Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Hai mai fetelor curaj...si eu ma simt urata si grasa si ma enervez cand sotul imi spune ursul Grizly .. si ma gandesc si ca mai am doar cateva zile in care car "bagajul" dupa mine... dar sunt mai optimista ca oricand in privinta nasterii... Va fi totul bine si vorba adinei... suntem femei, suntem facute sa trecem prin asta.

Ank 39+

Raul
AMR = o saptamana de stat in burtan !!!
====================================
Finish line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANK83 ...off...asa ziceam si eu inainte....cred ca mie mi se trage de la branula asta nenorocita..din cauza ei nu mai pot face nimic, nu am mai fost la gimnastica de saptamana trecuta si pentru mine asta chiar e un chin..ma simt neputincioasa...vreau sa fac mancare, sa fac cumparaturi si sa-i calc hainutele lui bebe..si eu sunt legata de maini

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
4 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ma fetelor,eu daca nasc,la cine trimit mesaj,ca nu am nr vostru de telefon...Numai eu cu Ellis l-am pus pe mail...Cum o sa va anunt?????

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel37+ Beatrice Alessia
AMR 19 de zile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

ANK83 ...off...asa ziceam si eu inainte....cred ca mie mi se trage de la branula asta nenorocita..din cauza ei nu mai pot face nimic, nu am mai fost la gimnastica de saptamana trecuta si pentru mine asta chiar e un chin..ma simt neputincioasa...vreau sa fac mancare, sa fac cumparaturi si sa-i calc hainutele lui bebe..si eu sunt legata de maini

"Doamne ajuta-ne!!"

gandeste-te... daca nu aveai branula spuneai ca iti este lene

Ank 39+

Raul
AMR = o saptamana de stat in burtan !!!
Finish line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasicci spune:

Pana luna trecuta nu am luat in greutate .Adica acum am cu 5 kg mai mult decat la inceputul sarcinii.Mai intai am slabit si apoi am inceput sa pun cate putin pe mine.Problema mea cea mai mare este ca mi se umfla picioarele si seara am o stare de neliniste in picioare.
Curaj burticilor si capul sus.

Dana 29+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Ma fetelor,eu daca nasc,la cine trimit mesaj,ca nu am nr vostru de telefon...Numai eu cu Ellis l-am pus pe mail...Cum o sa va anunt?????

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel37+ Beatrice Alessia
AMR 19 de zile

Eu l-as pune pe mail sa anunti prin mine... dar din moment in moment pot sa ajung la spital ...si nema baza in mine

Ank 39+

Raul
AMR = nici o saptamana pana vine !!!
Finish line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am venit de la dr ,situaia este la fel ca data trecuta,col aproape inexistent si deschis,cica sa stau la pat si 2 no-spa /zi.Durerile de dim au fost contractii dar nu de nastere si cica o mai pot duce daca stau cuminte inca 3 saptamani.Cuminte nu o sa stau ca m-am saturat si vreau sa nasc odata
Va multumesc ptr mesaj

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 23 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by RGE

..ne-am intors si noi...mi-e foame si ma doare mana
cine imi curata si mie niste cartofi??..vreau cartofi cu hrean...imi paraie picioarele zici ca se rup si MI-E FRICA SA NASC!!!!!!!!!!...am luat-o razna rau.....nu ma mai recunosc..cred ca o sa fac un atac de panica cat de curand si nu glumesc..nu mai am cu ce sa ma imbrac ..mi-au aparut iar cosuri pe fata ..sunt grasa si urata !!...

"Doamne ajuta-ne!!"

roxana tin'te tare..nu mai e mult... cateodata si eu ma vad urata si grasa..dar zic e stricata oglinda... ..dupa ce ma linistesc si ma fac mumuasa...incerc sa gandesc in culorile curcubeului..da' ma uit totusi in alta oglinda... si zic...ce frumoasa sunt..doar sunt gravidutza..si acusi apare bebelina...si are nevoie de mamaica ei sanatoasa (la minte) sa aiba grija de ea...

toate suntem aici alaturi de tine..fii dura..pt. george...

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCUTZA lasa prostiile si las-o pe Maria sa mai stea daca se mai poate ..eu ce sa mai zic?!
..fetelor va multumesc din suflet pt sprijinul vostru!!!!!
ADINA ....daca termin tratamentul si imi dispare infectia in timpul travaliului mai am nevoie de antibiotic??

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox nu este nicio prostie...EU NU MAI POT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 22 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput