Invatatoarea a procedat corect?!?

Invatatoarea a procedat corect?!? | Autor: alexa

Link direct la acest mesaj

Copilul meu este clasa a III-a, la tema (matematica) a primit mai multe exercitii, in pauza s-a apucat sa isi faca tema; doamna invatatoare l-a vazut si i-a rupt pagina pe motiv ca ce mai face acasa? Acasa primeste zilnic teme de la mine, lucram dupa o alta culegere de matematica.
Era pauza lui, nu facea nimic rau, oricum se plange tot timpul ca nu sunt cuminti in pauza.
Vi se pare normal comportamentul doamnei invatatoare? Mie nu!
Va rog mamici si invatatoare de pe forum sa imi spuneti parerea voastra.

"Am construit propria scara de valori,cei care nu vor sa o urce cu respect, n-au decat sa ramana jos"
Lidia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Mamei mele (invatatoare cu state vechi ..peste 30 de ani) i-ar creste inima de bucurie sa aiba asemenea copii in clasa. Preocupati de teme si cumintei.

Da' nu ma mai mira nimic in tara asta....oricum procentul de smintiti creste vazand cu ochii

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nu... ce are cu bietul copil si cum adica ce mai face acasa? se joaca ca si-a facut tema in clasa.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Bineinteles ca nu este normal. Ai vorbit cu invatatoarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Daca i-ar fi facut altcineva tema, daca ar fi copiat de la altul tema, as fi fst de acord cu invatatoarea. Asa - evident ca nu sunt de acord.
Iar in locul tau as merge la scoala sa discut cu invatatoarea sa aflu parerea ei.
Mi se pare absurd sa ii rupa pagina. Putea sa ii spuna sa isi faca lectiile acasa, sa fie o morala ptr viitor. Dar nu rupi caietul copilului!

Poate copilului nu-i place sa iasa in pauza. Nu-l poate obliga sa se joace cu ceilalti.

Socializarea (cnd incepe scoala), o face in timpul liber. Sa nu zica ca face socializare in 5 minute de pauza.

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pauza e pauza si e bine pentru copil sa si-o petreaca altfel, la aer, sa mai discute ceva cu un coleg etc... dar de aici si pana la a rupe foaia mi se pare o distanta de la cer la pamant, e pur si simplu marlanie la adresa copilului si a efortului sau de a lucra. Eu m-as duce la "doamna" si i-as spune vreo doua.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

oare ce se-ntampla cu unii invatatori sau profesori!!!
la urma urmei daca o deranja asa de tare ca isi face temele in pauza putea sa-i spuna frumosm dar nu sa-i rupa foia...
e normal ca un copil sa vrea sa termine cat mai repede temele sa aiba timp sa iasa si la joaca!
te felicit! ai un baietel de nota 10!

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ce urat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu nu i-as spune copilului (el trebuie sa creada ca are cea mai buna invatatoare ), dar consider ca a gresit rupandu-i foaia!

poate era mai bine sa ii explice ca pauza e facuta pt miscare, pt relaxare, sa iasa un pic in curte la joaca, sa pape un biscuit samd.
si daca doamna respectiva este impotriva rezolvarii temelor in pauza, la scoala, sa ii explice lucrul asta. frumos, fara sa ii rupa foaia: 'uite, acum nu ai stiut, dar eu nu cred ca e bine sa faci temele la scoala, in pauza. de data asta trecem cu vederea, dar te rog sa nu mai faci asta alta data!'

oricum, in locul tau eu as merge sa discut cu doamna intre 4 ochi, si as face sigur un pui de scandal!

faptul ca e un copil constiincios si s-a apucat de lectii din proprie initiativa e de nota 10+ si ma tem ca reactia ei il poate chiar indeparta de la aceasta preocupare!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Multumesc pentru raspunsuri, asa gandesc si eu.
O sa ma gandesc daca voi merge la doamna pentru aceasta iesire, s-au adunat multe suparari in sufletul meu din cauza doamnei, uneori chiar am impresia ca il persecuta, nu stiu motivul si nici nu sufar de mania persecutiei, daca doamna continua cu aceasta atitudine, zau ca nu stiu daca mai pot discuta civilizat si daca nu o sa ma opresc mai sus. Am tacut pana acuma tocmai ca sa nu ajung mai departe, dar nu prea imi lasa alternativa.

"Am construit propria scara de valori,cei care nu vor sa o urce cu respect, n-au decat sa ramana jos"
Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

cred ca orice invatator ar dori sa aiba elevi atat de silitori.
urat comportament pentru un cadru didactic

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput