai face un control...metheregin am luat si eu 10 zile pt mai aveam ceva in uter...sint ca sa te cureti,deci asteapta-te sa-ti curga singe si mai abundant...
Ginger fortza cara!
...te inteleg perfect...si eu am stat ceva vreme in pat...
mamii si katia vazut poze de puiuti frumosi foc
Roxali iti urez de pe acum nastere usoara si cit mai rapida si o papusica perfecta...
Va pup pe toate
katiapam spune:
Picaflor-ma bucur ca ne mai dai vesti,cind ni-l prezinti pe Matteo?
poate intrind in luna a 3 a Matteo se va simti mai bine si se mai linisteste cu colicile,ti lo auguro
multumim de complimente

asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
slimatei spune:
picca in sfarsit..ma bucur ca sunteti bine...
imi pare rau de colici...dar trece ea si perioada asta...multi
matteo
Stefania X 2
32+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
katiapam spune:
Buon giorno! ci siete?
cafeaua e gata cine vrea? 

va astept
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
mamii spune:
pica multumim de complimente!Colicii or sa treaca.II dai cva??Mie ptr colici mi.a dat pediatra mylicon ...si parca rezolvau putin ceva... faza e sa ii vb f calm si sa nu te enervezi si tu ...ca atunci e mai rau.Va pupam si mai e putin pana trec si colicii ashtia
katia eu sigur la cafea!!NEAPARAT
Am cashtigat o batalie cu soacramea aseara mi.a adus un cadou ![]()
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
slimatei spune:
mersi katia..eu plec la eco..tineti-mi pumni sa fie totul bine...Doamne ajuta!
Stefania X 2
32+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto