Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

capitolul 100 !! Sa fie cu noroc si cu nasteri usoare.

Dana 31+ Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

wow..am ajuns la numar rotund ca si noi...100..:):)
vai sheri..ma omori...ma, sa stii insa ca am ajuns in siguranta cu pipi la laborator..Dne ajuta sa iasa bune analizele!!!
Rge, eu am visat asta noapte ca eram anesteziata gata si imi si taia burtica..
apropo pe chiloti..eu am luat unii din cora..m-am uitat doar sa fie din bumbac si cat mai mari, marimea xxl..si i-am luat ieftini..cred ca sunt aproape de unica folosinta..;)
LAURA la multi ani!!! sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!!!

37+ piticul Stefanut
AMR 3 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

SA FIE CU NOROC NOUL CAPITOL!!! DOAMNE AJUTA!!
..OFF mei fetelor ...cateodata mai cedez si eu..ma uitam dimineata in oglinda si nu-mi venea sa cred ca sunt eu ...sunt oribila ..ma mir ca-mi mai vine sotul acasa..de abia am reusit sa ma opresc din plans...nu stiu ce-i cu mine...as face cezariana sa scap o data...desi toata sarcina mi-am dorit sa nasc natural ....nu stiu ce-i cu mine...oricum va multumesc din suflet pt incurajari si pt faptul ca sunteti alaturi de mine...sper sa nu treceti prin faza asta....o fi sdi din cauza ca am mai multe saptamani ca voi si mi se pare ca nu se mai termina..
ROXXY te las mama cum sa nu ....las baiatul adica nu pe tine...pana la urma fata decide
BB YASMI..sa sti ca ma recunosc foarte bine in descrierea ta..despre mine era vorba???
..vreun semn de la ANCUTZA???

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
4 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salutare si bun gasit la capitolul 100.
Laura, La multi ani!, sarcina si nastere usoare si la termen, un bebic sanatos si mancacios!
Adina, bine ca ai intrat, ca deja ne faceam griji!Ce faci, esti bine?
Ancutza, bre, nu ne speria, tu chiar ai de gand sa nasti? Ca ma ia tremuratul cand ma gandesc ca incep sa apara bebelusii pe aici...si cel mai frica mi-e sa nu ma apuce si pe mine nascarea mai repede
Roxana, pai tu care ai fost suport moral pt. multe dintre noi, te apucasi sa cazi taman acu' in butoi? Unde te vesi tu grasa si urata? Hai sa ne intalnim, sa stai putin pe langa mine-balena, si-ti trece! Sau mai uita-te un pic la pozele de la BE, sa vezi
Anka, felicitari, ti-am vazut pozele...si chiar ca radiezi, esti frumoasa foc!

Valentina 32+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

VICTO si eu am visat ca faceam cezariana dar fara anestezie..nu-ti spun cum m-am trezit

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

neatza burtici si bebici!noi acum ne-am trezit ca noaptea nu avem somn si recuperam ziua.
ANCUTZ TIN PUMNII SA FIE TOTUL BINE!
LAVI ce faci dragutza?am citit ca yasminuca vrea sa te vada pe saptamana viitoare asa!lasa sa fiti sanatoase.
mai gagici eu sunt cam terminata,nu mai pot sincer.am fost ieri la control si la eco,si surpriza,eu care ma asteptam sa nasc la 30 saptamani prematur,asa am stat cu frica asta toata sarcina,iote ca ma dusei la nea pastaie asta,ma cracana si imi zice ca nici un semn ca guguloii mei vor sa ne vada,cica col inchis lung si tare,amandoi in pozitie craniana ptr nastere naturala,dar nu vor sa apara,si eu nu mai rezist sincer,nici de pe wc nu mai pot sa ma ridic si vb serios,am niste picioare de elefant.de masurat nu a putut sa-i masoare ca erau unul peste altul,nu a putut la capusor,si se lovesc rau saracii ca nu au loc.

37+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

aaaaa,am uitat mie mi s-a umflat buricul de cateva zile,nu ca e iesit inafara ci s-a umflat pielea pe acolo?de ce oare?ma transform?

37+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

multumim pt. noul capitol! sa fie cu noroc! Doamne ajuta!

irina.. sapt. 37.. cred ca nu mai poti! Dar vei avea baieti mari si frumosi!

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

VALI ..multumesc frumos...ce sa zic..nu va mai zic ca va indispun si chiar nu vreau..multe dintre voi mai au destul pana la termen si nu vreau sa descurajez pe nimeni cu piticii mei din creier...

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Irina, felicitarile mele pentru rezistenta de care dai dovada si pentru bebelinii foarte cumintei. Noi ne plangem de una bucata copil, insa cand ma gandesc la tine si la Pussi imi dau seama ca pentru noi e mult mai usor.

quote:
Originally posted by irina_stef

neatza burtici si bebici!noi acum ne-am trezit ca noaptea nu avem somn si recuperam ziua.
ANCUTZ TIN PUMNII SA FIE TOTUL BINE!
LAVI ce faci dragutza?am citit ca yasminuca vrea sa te vada pe saptamana viitoare asa!lasa sa fiti sanatoase.
mai gagici eu sunt cam terminata,nu mai pot sincer.am fost ieri la control si la eco,si surpriza,eu care ma asteptam sa nasc la 30 saptamani prematur,asa am stat cu frica asta toata sarcina,iote ca ma dusei la nea pastaie asta,ma cracana si imi zice ca nici un semn ca guguloii mei vor sa ne vada,cica col inchis lung si tare,amandoi in pozitie craniana ptr nastere naturala,dar nu vor sa apara,si eu nu mai rezist sincer,nici de pe wc nu mai pot sa ma ridic si vb serios,am niste picioare de elefant.de masurat nu a putut sa-i masoare ca erau unul peste altul,nu a putut la capusor,si se lovesc rau saracii ca nu au loc.

37+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Roxxy 33+Matei
_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput