e posibil sa fiu insarcinata?

e posibil sa fiu insarcinata? | Autor: ionik76

Link direct la acest mesaj

Am nascut anul trecut, in august, prin cezariana.povestea lui matei am scris-o la "nasterea unei stele". Se numea "darul meu de craciun". Acum 5 zile am avut contact sexual si s-a rupt prezervativul. Problema e ca era perioada fertila si deja de vreo 2 zile ma simt cam rau, am o stare generala proasta, ametesc, sanii congestionati - ceea ce nu mi s-a mai intamplat de cand am nascut, nici macar inainte de ciclu, ma doare burta si spatele ca inainte de ciclu, care ar trebui sa-mi vina pe 26. E important de spus ca nu am mai avut dureri menstruale dinainte de a ramane insarcinata cu matei, nici un simptom premenstrual, nimic. De asta mi se par acum ciudate aceste dureri.
Simptome timpurii am avut si la matei, in sensul ca mai erau 3 zile pana la data menstruatiei si mie deja imi era f. rau, ceea ce m-a determinat sa-mi iau un test de sarcina, care bineinteles a iesit pozitiv. Dar oare e posibil sa se manifeste chiar atat de devreme?
Voi ce spuneti, fetelor? A mai avut careva vreo experienta asemanatoare?
Mi-e cam frica, pt ca nu stiu cum s-a refacut uterul meu dupa operatie, si nici nu eram inca pregatita pt al doilea bb. Un test de sarcina e oricum prea devreme sa-mi fac, nu-mi ramane decat sa astept pana pe 26, dar stiti cum e, nu mai suport atata incertitudine.
Dar daca o fi sa fie, mi-as dori macar sa fie totul ok.
Voi ce credeti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

daca mai tin minte bine, testele de sarcina se pot face cam la 10-14 zile dupa concepere, iar testul de sange cam la 7-10 zile de la concepere.
sper sa fie asa cum iti doresti!

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

cum te mai simti Ionik?Ti-ai facut testul de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Daca CM e pe 26 mai stai si tu cu testul de sarcina pana pe 30, chiar daca nu mai ai rabdare. Ar fi cam devreme dupa cezariana sarcina, dar eu mai cunosc cazuri, duse la bun sfarsit; totul e sa-ti doresti copilul. Totusi e posibil ca simptomele sa le ai de frica, fiindca stii ca s-a rupt preze...
Eu iti tin pumnii!

naty 15+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Buna fetelor! Simt ca innebunesc, ma omoara incertitudinea asta. Am facut ieri un test (erau 10 zile de la conceptie)si in prima faza a aparut doar o liniuta, apoi, dupa vreo 2 ore, cand am vrut sa-l arunc si m-am mai uitat o data pe el, asa, intr-o doara, erau doua liniute!!! Ce-i drept, a doua era slaba, dar se vedea, i-am aratat-o si sotului si chiar ne-am bucurat, ca am ajuns sa ma mai obisnuiesc cu ideea si sa-mi doresc sa fie al doilea bb. Pb e ca azi dimineata am mai facut un test, e drept ca alt tip si de la alta firma si e negativ. Va rog, daca cineva a mai patit asa, sa ma lamureasca si pe mine, ca simt ca o iau razna. Si ma simt rau in continuare si f. f. obosita.
Eu stiam ca daca apar 2 liniutze nu se poate sa dea rateu testul, ca mai degraba e invers, nu ? Stiu si ca n-ar trebui sa iei in calcul ce apare dupa 10 min pe test, dar asa am patit si la matei, m-am uitat dupa cateva ore pe el inainte de a-l arunca si s-a dovedit pana la urma ca eram gravi. Acum oare ce-o fi ? E posibil sa fie inca f slaba concentratia hormonului de sarcina si unele teste sa nu-l depisteze inca ? Si la matei am facut vreo 5 teste si unul a fost negativ. Si eram insarcinata ! Stiu ca cel mai sigur e sa astept pana pe 25-26 dar stiti cum e, m-a derutat rezultatul de ieri, mai ales ca am ajuns sa-mi doresc sa fie pozitiv, m-am si bucurat si acuma... Poate e cineva care a avut sau a auzit vreo experienta asemanatoare. Pupici si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Eu zic sa-ti faci testul de sange Bhcg,ala nu greseste ...cu testele de urina nu stiu ,eu nu le-am facut ...

+27 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

si la mine primul test a fost negativ, era prea devreme. Si testul se verifica dupa minim 15 min si RAMANE asa cum e, cu una sau 2 linii. Eu zic ca esti gravi, dar fie iti faci BHcg din sange fie astepti cu testul urinar pana pe 30!

naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
http://community.webshots.com/user/npatrascu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Eu cred ca este inca prea devreme sa stii, cel mai bine, mai asteapta cateva zile, macar pana la sfarsitul lunii, si daca vezi ca nu iti vine sa-ti faci alt test si atunci ai sa fi sigura de rezultat.
Sa-ti spun sincer, si mie mi s-a intamplat odata asa si eram foarte incantata, caci imi doream enorm de mult un al doilea copil si apoi am fost foarte dezamagita cand in ziua 28 mi-a venit.
Mai ai rabdare cateva zile, si nu te mai gandi, caci cu cat te stresezi mai mult, cu atat este posibil sa-ti intarzie si sa-ti faci si mai multe sperante.

+12,4

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Buna fetelor . Pana la urma mi-a venit CM -ul si pot sa spun ca am fost f. dezamagita. Incepusem deja sa ma gandesc la bb 2. Si nu pot sa-mi explic cum de a iesit testul ala pozitiv. Oricum, cred ca am sa mai incerc. Ca mi-e dor de unul mic.

Mergi la inceput