MA PUTETI AJUTA...SA O AJUT PE MAMA?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by elyda

fetelor am facut rost de o perfuzie pentru mama cu toti nutrientii in ea.este ceva nemtesc se numeste NUTRIFLEX LIPID PERI .este f mare punga ,se face in 3 zile dar contine tot ce are nevoie corpul .stie cumva cineva sa-mi spuna cam cat costa,cine mi-a dat-o nu a vrut sa-mi spuna si nu as vrea sa raman datoare.acum mai ramane sa o conving pe mama sa o faca pentru ca nu mai vrea medicamente si perfuzii.

dana

Parerea mea este ca nu ramai datoare , nu cred ca ti-a dat-o ca sa te indatoreze.
Mult succes la convins!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

m-am gandit sa-i iau ceva simbolic pentru ca nu primeste oricum nimic de la mine.la cat m-a ajutat pe mine persoana asta...mi-ar trebui o viata sa-i multumesc.as vrea sa stiu asa informativ daca stie cineva cat costa pentru ca oricum nu ar primi bani.mai ramane sa o conving pe mama sa o faca.nu mai vrea sa faca nimic pentru ea si eu am cam ajuns la capatul puterilor luptand singura.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissulica spune:

Crisa, merci de raspuns, oricum, si eu ma gandeam ca nu este deloc bine si incurajator.
Imi pare rau pt mama ta si pt toate persoanele care au scris aici, pt mine insa si poate si pt voi cea mai mare `provocare`va fi sa trec cu bine peste si sa-mi remontez moralul, atitudinea si cheful de viata.
Acum, nu pot nici macar cu fiica mea sa ma mai inveselesc, pastrez tot timpul fata prelunga si lacrimile in inima si-n vf nasului.
...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissulica

Crisa, merci de raspuns, oricum, si eu ma gandeam ca nu este deloc bine si incurajator.
Imi pare rau pt mama ta si pt toate persoanele care au scris aici, pt mine insa si poate si pt voi cea mai mare `provocare`va fi sa trec cu bine peste si sa-mi remontez moralul, atitudinea si cheful de viata.
Acum, nu pot nici macar cu fiica mea sa ma mai inveselesc, pastrez tot timpul fata prelunga si lacrimile in inima si-n vf nasului.
...

sunt subiecte despre cancerul la san poate o sa gasesti acolo mai multe informatii... cat priveste lacrimile...la mine curg de 3 luni si nu se vede ca s-ar schimba ceva in bine.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Elyda....eu as zice sa incerci altceva. Din cate am inteles e foarte avansat...imi pare tare rau sa aud asta. Dar neavand nimci de peirdut acum, de ce nu incercati un tratament naturist? eu zic asa: da o cautare pe goole, printeaza tot ce gasesti despre tratamente naturiste impotriva cancerului folosite cu succes (mai ales Formula As, am eu un mic fisier, daca imi dai o adresa de mail ti-l trimit), citeste-i mamei tale cazurile fericite, in care s-au vindecat complet..pentru a o motiva sa lupte si sa-i ridici moralul si incepeti un tratament naturist. E posibil sa nu mai manance si pt.ca a ajuns la capatul puterilor, dar vointa poate face minuni. Incepeti cu sucuri de fructe si legume, miere si propolis si gasiti un tratament naturist. Nu se stie niciodata!!! Important este acum sa-i ridici moralul...sa citeasca povesti ale unor oameni care s-au vindecat ...poate o motiveaza sa lupte si poate chiar veti reusi. Nu stiu, parerea mea....eu asa as face. Daca medicii nu vor sa o opereze si spun ca nu mai e nimic de facut, eu zic ca nu aveti nimic de pierdut daca incercati ceva naturist.
Spune-mi daca vrei sa-ti trimit fisierul si mai da si tu cautare pe net in arhiva formulei as. Multa putere!

Mergi la inceput

Iarina...am cautat si am inceput un tratament cu miere ,propolis ,laptisor de matca...are multe vitamine naturale in el .face si tratament cu isorel(preparat din vasc) si mai bea ceai gasit tot in formula as.problema este ca nu se prea poate hrani normal pentru ca vomeaza tot ce mananca sau bea ,dar nu mereu.trebuie ca la cateva zile sa faca perfuzii pentru ca nu numai ca nu se hraneste,dar se deshidrateaza.si nici nu prea mai vrea sa lupte...am sa incerc sa o conving sa incepem un tratament cu ceaiuri si iti comunic .iti trimit PM cu adresa mea de mail .multumesc.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

Elyda, cum se mai simte mama ta?
Am intrat si eu pe clinica virtuala poate dau de ceva despre cancerul de colon. Si am gasit topicul postat de tine. Mama mea a fost operata de cancer de colon acum 2 ani. Deocamdata e ok. Insa ce am citit pe net nu e tocmai incurajant. Incerc sa-i gasesc si niste tratamente naturiste.
Multa sanatate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magh

Elyda, cum se mai simte mama ta?
Am intrat si eu pe clinica virtuala poate dau de ceva despre cancerul de colon. Si am gasit topicul postat de tine. Mama mea a fost operata de cancer de colon acum 2 ani. Deocamdata e ok. Insa ce am citit pe net nu e tocmai incurajant. Incerc sa-i gasesc si niste tratamente naturiste.
Multa sanatate

din pacate...nu este bine deloc... este in fiecare zi tot mai slabita ,mananca ...inca dar din ce in ce mai putin.a facut cateva serii de perfuzii dar nu prea se vad rezultatele.continuam traramentul cu isorel si cantastim,mai ia si un tratament pe baza de miere si care are si vitamine ,propolis ,laptisor de matca si anumiti hormoni naturali .acest tratament ,desi nu ma asteptam a avut un efect neasteptat:ii da pofta de mancare si ...putina energie.daca vrei spune-mi si-ti dau detalii,eu sunt extraordinar de multumita de el,sincer nu ma asteptam.medicii refuza sa o opereze pentru ca este f f f slabita si ne-au spus ca atunci cand se vasimti mai bine si se va ingrasa 10kg!!! sa mergem la ei .asta este imposibil ,nu are cum sa se ingrase din moment ce este in situatia asata! mai bine nu va fi niciodata,intrebarea la noi nu este daca...ci... CAND!SUNT CU NERVII LA PAMANT !!! ea nu mai vrea sa lupte,noi nu putem lupta pentru ea...si este o situatie cumplita.problema noastra a fost ca la ea s-a descoperit totul cand deja era generalizat pentru ca nu a avut manifestari pana atunci. daca la tine este alta situatie ,sansele sunt mai mari sa se mai poata rezolva cat de cat.multa sanatate si daca ai intrebari te ajut cu placere.si pe mine m-au ajutat fetele de aici de pe forum enorm si tare bine mi-a prins.iti doresc multa putere sa o poti ajuta si multa rabdare sa nu o iei razna ca eu nu mai aveam mult.acum...sunt amortita ,dar este mai bine decat distrusa de durere si fara sa pot sa o ajut.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

Buna Dana, asa cum ti-a spus si Crinuta si noi am luptat cu boala asta nenorocita ani trecuti, dar din pacate a fost in zadar ...bine nu zic asta ca sa te intristez ....apropo cum se mai simte mama ta? daca ai nevoie de ceva eu iti trimit cu placere mai am cate ceva ramase de la mama . Scrie-mi un mesaj ...doar

Maria

"Timpul meu īngaduie, timpul meu īmi apartine numai mie."(Dostoievski)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariarusu

Buna Dana, asa cum ti-a spus si Crinuta si noi am luptat cu boala asta nenorocita ani trecuti, dar din pacate a fost in zadar ...bine nu zic asta ca sa te intristez ....apropo cum se mai simte mama ta? daca ai nevoie de ceva eu iti trimit cu placere mai am cate ceva ramase de la mama . Scrie-mi un mesaj ...doar

Maria

"Timpul meu īngaduie, timpul meu īmi apartine numai mie."(Dostoievski)

n-am mai scris nimic de foarte mult timp aici.vestile nu sunt bune deloc.este din ce in ce mai rau mananca foarte putin si are zile cand nu mananca nimic. este foarte slabita si din cauza faptului ca nu se mai poate ridica din pat i s-au atrofiat muschii picioarelor.am ajus la pampers si cred ca are cel mult 35 de kg. facem in continuare tratament cu isorel dar cred ca este mai mult pentru psihic decat pentru boala ei . am inceput sa ma mai obisnuiesc cu ideea si uneori ma gandesc ca decat sa se chinuie si sa suporte dureri inumane mai bine sa se sfarseasca mai repede .ea inca mai spera intr-o minune, eu mi-am pierdut de mult timp orice speranta . in fata ei joc teatru ,cred ca ar trebui sa iau un premiu pentru actorie.
luptam in continuare , acum a mai aparut o probleme ,i s-a umflat ff tare un picior si o doare groaznic nu-mi dau seama de la ce poate fi. i s-a dat un tratament care nu stiu cat de mult o ajuta.ce povesteati voi atunci cand aveati aceleasi probleme m-au ajutat enorm, nu m-au luat pe nepregatite anumite probleme legate de boala mamei. mi-ati fost de mare ajutor , as fi vrut atunci sa va mai intreb cate ceva dar nu am mai vrut sa rascolesc amintiri prea dureroase pentru voi , sa redeschid rani pe care le vroiati inchise.acum pot sa spun ca va inteleg durerea de atunci .iti multumesc pentru faptul ca ti-ai adus aminte de problema mea si iti urez sa ai un an nou linistit si sa fii sanatoasa si fericita !

Dana

Mergi la inceput