Discutii despre clasa I (partea a 2-a)
Raspunsuri - Pagina 9
melinav spune:
Eu l-am avut acasa de marti, din cauza bronsitei, si de vineri suntem pe injectii, fiindca ne-am incapatanat cu tratamentul oral. Apropos, vroiam sa va intreb cat se mai da pentru o injectie?
Vineri am vb cu doamna, ne-am recuperat caietele cu toate temele de recuperat, ne-a dat si carnetul, e curat deocamdata, trebuie sa cotizam si pt crucea rosie, 2 roni.
In prima saptamana dupa vacanta vor face si vaccinul. Nu stiu pe al meu daca trebuie sa-l las la vaccin, fiind dupa bronsita asta.
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
carmenp spune:
ok, ionut - iasi, scoala 23. fug sa citesc mai din urma
quote:
Originally posted by filofteia
Bineinteles Carmenp, bine ai venit. Spune numele scolarelului si scoala daca doresti si va trec pe lista.
Voi cum va simtiti in vacanta?
simonaflo spune:
E super in vacanta.Am simtit si noi parintii o usurare.Face teme dar am lasat-o mai usor .Trebuie sa-i dau dictare din toate semnele grafice.I-am cumparat un nou stilou ca sa o stimulez.In fiecare zi e la o bunica ,azi a fost la doctor homeopat iar joi va merge la oftalmolog.Voi cum stati cu temele?
Simona mami de Oana.
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Spre surprinderea mea, d-na nu le-a dat teme. I-am facut eu un caiet si i-am scris toate semnele invatate, cand are chef mai face un rand-doua. Avem de pregatit doar un desen la religie si o plansa cu legume (decupate) la cunoasterea mediului. Si cam atat. Ne odihnim cat incape! Ieri am fost la prima plimbare cu rolele, dupa operatia de apendicita. Era asa fericit
!
si vacanta placuta in continuare.
http://community.webshots.com/user/viki39
carmenp spune:
si ionu are teme da` nu foarte multe, da` fiindca ne-a anuntat ca dupa vacanta urmeaza evaluarile l-am pus la munci. vorbeati de note la un moment dat, la ei dna le-a pus in ultima zi de vacanta si tot atunci ne-a anuntat ca l-a inscris la 4 concursuri, n-am retinut decit euclid restu` le-am uitat. nu stiam de vaccinuri, acu aflu de la voi, tre` sa-l pregatesc sufleste;)) desi in general nu-s probleme la capitolu` asta. felicitam posesorii de fb si sanatate celor bolnaviori!

ma primiti si pe mine?