Discutii despre clasa I (partea a 2-a)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

quote:
Originally posted by filofteia

quote:
m-am dezobisnuit in 20 de ani si intr-un fel mi se pare si absurd

Lilach ... dar ce motive ai sa vii in RO dupa 20 de ani? Scuze de impolitete? Dar chiar iti va fi greu sa te obisnuiesti aici!

Sotul meu si-a deschis o afacere in Romania. Cit crezi ca putem sa razistam sa fim in doua tari?

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrb spune:

buna! acum am dat si eu din intamplare peste acest forum si sunt si eu o mamica cu un baietel in clasa1.problema mea e ca la noi d-na ne da f multe fise de lucru pe care le noteaza din 3 fise face media si nota o trece-n catalog.va rog daca stiti vreun site unde pot gasii fise de lucru sa ma ajutati multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrb spune:

am hotarat sa revin desi numai acum am citit toate mesajele.sunt surprinsa sa vad cu ce prob va confruntati pt ca eu azi am fost toata ziua suparata caci baietelul meu a venit cu un fb si un b la abecedar.eram suparata de acel b dar vazand testul nu ma mir a avut 8 prob sa le zic asa si a gresit la o despartire in silabe(leu-el a scris ca are 2) si sa incercuiasca imaginea care contine litera r copilul a incercuit 2 si la cireasa si crocodil nu a stiut.spuneti-mi sunt eu absurda sau cuvinele acestea mie personal mi se par exagerat de grele pt un elev incepator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcop spune:

malinav habar n-am cum este tabla ecologica, stiu doar ca nu se scrie pe ea cu creta ci cu niste carioci speciale.

Imi vine sa plec pe cimpii! Am luat copilul de la afterschool, am ajuns in sfirsit acasa si cind am deschis caietul de abecedar mi-a venit sa pling. A ajuns la bici, doamna a facut bucla deasupra rindului, iar fata mea a facut-o sub rind si a gresit toata pagina de biciuri. Ea obosita si nervoasa, eu la fel tipam una la alta, ea plinge, eu ma duc sa spal vase ca sa ma calmez, ma intorc ii explic frumos unde a gresit ii incep un rind pe caietul suplimentar siea le face tot sub rind

Abia astept vacanta!!!

Roxana felicitari Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

quote:
Originally posted by filofteia

quote:
Sotul meu si-a deschis o afacere in Romania. Cit crezi ca putem sa razistam sa fim in doua tari?

Bafta la acomodat!

Merci.
Sa stii ca ma gindesc un pic cu groaza...dupa cite citesc pe forum nu e chiar grozav.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

mami de pitigoi, nu mai tipa la ea..ca mai rau faci....nu de altceva ca asa fac si eu
si pe mine ma apuca cateodata toate furiile ca e atat de imprastiata....dar realizez ca daca tip si ma enervez nu fac nika..asa ca fug si spal vase, urlu in perna, ma linistesc si reiau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

dcop,roxana...bun venit in clubul mamicilor care se enerveaza repede ..eu sunt cea de -a treia!!!
nici fi-meu nu face chestia aia de la bici deasupra randului...asa ca....
si eu am tipat la el aseara ca nu reuseste sa identifice sunetele intr-o silaba....ma termina faza asta...si eu zic accentuat ca sa priceapa si el rade la mine cam asa...de-mi vine sa ma urc pe pereti
Roxana ,felicitari fetitei

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Ai dreptate Roxana, mi-am dat seama ca am gresit. Am atitea pe cap si sint asa de nervoasa si atitudinea ei artagoasa a fost picatura care a umplut paharul.

Ne-am impacat mai tirziu, mi-am cerut scuze ca nu trebuia sa reactionez asa si ca o iubesc mult. Am inteles pina la urma si de ce a facut ea nodul de la bici sub linie: invatatoarea zice-peste linie; abecedarul- arata sub linie; caietul special-arata peste linie iar invatatoarea de la after zice ca e bine sub linie. Nici eu nu mai inteleg nimic, dar copilul! Sigur ca eu i-am spus sa tina cont de ce spune doamna de la scoala, dar la ora aia cind era deja obosita...

Oricum AMR 2 zile

Mergi la inceput

Ce bine ca nu sint singura
Roxana si violeta se pare ca toate 3 avem vasele bine spalate (ca eu de nervi am frecat o farfurie pina a scirtiit de curatenie ca-n reclame)

Mergi la inceput