*Gravidute&Mamici de IASI* (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilvs spune:

Buna dimineata, buna ziua..
Multumim frumos Kriss , pentru detalii .Pare relativ simplu , asa din povestire dar .. cam incep sa-mi fie frica .. desi , in fond nu mai conteaza prin ce treci tu pentru binele micutului tau .
Si apropo, domnisoara ta e o frumusete- vad ca are , slava domnului ,falcute frumoase . Sa dea Domnul sa fie sanatoasa si voi pe linga ea .

Lili,33+Tudor Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

kriss, sa-ti traisca printesa...am vazut pozele...e superba! e o poza unde parca se uita la manuta..isi arata manichiura recuperare usoara in continuare si mult laptic! si mie imi mai curgea laptele intre alaptari, dar nu m-am muls. eu am avut lapte o gramada, in maternitate am mai alaptat si un baietel- coleg de salon. peste tot scrie si doctorii spun la fel, ca bebele trebuie alaptat la ambii sani la o masa si ca dupa fiecare alaptat sanii trebuie goliti. eu una nu am facut asa...le dadeam cate un san la o masa, timp in care din celalalt curgea ca la robinet (stateam cu prosop...tamponasele nu faceau fata) si nu i-am golit niciodata. imi aduc aminte ca atunci cand ma storceam ca sa-i las laptic daca trebuia sa plec, mi se umpleau imediat inapoi, mai repede si mai mult decat daca ar fi supt fetele. se spune ca suptul (si/sau mulsul) stimuleaza lactatia...cu cat papa bebe mai mult cu atat "vine" mai mult lapte...si eu nu aveam nevoie de mai mult.

o saptamana frumoasa tuturor!
revin mai tarziu...ma cheama datoria... azi n-am dus-o pe denisa la gradinita si deja am capul patrat

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Lilvs,Stefania multumesc!
Nu tre` sa va inspaimante povestirea mea..nu e greu deloc..am crezut ca e mai greu,ca doare mai tare, poate la nasterea naturala da..toata stima celor ce o fac.

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Kriss multumim pentru detaliile nasterii Alessiei, sincera sa fiu m-au cuprins emotiile cu toate ca pina ajung eu sa nasc, daca-mi ajuta Dzeu, mai am mult, cel putin mie asa mi se pare, trece asa de greu timpul ...E foarte frumoasa Alessia, sa ie saatoasa si sa aiba parte de tot ce e mai bune in viata, la fel si voi sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea.
Aseara te-am visat, erai la spital plecai iar eu ma internam pt nu stiu ce probleme si ti-ai luat o icoana de pe perete pe care o aveai tu cit ai stat in spital, ei vise...oare ce-o fi insemnind?

poze
BIANCA ANTONIA
24+

Mergi la inceput

Kriss scuze pt greselile in exprimare pe care le-am facut sunt un pic cam adormita

poze
BIANCA ANTONIA
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Poze botez ANdrei:

http://community.webshots.com/album/561133187aPFlsh

emma

Mergi la inceput

Ella..intr-adevar am avut o inconita la mine in mat..am pus-o langa patucul ei
daca mai vrei detalii..spune:)
Emma, sa va traiasca micul crestin!! super poze!

Poze

Mergi la inceput

Kriss oricum in apropierea datei probabile a nasterii sigur o sa va mai intreb ce si cum a fost la voi, mai astept pina atunci caci si asa ma gindesc foarte mult la ziua aceea, si ma cuprind emotiile numai cind citesc povestile voastre despre cum ati nascut.
In rest cum te simti , bine ?si Alessia ce face?

poze
BIANCA ANTONIA
24+

Mergi la inceput

da, sunt ok..ma deranjeaza putin cand ma ridic, tre sa ma sprijin in cot sau in mana, nu pot face baie..dus..
Alessia a dormit vreo 4 ore, mai inainte am sculat-o sa pape putin si e cam somnoroasa, ca a mancat putin de tot..si iar a adormit..
mamici, ce e cu Vigantolul? ati dat la copilasi?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumesc!

Da, vigantol ii dau si eu lui Andrei 2 pic/zi.

Emma

Mergi la inceput