Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 6
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinag
Acum e ok, mi-am revenit, in afara lipsei de somn,....
...ce ma bucur...ma ingrijoram...

quote:
Originally posted by adinag
Vad ca incep in curand nasterile, bine ca mai am timp! Eu cred ca voi fi ultima...
...
eu nu cred...
..quote:
Originally posted by adinagCeva haios: Al meu a fost cu fata la inot, unde fusesem si eu cu ea acum 2 saptamani. O mamica a doua fetite de la cursul de inot il intreaba daca el e cu femeia aia gravida? Da. Si? A venit bb? El se uita mirat la ea si--ii zice ca mai am timp. Ea - se uita la el cu ochi ingroziti - pai cum, ca doar eu aratam acum 2 saptamani de parca ar trebui in orice moment sa vina bb??? Cand i-a mai zis ca avem inca 10 saptamani s-a crucit femeia.
...acum cred ca ma intelegi mult mai bine..ce spuneam..tu cu una.. da' eu cu toti.. e insuportabil..si inca continua..da' ce-s prosti..nu-i doare gura sa intrebe... dar eu nici nu le mai raspund nimik
numai bine!
Stefania X 2
31+www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
irina_stef spune:
ANCUTZ
offf mama,nasol moment,stiu.cum simti tu durerile,contractiile astea sunt regulate?eu am avut sambata noapteadestul de regulate cam la 15 minute,si au tinut vreo 2 ore,apoi nimic,nici o durere.intepaturi jos jos ai?
37+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
Ank83 spune:
O fi normal sa am burta tot teapana/? rar de tot de relaxeaza.. deja parca imi fac griji
.
parca as suna doctorita sa merg repede sa imi fac o monitorizare ![]()
Ank
39+
Raul
AMR = nici o saptamana pana vine
!!! 
====================================
Finish line 
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
ANCUTZofff mama,nasol moment,stiu.cum simti tu durerile,contractiile astea sunt regulate?eu am avut sambata noapteadestul de regulate cam la 15 minute,si au tinut vreo 2 ore,apoi nimic,nici o durere.intepaturi jos jos ai?
37+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
Nu prea sunt regulate si sunt de scurta durata dar ma tin cam de 4 ore si dor cam tare.Am si intepeturi jos si parca ma dor oasele de la pasa

anca
36+Maria

poze
AMR MAXIM 22 DE ZILE!!!!!!!!!
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Bine macar ca nu ne aflam toate in butoi in acelasi timp, ci facem cu schimbul. Intotdeauna se gaseste cate una mai binedispusa care le incurajeaza pe celalalte, pe urma cade ea in butoi si tot asa. E clar ca sunt probleme hormonale, ca sa nu mai zic de lipsa acuta de
.
quote:
Originally posted by vali_delidequote:
Originally posted by RGE
VALI ..multumesc frumos...ce sa zic..nu va mai zic ca va indispun si chiar nu vreau..multe dintre voi mai au destul pana la termen si nu vreau sa descurajez pe nimeni cu piticii mei din creier...
ROXANAcu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
4 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxana, eu nu am atatea saptamani si, de cateva zile sunt in butoi rau de tot, nimic nu ma face sa ies...asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca ne indispui, ca am vazut ca mai sunt si alte fete care trec prin asta! Cred ca, pe bune, tre' sa facem niste teste de sarcina,cum zicea Dany26...
Valentina32+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
Roxxy33+
Matei
_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!
cred ca sigur tb sa facem niste teste de gravidanta...
Stefania X 2
31+www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
pussi spune:
irina eu am stat la pat pana acum vreo sapt... si m-a apucat plimbareala... sapt. trecuta am fost de 3 ori la matusa-mea, pana acum venea ea la mine sa ma protejeze, sapt. asta mi-am cautat mobila .. acum am ajuns acasa, ca am fost s-o comandam! Asa ca nu mai am stare de pat! Sa vina fetele cand vor ca eu una nu mai pot sa stau....
ancuta .. i-am zis si irinei, nu mai stau la pat! Nu mai am nervi! Maine merg la dr. sa vad daca s-a scurtat colul ...
PUSSI
31+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
RGE spune:
ANCUTZA te cred mama stai linistita dar daca ai fost la dr si a zis ca totul e ok inseamna ca nu sunt contractii de nastere...sau sunt
...
..eu nu stiu cum sunt contractiile...cateodata ma gandesc cu groaza ca ma apuca nascarea si nu ma dilat si ajung la cutit..daca as sti de acum...si dr era cam ingrijorata ca nu am nici un semn
ROXANA
cu "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
ancadragoman spune:
Pussi te inteleg f bine ...eu am stat cat am stat la pat si colul tot nu si-a revenit asa ca treaba lui dar eu nu mai vreau patut
anca
36+
Maria
poze
RGE spune:
..cred ca toate ne-am cam saturat...
ROXANA
cu "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
ancadragoman spune:
Pai daca tot ne-am saturat ....HAI SA NASTEM!!!!!!!
Mai eu l-am intrebat pe dr cand sa ma duc la spital ca eu nu stau de nebuna pe acolo pana ma apuca nascarea si mi-a zis sa plec de acasa cand am contractii la 5 minute si sa tina cam 20 de secunde bucata.
anca
36+
Maria
poze

.