FIV in Ungaria 23

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

ANDICU multumesc! si voua sa va traiasca printisorul si finuta,sunt niste comori
LIANA SI CRIS tinem pumnii!
PUSSI mai rezista un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor !
Iti multumes cdin suflet Daria ca te gindesti si al mine. Iti urez muuuult succes si asa cum imi zici mie capul sus.
Pussi grija mare de bebici
Fetelor care sunteti in focuri va doresc mult succes

Va pup pe toate si sa ma scuzati daca nu am sa intru asa de des, dar deocamdata nu ma simt bine.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magduta-cum sa nu ma gandesc la tine?!stiu ce inseamna sa te simti la pamant dar Dumnezeu ne ajuta intotdeauna sa ne saltam si sa renastem din propria cenusa, sa zic asa! sanatate trebuie sa cerem si credinta trebuie sa avem!

pupici tuturor!

daria si foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Micky2007bun venit la unguroaiceee..
andicuuu moamaaa ce mumos e fotbaliatorul..pe zi ce trece se face mai mumos..aaa si finutza sa\ti traiasca..moamaaa ce'mi place fata ta..radiaza de fericiree..te pupp..
legaturilorrr am avut aseara o durere de cap cumplitaaaaa..da nu am luat nimikazi nu ma misc din pat.
magdutzaa te pupp si te iube multttt..
dariaaa sunt io oarbaaaaaaa?????ca tu zici acolo ca dc a azis ca poti sa incepi procedurile|?adica aci le incepi nu??mi'ai mai zis da io insist ca o baba nebunahaii gabestete ca io's aici te astept..
ioanaaaaaaaaa,corneliaaaa si pe voiii..
ioana 78 tu mama numai dai nici un semn?mii dor de tine..
cenusereasoooooooooooo ne'ai uitat??????
Pisssssssss..te puppp si mii dor de tine..
ZoRi stiu ca cetesti..te iubescccccccccccccc na!!na!!
ileana ai ramas datoare cu niste sfaturi//io inca le astept
adela nu vazui carutzu da e frumossss..e frumossss
Tia.Leliutza,Mika va pupppp de nu va vedeti
Auburn mii dor de voi..poze cu printzesa nu ne pui si noua??
Danielaaaaaaaaaaaaaaaaa vrem pozeee multee..multeee
sandica.maritof,chiara va puppp
klaaa nici io nu am avut simptomee aau aparut la 4_5 sapt parca..asa ca ai rabdare..ca o sa ai timp destul 9 luni sa vezii simptomeeete puppppppppppp
gabituuu te puppp mii dor de tinee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumim de complimente fetelor!

Magduta, capul sus! te intelegem f bine, dar nu sta prea mult suparata! trebuie sa fii optimista, numai asa reusesti!
Cornelia, asteptam inca o fetita si de la tine! pt printul meu, cu cat mai multe, cu atat mai bine, sa aiba de unde alege!ar fi in avantaj ca ar fi tot constanteanca!
Doamne-ajuta sa fie cum iti doresti!
Micky, bun venit si sa-ti poarte noroc Zadori si Szegedul! succes!
Ioana, !
Liana, Crisis, !

Pussico , si aici !!! sa fiti sanatoase tu si Tustele si sa ai parte de-acum incolo numai de bucurii!
...si ai dreptate! aseara m-a cuprins si pe mine melancolia : pe 21 oct, acum 1 an, puiul meu se instala la mine in burtik si acum ma uit la el si tot nu-mi vine sa cred ca am Minunea langa mine!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

adica e ziua ta si nu zici nika???????????
"La multi aniii fatoooooo!!!!"sa stii ca io te iube mult da tot...sa fii iubitaaa si fericitaaa alaturi de sotzul si printzesele talee..
masa si dansi aci... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109574

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Andicu- sa ti traiasca bebelinul mare, mare si cuminte(sa nu fie Denis - pericol public ca al meu) si finuta care e tare dulcica!
Liana- cred ca o sa INCEP!si cred ca aici!deja mi am facut programarea, sper sa fie intr un ceas bun si Dumnezeu sa fie cu mine sa ma ajute asa cum m a mai ajutat in multe momente grele din viata mea! datorita faptului ca pretul este apropiat de Ungaria o sa incerc la Medlife!oricum sotul ar fi fost cam greu de convins sa mai mearga in Ungaria si mie mi ar fi fost greu sa stau departe mult timp de puiutul meu mai mare, n ar fi avut cine sa l duca la scoala, sotul nu putea lipsi mult pt. ca daca lipseste, lipsesc si banii si tot asa, din mai multe considerente ramanem aici, desi personal as fi preferat Ungaria! cam atat despre mine, eu iti doresc f. mult sa reusesti de data aceasta si te consider f.curajoasa!

pupici pt. Ioana, Cornelia, Magda, Chiara, Crisis, Pussi si pt. toate fetele!

daria si foto

Mergi la inceput

dariaa baftaaa multaa..io tin pumnii...te pupp

si acu de la criss citire,,Mesajul e de ieri dar nu a fost moderata
Andicu Doamne cat a crescut bebe Filip. E din ce in ce mai frumos. Silviu e fratele tau? Il cunosc. Face parte dintr-o gasca de impatimiti ai masinilor in care e si sotul meu. Ei isi spun pe alte nume: Silviu e DTA-ul si sotul meu e WAY-ul [].
Multumesc pentru pumnii stransi. pt tine si o mie de pt Filip.
Pussi, Blankar, Klaudia, Daria, Ioana, Cornelia si restul fetelor - multumim pentru urari. In seara asta fac injectia finala si o sa fiu cuminte de acuma....cred [].

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

si acu mesaju de azi de la criss
Micky bine ai venit! Noi ne cunoastem de la Inseminare unde impreuna cu Andrusca formam grupul pacientelor lu Cezara. Si eu tot cu endo sunt. Dar am renuntat dupa numai trei IAS si uite ca acum sunt la Szeged si marti la 9.30 am punctia deja. Nu vei regreta alegerea facuta. Bine ai venit inca o data!!!!
pusi"La multi ani!!"

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by Micky2007

buna seara fetele mele dragi,
Eu am scris mai mult la FIV si la inseminari.
Neavand o reusita aici in Romania, m-am hotarat sa fac si eu FIV in Ungaria. V-am tot citit si am vazut ca sunteti foarte multumite de acest doctor pe nume Zadori.
V-as ramane recunoscatoare daca ma primiti si pe mine in grupul vostru si sa nu va suparati daca o sa pun mai multe intrebari.
Am la activ 6 inseminari si 1 FIV la Cezara Bucur. Am fost diagnosticata cu endometrioza.
Astazi i-am scris doctorului Zadori, multumita voua care ati postat adresa lui pe net, care mi-a si raspuns.
Mi-a dat listuta cu analizele, dar acum nu stiu unde sa le fac si cat ar costa.
Multa bafta tuturor si va pup pe toate.

Micky

Micky, ce mai faci? nu te-am mai auzit de muuult!
o sa vezi ca o sa mi-o luati inainte si tu si crisis. crisis deja se va intoarce cu bebei, iar tu esti pe drumul cel bun!
numai eu sufar de nehotarare cronica si o sa raman cu buza umflata!
dar poate ma hoatarasc repede si ma alatur si eu grupului, sa va prind din urma!

fetelor, sper ca nu v-ati suparat pe mine ca m-am folosit de subiectul vostru sa-i transmit salutari lui Micky!
multi pupici si bafta mare si voua!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput