Discutii despre clasa I (partea a 2-a)
Raspunsuri - Pagina 17
preda_vicky spune:
Nici Dani nu a facut inca vaccin, sper sa scape sapt. asta, sambata e ziua lui si nu as vrea sa-l faca tocmai acum, asa cadou
...
El a ajuns la cifra 4 si litera N, spunea d-na ca azi le da dictare, mi-e groaza cand ma gandesc, daca il ia repede se pierde si le incurca, am repetat cu el aseara si n era m iar n era u
. Uita in continuare orice spune d-na
.
Sper sa se "adume" pana termina cls. I
.
si
boboceilor curajosi si vaccinati.
http://community.webshots.com/user/viki39
mmi spune:
Scapa sigur, dupa ce le face.![]()
Tinem pumnii la toti copii sa scape cu bine si fara reactii adverse.
Si sa ne vedem in continuare de scoala.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
lushulika spune:
Buna dimineata!
Suntem si noi in clasa I (Ia A de la
).
As vrea si eu un sfat de la voi. La scoala noastra baietii intra dupa fete in toalete (in gluma, se pare, si doar in zona lavoarelor). In urma acestor incidente, a mea printzesa nu mai foloseste deloc toaleta si, prin urmare, adio spalat pe maini inainte de gustarica sau dupa desen sau sport.
Ati intalnit asa ceva? Cum sau ce ati face voi?
mama a doua printzese
Anuska spune:
quote:
Originally posted by filofteiaquote:
Si mai vruiam sa va intreb ce cadouri luati voi scolareilor de Mos Craciun? Ca deh acu'-s copii mari....
Mi-am adus aminte de intrebarea lui Anuska...
Aseara in Metro Adi vroia sa-si cumpere un stick USB din banii lui, la care eu "Ai rabdare ca poate iti aduce mos Nicolae sau Mos Craciun!" iar el "Tu nu stii ca astia aduc numai jucarii?"
E tare haios copilul tau! Si destept!

Are dreptate micutul ca doar peste tot vedem doar mosii cu sacul de jucarii, in poezii la fel.....
Ne-a anuntat si pe noi d-na ca maine li se va face vaccinul....
Am primit si carnetul de cecuri pt alocatie.
Iar luni o sa facem o sedinta in care vom discuta daca le luam cadouri, ce valoare sa aiba si in ce fel le vom da (serbare, mica petrecere?).
Fata mea a ajuns la recapitulare cifrele 1-9 si la litera "N" ... Si ea am observat ca face confuzie intre n si m...
Prin exercitiu sper sa-i treaca!Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
carmenp spune:
ionu` facu ieri vaccinu`, am scapat, desi el n-avea probleme.. in rest, evaluari, multe teme si`n plus ne pregatim pentru concursuri smart si libria. azi veni si primu` insuficient in carnet pen` ca si-a uitat caietul tip 1 acasa
preda_vicky spune:
Dani va face vineri vaccinul
. Of, ce "cadou" de ziua lui
...
A avut dictare azi, si bineinteles ca a confundat m cu n si n cu u
, desi aseara am toooot exersat cu el. O sa exersam in continuare....
http://community.webshots.com/user/viki39
melinav spune:
La noi s-au mai indreptat lucrurile cu facutul temelor, si asta pentru ca a fost pedepsit intr-o zi saptamana trecuta (adica fara desene fara calculator!) si acum nu are incotro, vrea sa faca si teme. 
La scoala l-au facut pe 9 si a, A, m, ma.
Cu vaccinurile nu se mai aude nimik, desi am primit si noi unda verde de la pediatra, deci putem sa-l facem acum. Nu stiu insa cum vom trece peste moment, Andrei la intepaturi trebuie tinut de cel putin 2 persoane 
Uniformele nu au venit pana acum, va dati seama ca parintii sunt nemultumiti, ce mai aproape a trecut semestrul si ei tot fara uniforme!
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.