vaxigrip
Ati mai facut acest vaccin antigripal copiilor vostri? Efecte secundare, efecte benefice?
Raspunsuri
elyda spune:
l-am facut eu copiilor si sotului acum 4 zile si nu a aparut nici un efect secundar pana acum.l-am facut si anul trecut ,n-au avut probleme si nici nu au facut gripa.anul trecut l-am facut si eu ,am astm pe fond alergic si n-am avut probleme nici cu efectele secundare nici cu gripa.
dana
anamaria spune:
e vaccin antigripal?
daca da, elyda te rog spune-mi si mie de la ce farmacie l-ai luat? si eu sunt din pitesti, dar nu stiam ca au aparut deja vaccinurile antigripale. anul trecut abia prin noiembrie am gasit.
sau e un vaccin similar, homeopat?
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
monaraus spune:
Elyda, inca ceva. Voi ati repetat copiilor acest vaccin? Am citit undeva ca in cazul copiilor sub 6 ani sau care nu au mai fost vaccinati, trebuie repetat vaccinul la interval de 4 saptamani.
Diana68 spune:
Ciao,
Am datoria morala sa va informez ca tatal meu a facut anul trecut in dec. vaccin antigripal VAXYGRIP . A facut reactie adversa foarte rara , adica boala se cheama VASCULITA cu implcatii renale, adica a juns sa faca dializa. In luna septembrie ( adica ieri a fost o luna) a decedat. Se fac reactii adverse foarte diferite. El a fsot un om la 70 de ani sanatos, fara nici o problema cu analize la zi bune, fost sportiv de performanta, innotator. Daca va intereseaza mai multe pot sa va scriu . Eu personal sunt foarte indignata de tot ce insemna vaccinare in afara de cele obilagtorii .
Astept daca mai doriti informatii
Diana
danamiha spune:
Si noi si baietelul nostru de aproape 7 ani am facut in urma cu o saptamana aceat vaccin si suntem bine, nici un efect secundar.Baiatului ii facem de la 3 ani acest vaccin la recomandarea pediatrei(de cand merge la gradi si a intrat in colectivitate).
monaraus spune:
Diana, condoleante pentru tatal tau. Stiu ca inseamna sa iti pierzi parintii. Dar scuza-ma daca iti adresez urmatoarea intrebare: sigur vaccinul este cauza?
miria_cristina spune:
La copii se face jumatate din doza adultului. Si se repeta inca o jumatate dupa 4 saptamani.
De fapt, scrie si in prospectul lui.
Singura reactie postvacc. ar putea fi o umflatura locala si o roseata care poate da si mancarimi vreo 2-3 zile.
Asta stiu eu.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
elyda spune:
quote:
Originally posted by anamaria
e vaccin antigripal?
daca da, elyda te rog spune-mi si mie de la ce farmacie l-ai luat? si eu sunt din pitesti, dar nu stiam ca au aparut deja vaccinurile antigripale. anul trecut abia prin noiembrie am gasit.
sau e un vaccin similar, homeopat? este vaccin obisnuit nu homeopat si l-am luat de la HELP NET din centru de la pasajul dintre magazinul trivale si institutul de proiectari .costa in jur de 45 RON.
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
dana