*Gravidute&Mamici de IASI* (9)
Raspunsuri - Pagina 7
kriss79 spune:
salut
va sciu cu ea in brate..e superba, mancacioasa..am lapte, dar nu preaq se satura,ii dau si completare precum in spital.
Mi-e cam greu cu ea sa mai ajung la calc..dar multumesc mult pt mesajele voastre.
Cand pot am sa descarc niste pozici.
va pup pe toate
si sper sa revin in curand..azi ies putin la mat sa imi schimbe pansamentul, iar marti imi scoate firele..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mihamora spune:
Diana, multa sanatate Denisei si Raisei, sa le treaca repede raceala.Eu imi fac timp si de filme![]()
Kriss- bine ai venit, ma bucur ca micuta e mancacioasa, de ce crezi ca nu se satura la san, se vede ca nu mai ai lapte dupa ce suge ea?
Eu cand am venit de la maternitate am alaptat pe bebe o saptamana, apoi a venit dr de fam. si l-a cantarit, mi-a zis ca trebuia sa ia mai mult si ca nu se satura cu lapticul meu,dar defapt el era in grafic, luase ok in greutate. Oricum mie mi-a parut tare rau ca m-a pus dr. sa ii dau lapte praf
.La 2 luni jumate avea prea multe kg, am renuntat la completare,ii mai dadeam rar, cand nu eram acasa.
Insa ma bucur tare ca alaptez si acum, chiar nu credeam cand eram la inceput ca o sa am lapte atata timp![]()
Asteptam poze cu nerabdare![]()
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
lilvs spune:
Buna dimineata. Inca odata felicitari , Kriss , va doresc sa va aduca numai bucurii si sa te refaci repede . Spune-i, te rog, printesei sa pape bine si sa doarma , sa creasca repede, si sa-i lase timp lui mami sa ne povesteasca experienta ei si noua , celor care urmam la rind ....

Lili,
32+
Tudor Cristian
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Miha- ce bunatati ai gatit?
Daca spun sigur nu mi-o iau
de la burticute? Miha
si Robert 
mariussimiuc spune:
Sanatate multa puiutilor bolnaviori,Casian,Maria,Denisa si Raisa!
Noi tocmai am terminat imunizarea,sper ca raceala ne va ocoli si de acum incolo.
Cristina,bine ati venit acasa!
Ca si Michelle te intreb si eu:ce te face sa crezi ca nu se satura Alessia? Asteptam pozele! 
Michelle,bravo tie mama ca-ti faci timp si de filme.Eu nu stiu cum fac si cum desfac,dar nu-mi ajunge ziua.Nici daca ar avea vreo 30 de ore cred ca nu mi-ar ajunge. ![]()
Miha
si Robert 
addiana spune:
neatza! ce urat e afara...
kriss, asteptam cu nerabdare poze...sa vedem si noi printesa mancacioasa! mult laptic! poate o sa renuntati la completare.
michelle multumesc!
e jale cu virozele astea si mai ales pe la gradinita
cateodata, cand o duc pe denisa dimineata si vad cate un copil care tuseste de-si da sufletul pe-acolo, imi vine sa fac stanga-mprejur spre casa cu tot cu fata. nu inteleg parintii care-si duc copilasi bolnavi la gradinita (ma refer la gradinitele cu program scurt).
miha, multumim! cred ca n-au nimic impotriva burticile daca ne faci pofta...
cu ce i-ai facut imunizarea lui robert?
sanatate multa bolnaviorilor!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006)
poze
anymony spune:
Kriss...alapteaza bebelina cit poti. Mie imi pare rau ca numai 4 luni i-am dat, dar daca nu a mai fost...
Sanatate puiutilor bolnaviori!
Noi facem pozne. Azi s-a urcat pe trici in sufragerie pe sa in picioare..si tipa nevoie mare si striga"mama-mami". Normal sa vin sa vaz ce a facut. sa mor nu alta!
E urit afara, dar la ai mei parinti la pascani burniteaza, si la tg neamt am inteles ca ninge
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
mariussimiuc spune:
Am indraznit si am scos un pic nasul afara,am facut o plimbare scurta...Si burnita si la noi.Vine iarna peste noi fetelor!
Diana,i-am dat lui Robert IRS 19 si Septilin.Am terminat cura de 2 saptamani de IRS si mergem in continuare pe Septilin.
Miha
si Robert