Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 16
asiza spune:
Vazut poze cu Elisa de Daphna, care e o dulcica, iar mamica o frumoasa si ea, Dbunny vaduva neagra si sotu' skeleton, , Mario de Porumbita care a crescut maaareee si frumos, Alessia de Flore, rafinata, delicata si frumusica!!! Cam atat, cred...
Dandusa, habar n-am, dar ar fi interesant de stiut cam cat le creste piciorusul intr-un an!
Ingerasa, Doamne, m-am ingrozit cand am citit prin ce-ai trecut! Horror!!!! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa ramai insarcinata rapid daca asta iti doresti! Multa, multa sanatate!!!
Donia, Denis e bine, multumim de intrebare...mi-e si frica sa spun ca e bine, sa nu care cumva sa se lege ceva si de el, ca fulguletii astia-s cam darnici, sa nu ne trimita ceva si noua...oricum vad c-am pus-o ca virusii vad ca se transmit si virtual, atat de stransa e legatura p-aci pe la noi, la fulguleti ...Iesim zilnic afara de pe la 14.00 pana la 19.00, in rest ne jucam, nu prea il intereseaza jucariile, defileaza peste tot, adora sa-l pupacesc la pielea goala si vrea mai tot timpul agatat de mine...cam asta facem noi...tati e bine si el, sper ca in curand sa reintregim familia, ca ne e tare greu amandurora!...Cam la ce capitol ati ajuns cu diversificarea alimentatiei?
Danita, noi inca nu bem/nu papam citrice...
Simo, si noua ne e dor de voi si sper sa ne vedem curand! M-am mai intalnit cu Raluca si cu Filip...Doamne, cat e de dulce piticu'!!!
Mai aveam de zis, da' mor de somn, asa ca fie-mi cu iertare...Sper ca maine dimineata s-o vad pe A_deju fericita, topaind intr-un picior si pe motan' lingandu-si mustatile de la papa buuuun!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Dia1609 spune:
apropos de pantofi: de unde stiu dc ii sunt mici/ficsi pantofii? ca i-am luat de 1 luna, dc ii impingeam piciorul inainte ramanea ceva loc in spate, nu destul sa bag un deget, dar totusi era ceva loc, deci nu erau la marele fix .. si am incercat sa-i dau cu o soseta mai groasa zilele trecute si nu mergea, n-a intrat ... donia, ruxandra, help! si cum sa-i iau pantofii urmatori? sa aiba o pereche de sosete mai groase? precizez ca nu sunt adepta cumpararii pantofilor cu 2 nr mai mari ca sa-i fie buni si la primavara, dar totusi sa ne tina doar o luna o per de pantofi de un mil jumate nu e cam putin???
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
alexandra_25 spune:
Vizionat poze cu fulguleti...unul mai frumos ca si celalalt...au crescut mari...Elisa,Mario,Eric,Alessia...
Ktrinel...m-ai innebunit cu pozele tale...ce peisaje...ce culori...frumoasa toamna!
Adinazot...multa sanatate Alessiei... si sa se faca bine cat mai repede!
Dianarus...tinem pumnii la test...si sa treaca cat mai repede perioada asta,sa nu mai fie bolnaviori puiutii!
Kokorina... pentru Andy...si pentru mamica ta o si "la multi ani"pentru maine!Si pentru mamica si harbujei multi !
Ingerasa...saracuta de tine...prin ce ai trecut...slava domnului ca s-a terminat cu bine...multa sanatate si refacere rapida si sa vina bb2 cat mai repede!
]A_deju... si sa nu cumva sa te bagi si tu in butoiu ala!
Teutz...
Yagmur...ce bine am ras...sa nu crezi ca de tine...ci de patanie! si promit ca,cat de curand va facem o surpriza si venim!
Multa sanatate fulguletilor bolnaviori!
Madaluta...nu ne saturam noi de tine...de fiecare data ma bucur ca reusesti sa ne mai spui de tine...
Dandusa...si mie mi se pare ca ar fi bine daca i-ati lua 23-24....le creste piciorul repede...acu o luna jumatate purta 20 acum i-am luat 21!
Gata am plecat si eu la nani...si sa-mi incarc bateriile ca maine iar ma ia la alergat dupa caluti!
Noapte Buna!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Dbunny spune:
Asizoiu multumim de complimente...alea erau vremuri `blonde`
Dayanara nu mi-ai spus cat i-a durat la ivan gastroenterita, ca eu ma zapacesc de cap deja, azi iarasi 1 caca moale si 2 diarii d'alea cu muci
Concluzie: Dayanara n-a pus pruncu la dieta si i-a trecut mai repede diarea. Eu l-am trecut pe morcov, orez si piept fiert si suntem inca imprastiati(de 4 zile)...deci..la noapte bagam un bibe ...poate mai diluat.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
asiza spune:
Spalat pe dinti, imbracat tinuta roz de noapte, dat refresh la pagina si amintit cateva lucruri :
Kokorina, sa-ti traiasca sotul actor si mamica!!!! ...
Dianocica, si eu vreau sa stu ce va jucati voi doi acolo non-stop...ca poate-mi dai idei noi...
Madaluta, vazut si poze cu Darius barbatel frumusel in blugi bengosi si camasa asisderea ......
Alexandra, cand veniti la Cluj?
Dia, tin pumnii sa treaca repede maraiala Oanei!
marani, drum bun si distractie faina!
Laura, ma bucur ca ati ajuns cu bine si Dani a fost cumintel pe drum!
Dianarus, bafta la examene...pupam tot familionul...
..si sigur mai trebuia zis ceva, dar chiar mor de somn...
Noapte buna!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
bamboletta spune:
Va salut si eu de pe fundul butoiului
In general suntem bine,doar ca trecem si noi prin criza nemancatului in rest fug dupa ea toata ziua si nu mai am timp de nimic(mai bine zis nu am chef de nimic)
avem probleme cu kk face de 2 ori pe zi dar moale ,luni sau marti mergem la control
am citit tot dar nu mai stiu ce si cui sa raspund
Cred ca vom mai lipsi cateva zile de pe forum,maine vine matusica Antoniei din Grecia si vom fi ocupate intelegeti voi
Toti fulguletii se spala pe dinti? numai noi nu?
Am vazut si poze cu fulguleti f frumosi
Multa sanatate fulguletilor bolnaviori,multa putere si rabdare pt voi "minunatelor"
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dayanara spune:
dbunny - a vomat prima zi, a doua un pic, apoi a inceput cu diaree
care l.a tinut 2 zile
sper sa.i treaca repede lui daniel, multa sanatate
bamboletta - nici eu nu.l spal pe dinti, nu stiu cum, am vazut doar periute de la 1 an, o sa mai caut
ivan si dayanara
luly spune:
Salutare fetelor!
Noi suntem ceva mai bine dpdv al racelii cu toate ca amandoua inca mai tusesc, Di mai urat dar ea a avut si o forma mai grava. Da' sunt suparata rau ca iar i-au iesit lui Di niste pete rosii pe fatza si-s urate rau de tot, intinse pe tot obrazul si aspre. Nu stiu de ce are ea pielea asa sensibila - cand a fost bb a avut dermatita atopica si intertrigo si tare greu am scapat de ele, acu' e cu bube/pete (a mai avut din astea nu-i prima oara). Maine ne ducem la dr de fam. da' cred ca pe urma o sa ajungem si la un dermatolog sau alergolog.
In rest suntem "bine" : Isa iar nu mananca fructe iar noaptea se trezesc amandoua- Isei cred ca-i ies incisivii laterali de sus iar Di se dezveleste noaptea si cred c-o apuca tremuriciul. Da' io-s deja invatata sa ma trezesc noaptea - dc cumva prin absurd nu se trezeste nici una eu oricum ma trezesc ca am reflexul format.
Hai ca m-am vaitat destul si e timpul sa ma duc la culcare ca Isa e in bratele mele si nu prea da semne ca ar vrea sa adoarma la loc.
Va si va doresc o noapte cat mai linistita!
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
Donia spune:
Care a aparut prima bolnava pe aici? Ca m-a luat si pe mine, ma doare gatul, abia inghit, ma doare si spre ureche, cred ca s-a combinat si cu o conjuctivita... In conditiile astea ma gandeam cat de greu rabda un pui mic, acum inteleg orice marait al lui Cristi, daca mie ca adult imi vine sa ma intind pe jos si sa zac...
Noroc ca el e bine, azi a zambit si a ras, a fost un dragut, m-a calarit, ne-am jucat si se vede cum a crescut, e implicat, e parte din familie.
a_deju, sper ca maine esti la datorie, sa ne iei la rost, sa ne zici ca suntem rele, orice, numai sa nu dispari. Bine? Uite si si ca stiu ca nu iti e usor.
Dbunny, combinatia de lapte cu suc de fructe ar face rau cuiva cu colita sau colon iritabil, dar pentru un om sanatos nu e nici o problema. Sunt oameni care isi beau sucul de portocale amestecat cu lapte, deci nu e o idee chiar noua de tot.
Noi azi am avut doua scaune si jumatate , tot moi, dar nu foarte tare. Voi mai luati inca antibiotic?
dandusa, habar n-am cum e cu numarul la papuci, eu n-as risca.
Dia, eu de cate ori cumpar incaltaminte pentru bebelusi le probez incaltarile cu o soseta in plus fata de ce am de gand sa le dau atunci cand vor purta incaltamintea. Daca intra cu o soseta in plus si ramane si un deget (chiar si mic, mic), atunci sunt impacata ca o sa le vina tot sezonul. Si de regula n-am dat gres, din ce tin minte de pe la Roxana.
asiza, ma bucur sa aud de bine. Vezi ca se ia raceala si la mamici, fii cu ochii pe minunate ca nu stii care da cu virusu-n tine.
Cu diversificarea n-am mai avansat prea mult. Papam cereale, fructe, legume, carne, iaurt, ma gandesc pe viitorul apropiat la branza, alte legume pe care inca nu le-am incercat (conopida, brocoli, rosii, ardei, ceapa) si ceva paste. Azi i-am dat paine (miez) sa pape singur si a papat cu placere, isi ducea la gurita bucatelele mici, am mancat frumos impreuna la masa.
Cum ii dai tu cascavalul lui Denis? Cedarul de la Prodlacta era favoritul nostru cand eram in Romania. Aici n-am gasit nimic la fel de bun, dar ne consolam cumva...
bamboletta, sper sa revii in forma, pana atunci distractie placuta cu matusica Antoniei... sora ta presupun, nu?
luly, ce nopti ai... dar daca tu zici ca rezisti, bravo tie! Macar asa te mai vedem si noi la fata
Yagmur, bine, sanatoasa, vesela?
aelita, mi-e dor de tine! Ce mai face dansatoarea?
Ruxandra
Ma duc la pat sa bolesc, sper sa va revad, macar cu un ochi, maine.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
Neata, .
Bai, ce ti-e si cu oamenii astia si cu frigul lor. Dupa ce am n showuri cu ai mei ca tin copchilu in frig.. aseara (ca noi am fost plecati cu Matei la party-ul unei cretuline dulci de 3 anisori) si-au facut de cap. Si-au dat angros drumul la caldura. Erau in camera conului 21 gr!! Nimic de zis.. numa ca mama l-a imbracat peste noapte tot ca la 17 gr. Si cine a plans peste noapte si a baut o groaza de apa?? Noroc cu suzi salvatoarea.. ca de abia de dimineata i-am vazut toate straturile. Nu mai spun ca avea si nasul uscat.. si s-a chinuit la biberonul de dimineata.
Bine asta poate fi si inceputul unei dragalase uratenii.. da pana la noi probe => CALDURA si INCOTOSMANEALA e de vina. Huoooooooo!!
Sa te tii acu ce sar cu gura..
Apropo, la Minublu e oferta la saci de dormit dintr-un fleece gros.. taman bun pt 17 gr. Maneci detasabile. Numa ca au in general pt 6-12 luni (in care conu cu cei vreo 72-73 cm ai lui incape ff bine) si mult mai mari.. spre 2-3 ani. 65 ron.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!