Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 3
adinag spune:
Vad ca incep in curand nasterile, bine ca mai am timp! Eu cred ca voi fi ultima...
BB, iti multumesc ca mi-ai purtat de grija, esti o scumpa! Uite un pupic
. Si ii multumesc si Stefaniei, dedsigur! 
Felicitari pentru bebelina grasana! Si mie mi-a fost usor s-o manevrez pe Jasmina, fiind mai rotunjoara la nastere.
Roxana, imi pare rau ca esti "branulata", dar va trece si pericolul streptococului B este mare daca nedescoperit si netratat. Cel mai important este tratamentul in timpul nasterii. Si hai, sa nu-ti mai fie frica, pentru ca nu ai de ce! Nasterea lui George va fi cea mai frumoasa zi din viata ta, vei vedea! Si pana la urma, ce-ar putea sa se intample, in cel mai rau caz? Ce-ti provoaca frica?
Ancuta, te-ai intors de la doctor? Eu cred ca Mariuca va mai sta putin la caldurica, ca-i bine acolo, nu?
Erika, Sheri - amandoua nasteti saptamana viitoare! Nu-mi vine a crede! Si BB tot saptamana viitoare?
Am citit mult din urma, dar nu reusesc sa scriu fiecarei fete in parte, ca uit ![]()
Am retinut numai chestiile scrise pe ultimele pagini...
Ceva haios: Al meu a fost cu fata la inot, unde fusesem si eu cu ea acum 2 saptamani. O mamica a doua fetite de la cursul de inot il intreaba daca el e cu femeia aia gravida? Da. Si? A venit bb? El se uita mirat la ea si--ii zice ca mai am timp. Ea - se uita la el cu ochi ingroziti - pai cum, ca doar eu aratam acum 2 saptamani de parca ar trebui in orice moment sa vina bb??? Cand i-a mai zis ca avem inca 10 saptamani s-a crucit femeia. 
Eu am avut ceva probleme de sanatate, fara legatura cu sarcina. Acum e ok, mi-am revenit, in afara lipsei de somn, durerilor de spate si din ce in ce mai des si mai deranjant dureri ca la ciclu.
Dar maine merg cu niste prieteni la un club, abia astept! Ultima data cand am iesit am stat pana la 4 dimineata, sunt curioasa cum va fi acum :-))
Ah! Sotia verisorului omului meu a nascut ieri seara o fetita de 48cm si 3.300g, abia astept sa vad poze! Azi vin deja acasa, toti sanatosi, nastere naturala. Azi ar fi fost DPN-ul... Ma bucur mult pentru ei!
Va pup
Adina 30+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by RGE
VALI ..multumesc frumos...ce sa zic..nu va mai zic ca va indispun si chiar nu vreau..multe dintre voi mai au destul pana la termen si nu vreau sa descurajez pe nimeni cu piticii mei din creier...
ROXANAcu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
4 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxana, eu nu am atatea saptamani si, de cateva zile sunt in butoi rau de tot, nimic nu ma face sa ies...asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca ne indispui, ca am vazut ca mai sunt si alte fete care trec prin asta! Cred ca, pe bune, tre' sa facem niste teste de sarcina,cum zicea Dany26...

Valentina
32+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
dany2007 spune:
Irina, esti o eroina
...eu cand am vazut o poza cu burtica ta credeam ca nasti peste 2 zile. Si a trecut ceva timp de atunci...
Nu ai o poza recenta ?
Dana
31+
Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
vali_delide spune:
Irina, felicitari...ce mari sunteti...37 de saptamani!!! Te felicit pentru putere si rabdare

, scrie mai des, poate ne mai urca si noua moralul![]()
Valentina
32+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
Roxxy80 spune:
Bine macar ca nu ne aflam toate in butoi in acelasi timp, ci facem cu schimbul
. Intotdeauna se gaseste cate una mai binedispusa care le incurajeaza pe celalalte, pe urma cade ea in butoi si tot asa. E clar ca sunt probleme hormonale, ca sa nu mai zic de lipsa acuta de
.
quote:
Originally posted by vali_delidequote:
Originally posted by RGE
VALI ..multumesc frumos...ce sa zic..nu va mai zic ca va indispun si chiar nu vreau..multe dintre voi mai au destul pana la termen si nu vreau sa descurajez pe nimeni cu piticii mei din creier...
ROXANAcu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
4 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxana, eu nu am atatea saptamani si, de cateva zile sunt in butoi rau de tot, nimic nu ma face sa ies...asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca ne indispui, ca am vazut ca mai sunt si alte fete care trec prin asta! Cred ca, pe bune, tre' sa facem niste teste de sarcina,cum zicea Dany26...
Valentina32+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
Roxxy
33+
Matei_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!
irina_stef spune:
pussi sa de-a DD sa tii printesele multe saptamani,dar sincer nu ma asteptam sa fie chiar asa de greu pe ultima suta de metri,si nu ma asteptam sa stea ei asa mult acolo mai ales ca la pat nu am stat deloc,cerclaj nu am facut,am umblat ca o nebuna in fiecare zi de sotul meu imi zicea ca o sa nasc pe strada,si uite ca puturosii mei nu vor sa ma vada prea curand,chiar daca ar fi dupa mine asta s-ar intampla si azi de s-ar putea.nu vreau sa te sperii sincer dar mai bine sa stii ce te asteapta,cu toate ca stiu ca deja iti este greu.
ROXXY sarumana,la toate ne este greu asta e clar,cu unul nu stiu cum este dar cu 2 vezi ca ma tot plang mereu
dar macar voua sa va zic ca stiu ca ma intelegeti!

37+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
irina_stef spune:
dany eroina hmmm,nu prea cred,eroine sunt alea care vor sa aju8nga cu bebeii pana la termen,eu deja ma cer la spital,dar ma ma vor ei pe mine
valy pai cum sa va ridic eu moralul cand eu ma plang,pai eu sunt aia care intra la voi si cand vad ca va este si voua greu ma incurajez singura si zic lasa ca nu sunt singura.aaa,37 sapt,mai avem 3 zile pline panna facem 38.
poza cu sacul nu am mai facut ca imi era frica sa mai ma vad asa slabuta in poza si cu sacul dupa mine,dar o sa fac azi una specia cu dedicatie ptr voi.
37+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
poza cu sacul nu am mai facut ca imi era frica sa mai ma vad asa slabuta in poza si cu sacul dupa mine,dar o sa fac azi una specia cu dedicatie ptr voi.37+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-

astept pozici! Dana
31+
Luca-Rares AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Victo spune:
vezi, irina mama, daca erai in romania te rugai de nenea dr si una doua iti facea cezariana..asa..aia acolo te lasa pana la sapt 40...
nici nu vreau sa-mi imaginez cum iti e..
37+
piticul Stefanut
AMR 3 SAPT
adinag spune:
Multumesc ca nu m-ati uitat, fetelor!
Irina, wow!!! Imi dau seama ca iti este foarte greu! Insa nu mai poate dura chiar asa mult! Si chiar daca nu s-a vazut nici un semn ca ar vrea sa iasa, tot se poate intampla! Poate nu mai au loc si fisureaza ei cumva membranele, ti se rupe apa, si tot ajungi sa nasti!
Eu m-am uitat la niste poze de la Jasmina si am gasit una unde aveam burta cat o am acum, si era DPN+1. Oare unde voi ajunge? Si o alta poza unde eram la 32+ si parca aratam balonata, nimic altceva! Iar acum :-( nici mie nu-mi mai place sa ma vad, nici sa ma scol singura de pe jos nu mai reusesc, decat cu greuuuuu! La prima sarcina n-am avut asa ceva!
Adina 30+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)