*Gravidute&Mamici de IASI* (9)
Raspunsuri - Pagina 4
Nonna76 spune:
Pupici multi de la noi pt. dulceata mica -Amalia.Felicitari Criss,tare repede te-ai mobilizat.Sa stii ca bunica e tare mindra ca are nepoata,tatal meu care e coleg cu ea(si cu mine) mi-a zis ca era marti f. emotionata(isi dorea mult fetita).Vezi citi oameni a facut fericiti o gigilice mica?
Asteptam vesti de la alta minune,Alessiasi iti doresc sa ajungi cit mai repede acasa mamico!
Pupici!
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Nonna76 spune:
Am vazut pozele Oana, mi-e drag Victor al tau,e grasut ca Vladu' meu cind era mic.Acum a slabit Vlad ca f mofturos la mincare,din zi in zi mai mofturos.I-am dat si niste vitamine dar degeaba.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
addiana spune:
neatza si de la mine!!!!
byu vin si eu la un 3 in 1....
oana, intotdeauna ma prinde 12 noaptea, daca nu mai mult. abia pe la 10.30 daca adorm zgatiile mele, chiar daca le pun pe la 9- 9.30 in pat, apoi imi gasesc de facut ceva, vasele din chiuveta, pachetelul denisei pentru gradinita+rucsacelul+hainele, mancare pentru tati-el vine dupa 10.30, mai stam si noi de vorba sau nu
....si uite-asa se face 12 sau mai tarziu.... si dimineata la 7.30 trezirea
am vazut pozele...frumusei baietii tai! sa-ti traisca!
gata...ma cheama datoria...stiti voi mancare, curatenie, raisa....
pupici si o zi buna tuturor!
diana, denisa
si raisa 
poze
byu spune:
AM REVENIT CU CAFEAUA...
MAI DA CE BAIETI FRUMOSI AI GHINET...SA NU FIE DE OCHI...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
addiana spune:
monica toti copiii trec prin momente in care nu mananca... am vazut ca vlad al tau si denisa mea sunt de-o seama, doar cateva luni diferenta!
si denisa face mofturi la mancare destul de des, dar vara trecuta a fost jale, nu manca mai nimic, doar laptele cu cereale
la pranz niciodata nu a mancat si nici nu mananca 2 feluri...am ajuns imuna...nu ma mai stresez prea tare...
eu i-am dat denisei minimartieni, dar nu sunt sigura daca de la ei a inceput sa manance cat de cat. incercasem inainte si cu pikovit, si cu un sirop special pentru pofta de mancare dar nici o diferenta.
sanatate la pitici!
diana, denisa
si raisa 
poze
byu spune:
Fetelor mi-am luat batista bebelusului pt Casian...super faina va recomand cu caldura acest produs pt cand aveti nevoie...e cam scumpisor dar merita cu adevarat, este recomandat pana la 6 ani
Eu ieri plangeam la unmomentdat cand il vedeam cum se chinuie si acum sa vedeti ce linistit doarme...sa nu fie de ochi...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mihamora spune:
Salutare!
Am vazut pozele Oana, cred ca Victor seamana mai mult cu tine,e baiat mare deci, deja se joaca singurel![]()
Cristina felicitari! ce repede ati ajuns acasa, acum asteptam poze cu micuta comoara![]()
Eu beau o cafea decofeinizata, am zis ca deja i-am bagat prea multa cofeina lui Domi, sa-l mai las un pic si fara![]()
Am mai pus 4 poze de la intalnire, in albumul de 5 luni, facute de Alina.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
am vazut pozele...de la intalneala!
multumim alina si michelle

michelle de la cofeina nu e mai agitat domi? eu intreb pt ca sunt incepatoare in ale cafelelor, am doar cateva luni de cand am inceput sa beau, deobicei la pranz cand dorm fetele- momentul meu de liniste
azi e frumos afara...caldut... m-am saturat de frig! vreau sa vina vara inapoi!
ma duc sa-mi hranesc fetele si la nani cu ele!
diana, denisa
si raisa 
poze
mihamora spune:
Diana acuma testez, dar uite ca tot la fel de agitat e si fara cofeina si nu pot sa-l adorm
deci nu e ea de vina, el e![]()
Si eu vreau sa fie cald si frumos dar...vine iarna...
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!