*Gravidute&Mamici de IASI* (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Byu,am avut si eu o tentativa intr-o vreme sa iau aspiratorul asta nazal,dar la cat e de nebunelea fii-miu si nu te lasa sa te apropii de fatza lui...am renuntat.Si asa ma lupt cu el cand e vb de curatat nasul,apoi sa-i mai bag si chestia aia in nas cred ca lesina. Sau mai degraba lesina tat-su inaintea lui.

Oana,am vazut pozele.sa-ti traiasca puiutii.Sunt tare scumpi .La fel si mamica lor.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

salutare!azi am fost tare ocupata, a fost mama la mine si mi-a facut ceva de papa, curatenie si mi-a mai tinut si de urit ca sa zic asa.nu prea am avut cum sa intru sa va salut, dar pot sa va salut si acum ca nu e prea tirziu nu?va

poze
BIANCA ANTONIA
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Kriss ai nascut Felicitari, sa creasca mare si sanatoasa printesa ta, sa va bucure mereu si sa va faca mandri de ea! Iar tie recuperare rapida

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Felicitari noilor mamici!
Se pare ca Kriss a patit ca si mine: eram programata miercuri la cezariana si Maria s-a hotarat sa vina pe lume luni la ora 2,20. M-a luat si pe mine prin surprindere, dar poate a fost mai bine asa, ca nu am avut timp sa trec prin toate emotiile posibile.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata!...o ...?

Stefania X 2 32+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Neataaaaaa...azi e vineri...vichend....(sambata si duminica , sotul meu e liber)
Eu deja mi-am baut cafeaua...a dormit pustiul o jumate de ora si mi-am permis sa o beau linistita.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

salutare
ce faceti fetelor?saptamina viitoare vine la Iasi tirgul de haine pt copii, abia astept sa cumpar si eu cite ceva pt fetita mea
o zi buna va pup!

poze
BIANCA ANTONIA
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilvs spune:

Buna . Ce faceti astazi pe vremea asta asa urita ? Desi majoritatea sunteti mamici si-mi inchipui ca prea aveti ce face..
Ella, unde va fi organizat tirgul ? Nu ai mai vorbit cu Kriss , nu a lasat-o si pe ea acasa ?

Lili 32+Tudor Cristian

Mergi la inceput

Lili tirgul va fi la sala polivalenta.
Nu am mai vorbit cu Kriss , si azi m-am intilnit cu dl doctor si atit cit m-am tinut sa-l intreb de Kriss...si am uitat dar cred ca ar trebui sa o externeze azi, maine poate, oricum intra ea pe forum sa ne povesteasca cum a fost.
Si buna intrebare: ce fac oare fetele pe vremea asta mohorita?pe mamici le inteleg ca au ocupatie, dar noi gravidutele?eu de ex stau pe net, mai ma uit si la tv..si trece timpul(tare greu mai trece)

poze
BIANCA ANTONIA
24+

Mergi la inceput

lili tu de ce nu pui niste poze sa te vedem si noi?

poze
BIANCA ANTONIA
24+

Mergi la inceput