*Gravidute&Mamici de IASI* (9)
Raspunsuri - Pagina 10
GETY spune:
Kriss, eu burtiera am purtat-o, la sfatul dr. mele, vreo 3 luni.
Cu lapticul nu stiu, eu nu am avut niciodata din belsug, am cam tras mata de coada vreo 4 luni, cat am alaptat-o exclusiv pe Maria.
Dupa aia, n-a mai tinut. Dupa ce am alaptat-o intr-o seara, ziceam ca-i satula, i-am facut si lapte formula. A mai mancat vreo 50 ml. Ea nu se saturase numai cu laptele meu.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Adevarul e ca oricate sfaturi ai primi,oricate studii si carti ai citi,tot instinctul e cel cel ce functioneaza cel mai bine.Noi ca mame cred ca stim ce "tine" cel mai bine la puiul nostru.Poa' sa-mi spuna si mama studiilor ca o fi buna temperatura de 18grade in camera,daca el se simte bine la 23...sa-l alaptez la 3 ore cand el e haplea si papa la 1 ora...sa nu-i dau antibiotic sau nu mai stiu eu ce medicamente cand eu as fi in stare sa-i dau si un ... numai sa-l vad ca e bine si nu se mai chinuie...si altele...si altele...Toate le invatam incetul cu incetul...ca sa parafrazez o reclama...la fel de natural ca si grija...
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Perfect adevarat!
GETY spune:
quote:
Originally posted by aeperju
Multumesc!
Da, vigantol ii dau si eu lui Andrei 2 pic/zi.
Emma
Si eu i-am dat, nu mai stiu cate, si i-am mai dat si Ca si Polyvital.
byu spune:
Buna fetelor 
Multumim pt urarile de insanatosire pt Casian, au dat roade
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
lilvs spune:
Emma, sa-ti traiasca micul crestin .Am observat ca aveti cadita din aceea cu "forme"..e mai utila , crezi, decit una simpla ?
Eu azi sunt plina de intrebari
se cam apropie funia de gard, cum se spune si habar n-am ce-i trebuie unui bebe..
Kriss, cind mai poti , spune-ne , te rog , daca listutele cu bagaj pentru spital de pe pagina de start ti-au fost utile in forma aceea sau mai trebuie cite ceva si poate cam cum ai rezolvat cu "atentiile" , mai precis cu cit..
Lili,
33+
Tudor Cristian
aeperju spune:
quote:
Originally posted by lilvs
Emma, sa-ti traiasca micul crestin .Am observat ca aveti cadita din aceea cu "forme"..e mai utila , crezi, decit una simpla ?
Lili,33+
Tudor Cristian
Eu, fiind la primul copil, mi-am luat cadita cu forma fiindca nu ma pricep sa-l tin eu foarte bine si tre sa stea cu capul sus si ma gandeam: cum sa-l si tin si sa-l si spal? Asa ca.. acolo sta singurel fara sustinere in fundulet cat eu il spal linistita.
Emma
addiana spune:
emma, felicitari pentru botez! am vazut poza unde ii dadea impartasania, si mi-am adus aminte cat de tare urla raisa cand merg s-o impartasesc!
lili, intr-adevar e mai utila o cadita cu "forme", eu am avut una normala si am cumparat separat un suport de pus in cadita, pe care l-am folosit mai apoi si in cada mare.
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006)
poze
byu spune:
noi avem cadita normala dar am vazut si obs ca e foarte utila o forma din aia...am sa imi cumpar si eu pt Casi
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
ioana_77 spune:
am intrat sa urez bun revenit acasa praspetelor mamici si puiutilor aferenti!
Kriss, m-ai cam speriat cu cezariana, eu tare nu vreau sa ajung la ea. Cel mai bine e sa mergi la un pediatru, care sa aiba in evidenta copilul si el iti va spune ce si cum sa-i dai.
AM fost la control sambata, bb e bine merci, "maricel" (3,450 kg
) si nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa, nici macar nu a coborat, sta cocotat sub sani, stie el unde-i bine![]()
pupici la toata lumea
Maria(29.11.2005) si Ioana
37+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07