MAMICI DE ITALIA (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cam tarziu mamico... eu tb sa merg la dr. pt. niste impegniative...si am un chef sa ies pe frig... mai ales ca am si cu ce ma imbraca..mi-au ramas doar niste zdrente sau optional..plovere de-ale lui soatza... da' ce ma fac de pantaloni...of.. tare-i greu...

da' cat mai este...parca...

Stefania X 2acusi intram in 34...amr..max-6sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor si multumim pentru cafea
Giulia adormit toata noaptea cu mine,vroia la san non-stop si pana la urma am luat-o in pat cu noi ca sa ma pot odihni si eu,acum doarme la ea in patut.Pe la 11 mergem din nou la pediatru sa vedem ce ne da ptr candida aia ce nu mai trece,dar este asa de urat timpul afara ca nu pre-mi vine sa ies.
Astazi simt putin nostalgia burticii mele Imi este dor sa o mai simt pe Giulia cum da din picioruse si ma trezeste dimineata
Asa ca nu ma aopresc eu la 1 bebe,ci in curand vine bebe2,poate peste un an.

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Fetelor eu mai am de ''tras'' pana miercuri cand am examenul de condus apoi voi fi putin mai libera.Ce spuneti daca ne-am da o intalnire aici la Roma,( cand si daca timpul va fi mai frumos) sa scoatem bebeii afara la plimbare?

poze

nasterea

Mergi la inceput

Fetelor nu mi-ati raspuns la intrebare si iar m-ati lasat singura pe aici Ma imbrac iar apoi e trezesc pe Giulia sa o imbrac si pe ea ca sa mergem la medic.

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salut Cristina-iti raspund eu la intrebare cu o intrebare unde stai la Roma? eu fiumicino

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele

Stefi,pe mine vremea asta ma unge la suflet,ca prea am suferit de calduri asta vara

Cristina,din moment ce te si gandesti la bb 2,inseamna ca esti deja in forma

Liliana, iti doresc zile cat se poate de usoare, ai grija de tine si bb!

Sa aveti o zi frumoasa!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Raluk-neata' si tie
la noi vremea e mohorita si ma face sa n-am chef de nimic e giornata grigia de nu-mi vine nici sa ies nici sa fac nimic am incalzit casa si asa bine stam la caldurica cu Giulia mea de nu-mi vine sa fac nimic
Cristina-si eu am nostalgia burticei citeodata dar sint fericita ca o am pe Giulia si ii pot face coccole non-stop saraca atita o pupacesc cred ca se satura ea dar n-are ce face

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

M-am gandit ca poate vreti sa cititi si voi..Cineva zicea ca a ajutat-o foarte mult in "meseria" ei de mama..

http://www.scribd.com/doc_view3/101213/Ana-Savin-Totul-se-intampla-inainte-de-6-ani?use_google_view=1

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Katiapam pai locuiesti aproape de mine unde anume la fiumicino,aproape de aeroport,sau...Mi-ar face placere sa ne vedem intr- zi si sa iesim cu amndaoua Giulietele afara la plimbare Tu lucrezi?
Raluk chiar in forma nu sunt eu ca mai am pierderi de sange sau ce-o fi lichidul ala maro,deci n-am trecut inca la...imi ete si putin frica..este mult de cand nu se mai intampla nimic

poze

nasterea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katiapam

salut Cristina-iti raspund eu la intrebare cu o intrebare unde stai la Roma? eu fiumicino

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Scuza-ma caci nu ti-am raspuns exact la intrebare,eu locuiesc in Roma pe via Laurentina.Pana la aeroportul fiumicino ci metto 10 minute cu masina

poze

nasterea

Mergi la inceput