Discutii despre clasa I (partea a 2-a)
Raspunsuri - Pagina 18
sarrb spune:
buna dimi!in sfarsit am scapat si noi de vaccin
.pe noi nu ne-a anuntat nimeni doar a venit copilul acasa ca i-a facut,am fost un pic iritata deoarece nu ne-a anuntat nimeni.sincera sa fiu nu mi-se pare logic sa faci un vaccin nuni copil de 7 ani fara macar sa anunti parinti in prealabil cum am vazut ca a scris cineva mai sus ca le-a trimis de la scoala o hartiuta.bine insa ca am scapat si inca foarte curajosi fara lacrimi.
la abecedar noi suntem la litera 'I" si la mate la cifra 7 la adunari si scaderi,sper sa nu inceapa iar sa ne bombardeze cu teste ca nu ne-a mai notat de la vacanta
simonaflo spune:
Ieri a venit si Oana acasa de la scoala si ne-a zis sa-i scriem pe o foaie ce medicamente ia sau daca i-am facut vaccinul antigripal.Ea a zis la scoala ca nu face vaccinul ca ia medicamente.Saraca asa crede ea.Dar ea doar medicamente homeopate si va putea face vaccinul.
La abecedar suntem la n mic iar la mate la cifra 9.
Simona ,mami de Oana.
mmi spune:
Si noi am scris si semnat ca Mihai nu a facut vaccinul antigripal si ca nu sufera de vre-o boala. Oricum au fost consultati toti copii si cei care au fost gasiti cu probleme nu au fost vaccinati (inclusiv urticarie).
La scoala suntem la 10 si la e mic.
De astazi incolo, copilul mi-a zis vor primi dictare in fiecare zi si tot la 7 dictari se face media calificativelor si le trece in carnet.
Si am primit ecusoanele. Dupa indelungi discutii s-a renuntat la ideea cu uniformele si s-au facut cate trei ecusoane pentru fiecare copil.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
mihmir spune:
Buna fetelor.Si noi am facut vaccin ieri iar copilul meu mi-a spus ca a stat ca o statuie nu s-a miscat deloc si nici nu a plans;mana nu il doare deloc iar piciorul foarte putin.Nu m-am asteptat sa faca ieri vaccinul deoarece seara la ora 18 aveam sedinta cu parintii unde am crezut ca ne va vorbi si despre vaccin printre altele.Nu a fost sa fie asa,iar la sedinta ni s-a explicat cum sa ne ajutam copii la lectii si ca trebuie sa avem multa rabdare cu ei.SUCCES COPIILOR VOSTRI SI MULTA SANATATE.
lushulika spune:
quote:
Originally posted by lushulika
Buna dimineata!
Suntem si noi in clasa I (Ia A de la).
As vrea si eu un sfat de la voi. La scoala noastra baietii intra dupa fete in toalete (in gluma, se pare, si doar in zona lavoarelor). In urma acestor incidente, a mea printzesa nu mai foloseste deloc toaleta si, prin urmare, adio spalat pe maini inainte de gustarica sau dupa desen sau sport.
Ati intalnit asa ceva? Cum sau ce ati face voi?
mama a doua printzese
mesajul meu a aparut mai tarziu si cred ca nu l-a vazut nimeni. chiar sunt ingrijorata, astept sfaturile voastre...
mama a doua printzese
simonaflo spune:
Astazi au facut vaccinul si Oana a fost foarte curajoasa.Inca nu a facut febra si o dor mainile numai cand isi aminteste.
Simona ,mami de Oana.
sarrb spune:
BUNA FETELOR!cciteam undeva mai sus ca ati renuntat la uniforma,vreau sa va spun ca noi din prima sapt am cump fiecare parinte uniforma clasica si ma ajuta f mult. la inceputul anului scolar am facut cumparaturi pt baietelul meu dar am ajuns sa nu le prea folosesc. in zilele cu sport merge in trening si restul in uniforma nu mai sunt stresata cu ce sa-l imbrac, daca strica hainele uniforma ma costat doar30 leisi se comporta f bine,asa ca sfatul meu e ca recomand la toata lumea uniforma .chiar si d-na a zis ca ii e mai usor deoarece nu-i obositor sa vada in clasa fel si fel de culori si nuante.
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
azi e ziua cea mare, vor face vaccin
. Si eu m-am suparat, ca am auzit ca le face 2 vaccine
. Nu stiu de ce 2 odata, dar asta este. Sper sa se simta bine dupa aceea, nu de alta, dar maine e ziua lui, implineste 7 ani.
Au avut ieri un test la matematica, a luat Bine.
Noi am comandat uniforme, pantalon si vesta, inca nu le-au adus nici la noi
, desi le-am comandat inainte de vacanta. Nici sedinta nu am mai avut de atunci.
si spor la invatat boboceilor.
http://community.webshots.com/user/viki39
Anuska spune:
Si pe gaza mea a intepat-o ieri in ambele manutze....
Se plangea ca o doare stanga, dreapta nu.... Mi-a spus ca s-a miscat putin la stanga, poate d-aia o doare.... N-a facut febra deloc; mai e posibil sa faca azi sau zilele urmatoare?
Si le-a dat o plansa mare cartonata de la Carrefour pe care sa o coloreze. Ce mi se pare ciudat, ca trebuie sa le ducem noi acolo cand o termina.... In cazul asta eu la profesor cordonator pe cine trec? Pe mine? ![]()
![]()
*********************************![]()
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

).