MAMICI DE ITALIA (11)
Raspunsuri - Pagina 18
slimatei spune:
deci numai cu linia telefonica...se poate folosi fara net..parca am mai auzit asa ceva...si platesti cat o convorbire..nu?
Stefania X 2
33+
... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Raluk31 spune:
Nu,Katia,am venit direct din Ro.Si o sa nasc aici,daca aici e casa noastra.Stai linistita,ca nu ma deranjeaza intrebarile![]()
Raluca
in asteptarea lui bb
katiapam spune:
Slimatei-eu am pus netul prin linia telefonica fara telefon fix non centra niente cu telefonate ca si cum ar fi o convorbire e doar netul 24 din 24
citeste la adresa unde ti-am spus la www.tiscali.it acolo gasesti si in caz ca nu ai linie telefonica informatii daca dai clic la telefono+adsl
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
katiapam spune:
Raluk-ok nu vreau sa fiu bagacioasa sau sa pun prea multe intrebari
fetele imi spun ca pun multe intrebari stiti de ce?
ca poate sintem aproape si ne putem cunoaste personal unele dintre noi
pe forumul italian unde mai scriu am cunoscut o mama care e de aici de unde stau eu sintem vecine ![]()
de asta pun multe intrebari poate poate ne ducem bb in parc impreuna ![]()
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
Raluk31 spune:
E frumos sa dai peste persoane pe care le poti si intalni,mie nu mi s-a intamplat pana acum.Toate sunteti prea departe de mine![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
slimatei spune:
katia
Stefania X 2
33+
... AMR...MAX 7 sapt...
lilianaFi spune:
Roxali felicitari pt fetita 
Slimatei tu mai ai 7 saptamini si eu am abia 7 saptamini ![]()
Katiapam ce pacat ca nu sintem din acelasi oras,vad ca vrei sa faci plimbari...bine acum oricum nu eram in forma..cu statul asta la pat,dar oricum...
...off fetelor eu nu prea scriu deoarece am asa depresii cu statul asta la pat,dar va citesc si sinteti toate dragute..numai bine tuturor...
slimatei spune:
lili ai sa le ai si tu...
lasa depresiile ca nu te ajuta la nimic.. mai am si eu momente cand mai cad in butoi,dar ies repede ca tot mie imi fac rau...(mai tare) stiu ca e piu forte di te.. te inteleg.. dupa un timp ai sa te obisnuiesti cu situati ..si iti garantez ca iti va fi mai bine...
si numai bine! te asteptam mai des!
..somn usor la fete...printese si cavaleri..
Stefania X 2
33+
... AMR...MAX 7 sapt...
slimatei spune:
neata..tot eu cu
-ua.... bantui pe aici ..da' nu e nimeni...
Stefania X 2
acusi intram in 34
...amr..max-6sapt...
katiapam spune:
Neata'
Slimatei-eccomi ci sono
volentieri un caffe lo prendo 

Lilianafi-incearca sa nu te lasi prada depresiei,cred ca nu e usor sa stai la pat
dar va trece si perioada asta doar nu trebuie sa stai 40 de spatamini la pat,intra si intreaba-ne orice iti trece prin cap noi iti raspundem ok? fi vesela si bucura-te de sarcina chiar daca e greu,ai asteptat-o atit demult si vrei sa stai in depresii sa te simta bb? n-am sa te las ![]()
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07