Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 14
Dia1609 spune:
of, ingerasa prin ce ai trecut... iti tin pumnii sa vina bb2 cat mai repede si sa fie totul bine!
marani, si voi aveti liber? bravo, sa va iasa din prima
adeju, cred ca stati mai bine ca noi... pana acum avem bauti 80 ml lapte la ora 6 dim si 50 g legume+ pui acuma, dupa multe incercari
roxanica, cum e david?
kikineata e mai bine sara?
of, cred ca maine ii iau si eu proba de urina si ii fac si un examen coproparazitologic sa stiu de o treaba, ca rosu in gat nu are (adik nu avea acum 2 zile), dinti noi nu se arata, asa ca... ghici ciuperca ce-i???
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
a_deju spune:
dia... ce sa zic... cam trei sf de borcanel de banana cu mar la ora 10, 2 lingurite de crema de legume cu pui la 3... si-n rest... ceai si suc de fructe... lapte??? 80 de mililitri??? ha haaaa... pai as dansa si perinita, si brasoveanca, si ce mai vreti voi.......
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Donia spune:
kokorina, "La multi ani" pentru sot azi (e voie cu ?) si pentru mama ta maine
Ce mirosuri imbietoare vin de la voi...
roxanica, sigur ca ma bucur cu tine... chiar citeam prima parte a mesajului tau si-mi ziceam ca nu-mi scrii motive de bucurie, apoi le-am descoperit Asa face si Cristi, e la stadiul de maimuta
Aaaa, pai a lipsit sotul, asta da motiv de tristete. Dar tu cum te descurci cand e plecat, te ajuta cineva?
Poze cu familia nu pui? Ca pe tine nu te-am mai vazut de un secol, iar cu domnul nu mai stiu daca am avut onoarea.
Sa stii ca acum ma gandesc si eu la tine cand vad pozele alea
asiza, te pup cu drag , dar despre voi nu ne zici nimic? Denis la ce mai cugeta? Taticul e bine?
a_deju, seamana cu tine C-L-A-R! Eu am ochi bun (chiar ca numai unul, cu celalalt vad in ceata). Incerc sa-i dau si tatalui ce-i al tatalui, dar... nimic, totul e al mamei!
Si zici tu ca frumusetea aia de copil te supara? Hai sa te cred pe cuvant, ca numai dupa mutrita lui chiar n-as fi crezut.
porumbita, frumosi sunteti cu totii, si veseli! Bravo, asa va sta bine.
adinazot, pupam mama si fetita sa treaca repede. Si o sa treaca, fii sigura, incetisor o sa revina si pofta de mancare.... putere si rabdare!
flore, ce frumoasa blonduta! Ce linge peretele
desiree, in fine o reteta la care m-as incumeta si eu... doar ca n-am oala cu aburi, poate ma uit dupa vreuna zilele astea. Desi pe vremea Roxanei puneam legumele intr-o strecuratoare deasupra apei care clocotea si ne descurcam foarte bine, poate incerc asa.
Pe de alta parte... e atat de ieftina mancarea organica la borcan... am cumparat doar carne de vitel (neorganica) si o portie iese mai scumpa decat un borcanas de mancare organica... mare dilema!
Ieri la stiri: cica o famile cu 3 copii s-au gandit sa-si faca cu totii analize care sa arate nivelul de chimicale in sange... al copiilor a iesit de 2 ori (in medie) mai mare decat al parintilor... Cocnluzia? Habar n-am, ca n-am avut timp sa ascult restul stirii, dar v-am spus asa, de curiozitate.
madaluta, nu ne saturam de povestile tale nicicum, imi pare rau ca nu iti e bine, sa treaca mai repede periaoda asta! cate saptamani ai acum?
danita, eu n-am dat inca citrice. Mi-am zis sa ii dau dupa ce terminam cu scaunele astea moi, mai vedem. Incercam cu portocale.
Da zau ca are dreptate Ruxandra, e prea mult si nurofen si panadol, iar preventiv chiar ca nu au nici un rol. Uite, ai citit stirea cu chimicalele?
Prietena cum mai e?
marani, petrecere placuta la Durau, sa veniti acasa pleznind de sanatate!
dianarus, succes la teste! Mult succes!
ingerasa, multa sanatate! Of, ce bine ca ai fost operata la timp, de acum sper sa ai parte numai de bine si de inca un copilas atunci cand o sa fii pregatita!
a_dejule, hai la urecheat aici. Eu nu cred ca un copil (atat de frumos) se preface ca ii e somn. Abilitatea asta vine mult mai tarziu. Deci probabil ca ii e somn, dar nu mai reuseste sa adoarma. in ce conditii il culci, cum adoarme el de obicei?
Unu la mana.
Doi la mana... daca nu bea lapte, ai incercat cu alte lactate? Iaurt? Branza? Combinatii? I-ai dat mancarea mai acra decat de obicei? Mai rece? mai calda? Ai incercat sa amesteci putiiiin lapte cu suc de fructe?
Noaptea doarme? Mihaila nu poate sa doarma cu el si tu sa te culci... in beci, in masina, la hotel, oriunde nuami sa ai si tu o pauza de 10 ore in care sa nu te strige nimeni?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dayanara spune:
dbunny - frumoase pozele de anul trecut
aici e destul de cald la voi am vazut ca vine ceva furtuna din mallorca
ivan si dayanara
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
dbunny - frumoase pozele de anul trecut
aici e destul de cald la voi am vazut ca vine ceva furtuna din mallorca
In momentul cand am iesit pe usa cresei azi dimineata a inceput ploaia...si de-atunci nu s-a mai oprit. Da' tot iesim noi pe undeva...daca numa la mezelarie mergem si tot luam o gurita de aer..
Donia daca amesteci laptic cu suc de fructe nu face pruncu caca imprastiat? Ca mie mi-e frica sa bag fructe-n iaurt, darmite suc in lapte
Noi ne chinuim noaptea cu crampe la greu....Shinevaaa sa ma ajuteeeee. Azi noapte am fost treji de la 3.30 la 5, apoi 5 min la 6 apoi 5 min la 7 si trezirea finala la 8. Si sa nu va inchipuiti ca pana la 3.30 am dormit bustean...da pá yoya...numai ca prima parte a noptii e tata de servici cu sculatul si grijitu odraslei...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Laura13 spune:
salutari mamici!
am gasit un calculator cu net in "satul" asta si top pe forum
am ajuns bine, dania fost fff cuminte, a dormit tot drumul 6h, s-a foit, am mai dat suzeta ca amortise, dar per total a fost super
nam citit decat ff putin:
sanatate multa fulguletilor bolnaviori
foame maxima fulguletilor grevisti
ingeras multumim lui DD ca esti bine acum, spor la treaba
donia
quote:
Mihaila nu poate sa doarma cu el si tu sa te culci... in beci, in masina, la hotel, oriunde nuami sa ai si tu o pauza de 10 ore in care sa nu te strige nimeni?
GLUMESTI???? sper ca da!!!! 10h???? cine a mai vazut atata somn de 11 luni incoace????
va pupic dulce pe toate pe toate....fug ca s-a terminat netul
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Donia
a_dejule, hai la urecheat aici. Eu nu cred ca un copil (atat de frumos) se preface ca ii e somn. Abilitatea asta vine mult mai tarziu. Deci probabil ca ii e somn, dar nu mai reuseste sa adoarma. in ce conditii il culci, cum adoarme el de obicei?
Unu la mana.
Doi la mana... daca nu bea lapte, ai incercat cu alte lactate? Iaurt? Branza? Combinatii? I-ai dat mancarea mai acra decat de obicei? Mai rece? mai calda? Ai incercat sa amesteci putiiiin lapte cu suc de fructe?
Noaptea doarme? Mihaila nu poate sa doarma cu el si tu sa te culci... in beci, in masina, la hotel, oriunde nuami sa ai si tu o pauza de 10 ore in care sa nu te strige nimeni?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ohooo.. donia, ba se preface, si inca cum... tare cred ca pana in prezent nu am fost eu foarte constienta cu cine anume am de-a face... si cred ca incepe sa-mi semene din ce in ce mai bine, si din pacate, nu ma refer la partea fizica... deci, mister motanschi are un arsenal de impresionat suflete candide, ceva de speriat... cand n-are chef de mancare, baga la inaintare maraiala de somn (si tine cont ca de regula, masa are loc la un interval de maxim jumate de ora DUPA ce s-a trezit dintr-un somn, care, de obicei, dureaza cam 1 ora, 1 ora juma'... bine, eu vorbesc acuma vorbe, iti dai seama, ma refer la ce se intampla in timpuri normale, cand totul decurge normal...), incepe sa se frece la ochi, la nas, mai baga si un cascat doua, isi baga mainile in gura pana la coate ... asta cu mainile a fost permanenta azi, cand nu cauta prin sertare, dulapuri sau pe talpile de la pantofi, era cu mainile in gura, dar revin la partea asta nitel mai jos.. deci chestia cu "prefacutul" este 100% reala, pt ca l-am luat, l-am pus in patut, no way sa doarma, era in super jocuri, l-am luat si l-am dus in sufragerie, super jocuri, l-am luat pur si simplu de la masa, chiote de veselie, desi acu' 5 minute zici ca era cel mai nedormit copchil din lume... o fi el mic, dar eu sunt perfect convinsa ca atat de mic cat e stie exact ce si cum sa faca sa obtina ceea ce doreste. si probabil chestia asta a incercat-o o dta, de doua ori, a vazut ca tine cu fraiera, si acum baga la greu... pana azi, se rezolva cu distrasul atentiei de la presupusul somn cu o masa mai intercativa, adica ne jucam cu niste masinute in timp ce mancam, cu o intreaga menajerie de animale de plus, care facea si cucu-bau si mai si vorbeau pe limba lor, nebunele... ma rog, distractie mare, manca, deci toate bune si frumoase. de azi insa..pauza. dimineata a mancat foarte greu, dar ideea e ca a dus borcansul pana spre sfarsit, deci am zis..hai..poate mi s-a parut (ca deja faptul ca nu vrea lapte ba seara, ba dimineata...nu ma mai atinge...). a dormit la pranz, s-a trezit pe la 1, niste joaca pana pe la 2 (ora in care a fost cam marait, ce-i drept, dar iar am zis ca hai..is eu nebuna..) iar cand a venit momentul de masa.. jale. sa nu vada scaunul, nici in premergator n-a vrut, nici in barte la bunica-sa, nici pe jos, nimic nimic... da-i si schimba meniul, nimic nu era bun... nu-ti zic cum arata bucataria mea, cu sapte mii de cutiute si borcanase desfacute, cu coji de banana, portocala, ambalaj de biscuti... ma rog... deci nimic nu i-a fost pe plac, nu conteaza dulce, sarat, amar, acru...nimic. baga somnul la inaintare, am zis, hai, poftim la somn, bagat un bibe de suc pe gat, l-a lins, si somnul ia-l de unde nu-i... l-am impachetat si trimis la plimbare, s-a intors pe la 5, casca de mama focului, hai la somn.... da da, vezi sa nu, se auzeau la propriu cele 5 jucarii cu care doarme cum se izbeau de usa... l-am adus la joaca in sufragerie, de-atunci si pana acu' juma de ora a bataut in lung si-n lat casa, a tras de toate sertarele posibile, a daramat tot ce se putrea darama, m-a ajutat la intins rufe (distractie mare, a ras de-a spart), a venit ta-su.. hai sa incercam sa mancam... ii pun o farfurie mihaiului, ca poate prinde si copchilu' ideea... da da.. nimic! mainile bagate adanc pe gat... si acum ca am ajuns la partea cu mainile, uite cum sta treaba: se scarpina cu nesat si indarjire in dreapta, jos, in spate.. l-am scarpinat si eu cu periuta de dinti, si sta exact ca un motan la puricat, dar numai in acel loc, daca cumva misc degetul de acolo, vine el cu gura dupa deget, ca sa nimereasca tot pe punctul ala.. am incercat si cu degetil gol, sa mor daca simt ceva la deget.. de vazut nu am cum, ca nu ma lasa sa ma uit...
(in acest moment mananca o banana cu ta-su.. adica ii musca din banana pe care si-a desfacut-o el...........)
sper (SPER) din tot sufletul ca ii iese ceva pe-acolo, pt ca daca nu... nu stiu nici ce-o sa fac, nici cum o sa mai ajung pana saptamana viitoare....
sa mai zic ca nu-l pot tine in brate, pt ca e automat aproape de fata mea, si efectiv vine ca un caine turbat si ma musca de fata. zona preferata e mandibula, ca prinde si ceva tare pe-acolo, sau de barbie, ca-i incape la fix in bot... si urla daca nu-l las...
cat despre dormit, e grele... nu stiu de ce se trezeste de un milion de ori... nu sta treaz, pur si simplu il aud deodata ca urla in dormitor, si normal ca sar ca arsa.. ii dau niste apa, ii bag suzeta-n bot, si-am iesit. se culca, si dupa o ora, again... asta e de vreo 3, maxim 4 nopti... nu stiu de ce. la fel a facut si cand i-a iesit primul dinte, deci, iarasi, SPER ca e din acelasi motiv... si laura, offff, da, eu am dormit pana acum putin timp cam 10-11 ore pe noapte (ba o sa fiu si nesimtita si-o sa zic ca am avut vreo doua luni de dormit chiar si 12...). tocmai de-aia ma termina toate chestiile astea, pt ca nu s-au intamplat pana acum (cel putin nu toate adunate in acelasi timp), si sincer sincer sincer nu mai stiu cum sa fac sa raman intreaga la cap.........
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
daphna spune:
pentru k se poarta si mai ales la noi in cartier,vezi motanu,am inceput si noi cu fite,si primul vizat ,laptele.....s-au micsorat la jumatate cantitatile.om vedea noi....
avem si ceva poze noi,cine doreste aici
revin
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Donia spune:
bre a_dejule, e grele... cum te remontam? jap-jap? Flori, pupici? Ce-ti prinde tie mai bine, eu aia iti dau.
Da de prefacut nu se preface, accept orice alta explicatie... si se ezicsta, da nu-mi vine acum. Uite azi la masa de pranz... ce crezi ca faceam? eu ma gandeam la tine, iar fiu-meu incepuse cu cascatul, cu frecatul la ochi, la urechi, pe chelie, la nas... e ceva la ei, nu neaparat ca le e somn, dar ceva le declanseaza reflexele astea. Si a inceput sa faca chestiile astea de cand cu boala, pana acum eu n-am vazut frecat la nas si cascat din asta convingator. O sa cercetez pe net, trebuie sa fie ceva cu stimularea in timpul mesei care duce la cascat, mi-o spune my gut.
Io ce sa-ti zic? Nu stiu cat ai citit din urma, dar cand alde Cristinel a inceput cu faze din astea a fost semn de boala... in cateva zile a facut crupul, aka laringita. La inceput maraiala si mancat mai prost, peste vreo 2 zile febra, noaptea urmatoare eram la urgente.
Acuma nu ca sa te speriu, insa sa fii pe pozitii, ceva e. Copiii astia inca se comporta foarte instinctiv, ei spun in felul lor ca ii deranjeaza ceva.
Eu iti zic sa iti repeti tie insati ca motanschi e baiat bun si mic si ceva e cu el, nu stim ce, nimeni nu stie, si se bazeaza doar pe intelegerea ta. Asa ca de aici sa iti vina calmul, ca pana se lamureste ce e cu el poate mai dureaza, iar tu trebuie sa fii calma. Foarte serios. in loc sa crezi ca iti face tie dinadins, baga-ti in cap ca e un suflet mic care nu stie pe ce lume traieste, pe care il deranjeaza ceva si care nu o are decat pe mama care sa il iubeasca si sa il accepte asa cum e. Din ce zici ceva tot mananca, bea, deci nu se va deshidrata. Asa ca nu e un caz de criza amjora, iti poti permite sa te linistesti putin.
Stiu ca nu asteptai predica asta, dar eu zic ca trebuie sa schimbi felul in care privesti lumea lu ala micu.
Si fa tot posibilul sa iti iei putin timp liber! O ora de plimbat pe strazi, doua ore la cumparaturi, sau trei ore de mers la un film bun, de citit undeva singura, ce vrei tu. Vezi ce generoasa sunt, te las sa alegi! Dar trebuie sa mai existe si altcineva care sa poata sa stea cu Eric putin cat sa iesi tu sa iti limpezesti creierii. Ca eu stiu cum e, ca la Roxana am iesit de nebuna pe strazi si m-am plimbat prin ninsoare si m-am intors acasa alt om. Uneori e nevoie mare sa poti sa te duci invartindu-te.
Donia spune:
daphna, m-am topit, ce papusica frumoasa! Si nici tu nu te lasi mai prejos .