Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna seara fetele!

Am vorbit cu doctora: fara Nurofen si Eurespal - am trecut pe Humex sirop expectorant pentru tusea asta nenorocita!Sper sa aiba efect!
Multumesc de sfaturi !
E bine sa ai cui cere un sfat asa rapid!

Ingeras - multa sanatate - succes cu bb2 !
Oana ne e dor de voi! - sper sa-i treaca la David tusea sa ne putem vedea !

Nici David nu a prea mancat zilele astea. Imi vine sa mor cand il vad ce rau tuseste si ce greu respira din cauza mucilor

Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a deju pune-ti problema altfel.daca exista ceva ce il deranjeaza atat de tare (gandeste-te cat de rea e durerea de la o masea de minte) incat nu poate nici nanca,nici dormi...atat timp cat are ceva de facut mai e cum mai e,dar cand vine vorba de intins in pat si relaxat pt somn...pur si simplu nu o poate face...iar de mancat...gandeste-te cu cata sila te uiti la mancare atunci cand esti bolnav....

eu,ca mama, ma vad ca un sprijin neconditionat. cred ca ar trebui sa fiu prima care il intelege, chiar inaintea lui. si daca n-o sa reusesc sa l inteleg, macar sa i fiu alaturi,,,

stiu ca e greu, si ca toti avem o limita. dar nu te mai gandi la el ca la un omulet mic, rau si parsiv. pt ca nu e!

i-ai pus un paracetamol?s-ar putea sa ai o surpriza...placuta...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am uitat sa va zic ca scriu cu o tastatura virtuala...am dat vreo 2000 de clickuri pana acum,,,,deja ma doare degetul...dar ce nu fac eu pt voi

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Adeju,
eu cred ca starea ta din ultima vreme si-a pus amprenta asupra lui...,nu uita cit esti de sensibila si cit de tare ne-ai sensibilizat si pe noi...,apoi drumul cu peripetii Galati/Ocna/C-ta...,nervii acumulati pe (bietul)Mihaila...,mama ta sta la tine...,hmmm,deci miros un pic de stres/nervi si de aici...,so...,ce mama macsii...,doar nu esti vreo wonder woman...,esti un biet sufletel,sensibil,care trece la rindul lui printr-o perioada mai stresanta...,ai rabdare cu tine...,ai rabdare cu Eric...,mai multa rabdare...,este si el mic si nu stie nimic...,ti-ar spune multe ,dar acum este prea mic...,da-i ragaz si intelege-l...,ca atunci cind tie nu ti-e bine...,nici lui nu-i poate fi bine...
mai tirziu iti va spune cit de mult sufera ca tu esti stresata/suparata...,acum nu poate sa ti-o spuna...,ti-o arata in fel si chip...,sigur asta e...,mai mult ca sigur...
cu siguranta nu se preface...,nu poate fi vorba de un mic santajist...,lui chiar nu-i este foame...,de ce?...,poate pentru ca i-au fost de ajuns cele trei sferturi de fructe la borcanel de la ora 10...
cine zice ca-i musai sa pape zilnic la fel?...,azi mai mult,miine mai putin...,la fel ca si noi...
apoi a mai halit si suc, ceai...,80 lapte asta e...,azi chiar n-a avut chef sa pape...,ia-o asa,te va ajuta mult...
dupa cum povestesti tu ca se freaca la nas,casca,etc...,DUPA un somn de 1 h sau mai mult...,mie-mi pare foarte plictisit...,astea-s reactiile unui copil care nu mai are chef nici sa te joci cu masinuta prin fata lui,nici sa-i cinti...,nimic...,el vrea doar sa-ti arate ca s-a plictisit...si nu-i bai...,la ce stare ai tu acum...,nu poti fi la fel de amuzanta ca in alte dati...,uneori iti mai pierzi din farmec...,pe marginea problemelor din ziua respectiva...
v-ar prinde bine si putina relaxare din mai multe puncte de vedere...ex : serviti masa in sufragerie...,puneti cerceaful pe jos,imprastiati mincare peste tot(pe cearceaf) sau serviti masa de 14 in parc(noi asta am facut pina acum citeva zile,serveam masa de 18 numai in parc)sau da-i lui sa serveasca singur...,pe tavita de la scaun..,pune-i in castronel,fructe taiate...,legume,citeva nu ft multe...,pt ca le va rasturana imediat...,dar in cadere sigur strecoara una si in gurita...sau maninca cu el la masa...,aseaza-i scaunul in dreptul mesei vostre si maninca cu el...(la noi asta merge superrrr,oricit de satula ar fi,tot cere un strop de la mine,astfel ca eu nici nu manainc...,astept ora ei de masa ca sa savuram impreuna )
Daphna,
chiar imi era ft dor sa va vad si pe voi,ma bucur ca ne-ai pus pozici...mi-au placut ghetutele Elisei ft tare...,de unde le-ai luat?
Ingeras,
te-au operat?...,doamne prin ce mai treci si tu...,multa ,multa sanatate iti dorim din suflet...
Sbogdana,
abia astept sa va cunosc

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica

am uitat sa va zic ca scriu cu o tastatura virtuala...am dat vreo 2000 de clickuri pana acum,,,,deja ma doare degetul...dar ce nu fac eu pt voi

Atunci nu te mai las sa te chinuiesti iti scurtez chinul
Da ramai datoare, cat de curand sa povestesti ce va jucati voi ziua intreaga.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

A-deju

Ada e pe invers fata de Eric. Asta seara a papat un borcanel de la hipp cu iaurt si cereale. Dupa jum de ora, noi ne-am pus la masa sa servim pangasius cu orez (l-am gatit sa-l poata manca si ea daca vrea). Cand a vazut masa pusa a inceput agitatia si nu am putut scapa fara sa-i dau si ei. A papat cu o viteza si o pofta de iti era mai mare dragul sa te uiti. A mai gasit si-un colt de paine. A papat, s-a jucat, am facut baita si a inceput sa pape tzitzi. A papat din una, apoi cealalta si dintr-o data s-a oprit, s-a ridicat saracuta pe mine si a vomitat tot ce a papat.

Yagmur, , bine ca ai iesit din butoi

Dandusa, ce s-a mai distrat Ada uitandu-se la ce ne-ai pregatit, chiar dadea semne de dans. Multumim! Ce iti face freza? o vom vedea?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DANDUSICO,ghetele sunt h&m,la un pret minunat,iti dai seama.nu inteleg de ce nu aduce cneva firma asta si in romania!!!!
multumim de aprecieri,va pupam pe toate!
A DEJU,te rog eu nu mai fi stresata,ERIC te simte!hai,k nu e prima oara cand face mofturi cu mancarea.o sa treaca,lasa-l 2,3 zile si ai sa vezi cum isi revine.
va pup si va doresc o noapte linistita!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Buna seara!

Ktrinel, foarte frumoase pozele de toamna! E mai frumoasa toamna din poze, oricum!
Donia, multumesc pentru incurajari. Deja ma simt un pic mai bine!
Acs, multumesc pentru raspuns. Nu m-am putut abtine sa nu zambesc ca Victoras radea.. Super tare!
Yagmur, bravo c-ai reusit! Bravo! Esti tare! Legat de patania cu blugii... nasoala treaba! Bine c-ai rezolvat cumva pana la urma. Imi dau seama ce nervi ai avut...LA MULTI ANI lui Luca! Sa-ti traiasca!
Dandusa, foarte draguta esti! Filmuletele sunt foarte misto!
A_deju, vazui pozele. Foarte misto. Da' a umblat motanul peste tot prin casa, n-a avut treaba. Bravo lui!
Adinazot, multa sanatate Alessiei! Si nu mai fi trista c-o sa se faca repede, repede bine!
Desiree, foarte misto reteta! O incerc si eu maine. Sper...
Dianarus, sanatate baietilor si tie! Mult succes la examene!
Marani, drum bun! Foarte bine ca esti ok cu sanatatea! Distractie placuta la botez!
Ingerasa, m-ai ingrozit! Doamne, prin ce-ai trecut... Iti doresc multa sanatate, sa te refaci repede si sa treci la treaba pt bebe 2!
A_deju, of!!! Nu pot sa zic mai mult... De cate ori am trecut si eu prin asta... Ultima "criza" de genul asta a fost chiar aseara! Chiar imi venea sa ma arunc de la balcon! Bineinteles ca n-am descoperit ce-a avut! Era chitit sa-mi faca mie nervii prastie...
Te pup si-ti doresc multa rabdare! Rabdare, rabdare, rabdare!
Dia1609, imi pare rau ca si tu te confrunti cu maraieli.. Ce-or avea copiii astia? Se vorbesc intre ei sa-si aduca mamele la disperare?!
Of, Donia, cata dreptate ai! Si cat de bine ma regasesc si eu pe-acolo! Multumesc! Parca mi-era mie adresat mesajul...
Daphna, sa-ti traiasca fetita fruamoasa!

Am mers si eu azi sa-i caut incalcari lui Tudor. Bineinteles ca n-am gasit. De fapt, am gasit o pereche draguta, dar n-am reusit sa-l incalt. Ori sunt eu varza, ori sunt eu varza. Indoia Tudor talpa in asa hal, incat nu intra sub nici o forma incaltarea in picior. Mai exersam, mai exersam...

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

spuneti-mi si mie care stiti,cu cit le creste piciorusul bebelususilor nostrii,intr-un an?
Claudiu vrea sa-i cumpere Crinutei ghetute de iarna si i-am zis sa-i ia mai mari...,da nu mari cit sa le poarte in clasa 1,daca ma intelegeti...
ma gindeam sa-i zic sa ia 23-24,i-or veni la anul?sau sint prea mari?
Acum poarta 19,iar ca si ghetuta de iarna cu blanita si sosete groase...,ar trebui sa-i iau 21,cred...,pentru anul asta...,deci zic eu ca 23 ar fi ok,pentru mai tirziu...

aaa si un copil de 3 ani,cit poarta la pantof?de curiozitate...,vrem sa facem cadou cuiva...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

A_deju, imi pare tare rau ca esti intr-o pasa atat de proasta!...multe lucruri pe care le-as fi spus si eu le-ai auzit deja de la fete, asa ca nu ma mai repet...Poate totusi un banal rosu in gat...sau du-te si fa-i o urocultura, recolteaza si kk pentru un examen coproparazitologic, sa nu fie ceva viermisori p-acolo...E bine totusi ca e activ, arunca cu jucarii, rade etc etc...iar tu incearca sa fii tare si MUSAI sa nu te arunci de la balcon ...Io n-am vazut pozele cu Eric...oare unde erau? Daca ai timp si chef, te rog mai pune o data link-ul... mamica sensibiloasa si motanu' dulcic!....aaaa, de la ora 9.00 pm, cand l-am culcat, si Denis se trezeste cam la fiecare ora si plange. Eu o pun pe seama dintilor deocamdata...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput