FIV in Ungaria 23
Raspunsuri - Pagina 8
dariaioanaxx spune:
Liana- mersi pt. invitatia la masa;mult succes iti doresc, sa se lase cu bebici de data aceasta/cumintei care sa stea cu mami a lor 9 luni in burtica !
Crisis-succes si tie la bebici!
Gabitu, Magduta-ce faceti? hai fetelor, cu credinta tot inainte!azi a plouat toata ziua si din pacate nu am mai putut merge la manastire, mi a parut asa rau!dar ramane pentru duminica viitoare!eu m am programat azi la Medlife pt. 5 noiembrie, dr. mi a spus sa mi fac programare peste 10 zile si ca o ironie a sortii, sa zic asa, acum 10 ani(in 1997) am avut prima programare la dna dr. cu care am facut tratament pt. a-l avea pe Andrei, sper sa fie cu noroc si acum !
pupici tuturor,

Andicu si Filip, Kla, Chiara, Ioana, Cornelia si tuturor fetelor!
daria si foto
adaca spune:
PUSSI si eu am vrut anestezie generala cand i-am nascut pe gemeni, dar dr.mi-a spus ca nu mi-ar recomanda si ca ii mai frumos sa-i vad cand se nasc. Oricum cezariana a durat foarte putin. ![]()
![]()
![]()
LIANA am vazut ca iti merge bine la Szeged. Sa nu spui ca e urat caruciorul meu ca 

![]()

Abia astept sa-l vad,nu mai am rabdare.
TIA pe unde umbli, nu mai dai nici un semn de viata. Mai intra si tu pe forum? 
![]()
![]()
Ade
31 s
RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
andicu spune:
hellooo
Liana si Crisis, tin pumnii strans!
Blankar, felicitari si sarcina usoara!
si eu dau multe bile albe dr Zadori ca e si "taticul" nostru ! ![]()
Multa sanatate tuturor si bafta fetelor care urmeaza!
Aveti poze recente cu bebe Filip www.flickr.com/photos/9457501@N02/1674117524/in/set-72157600689970094/" target="_blank">aici si de la botezul din Germania www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157602582873847/" target="_blank">aici.
Va dorim vizionare placuta cui ii face placere si va pupam pe toate!
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez FilipCum crestem noi

cornelianeli spune:
buna seara
andicu,aveti o scumpete de baiat,doamne cat e de frumos si de grasut,ma uit la el si ma gandesc sa-ti fac o nora,ce zici?![]()
sa va traiasca finuta, ce tortulet interesant mmmmmm
va pup 

unguroaicelor imi faceti pofta de ciorbita,eu azi am facut o lasagna 

daria 
kla stai linistita k apar si simptomele 
fetelor un inceput de saptamana super va doresc,va pup 
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
crisis81 spune:
Andicu Doamne cat a crescut bebe Filip. E din ce in ce mai frumos. Silviu e fratele tau? Il cunosc. Face parte dintr-o gasca de impatimiti ai masinilor in care e si sotul meu. Ei isi spun pe alte nume: Silviu e DTA-ul si sotul meu e WAY-ul
.
Multumesc pentru pumnii stransi.
pt tine si o mie de
pt Filip.
Pussi, Blankar, Klaudia, Daria, Ioana, Cornelia si restul fetelor - multumim pentru urari. In seara asta fac injectia finala si o sa fiu cuminte de acuma....cred
.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">
GRATAR SZEGEDwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">
VIENA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
pussi spune:
andicule super pozele!!!! noi vrem tort.. din ambele!

Filip e baiat frumos
si tin eu bine minte .. sau am pierdut din ele... azi ai un an de la ET??? ![]()
![]()
PUSSI
32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Micky2007 spune:
buna seara fetele mele dragi,
Eu am scris mai mult la FIV si la inseminari.
Neavand o reusita aici in Romania, m-am hotarat sa fac si eu FIV in Ungaria. V-am tot citit si am vazut ca sunteti foarte multumite de acest doctor pe nume Zadori.
V-as ramane recunoscatoare daca ma primiti si pe mine in grupul vostru si sa nu va suparati daca o sa pun mai multe intrebari.
Am la activ 6 inseminari si 1 FIV la Cezara Bucur. Am fost diagnosticata cu endometrioza.
Astazi i-am scris doctorului Zadori, multumita voua care ati postat adresa lui pe net, care mi-a si raspuns.
Mi-a dat listuta cu analizele, dar acum nu stiu unde sa le fac si cat ar costa.
Multa bafta tuturor si va pup pe toate.
Micky
crisis81 spune:
Micky bine ai venit! Noi ne cunoastem de la Inseminare unde impreuna cu Andrusca formam grupul pacientelor lu Cezara. Si eu tot cu endo sunt. Dar am renuntat dupa numai trei IAS si uite ca acum sunt la Szeged si marti la 9.30 am punctia deja. Nu vei regreta alegerea facuta. Bine ai venit inca o data!!!!![]()
quote:
Originally posted by Micky2007
buna seara fetele mele dragi,
Eu am scris mai mult la FIV si la inseminari.
Neavand o reusita aici in Romania, m-am hotarat sa fac si eu FIV in Ungaria. V-am tot citit si am vazut ca sunteti foarte multumite de acest doctor pe nume Zadori.
V-as ramane recunoscatoare daca ma primiti si pe mine in grupul vostru si sa nu va suparati daca o sa pun mai multe intrebari.
Am la activ 6 inseminari si 1 FIV la Cezara Bucur. Am fost diagnosticata cu endometrioza.
Astazi i-am scris doctorului Zadori, multumita voua care ati postat adresa lui pe net, care mi-a si raspuns.
Mi-a dat listuta cu analizele, dar acum nu stiu unde sa le fac si cat ar costa.
Multa bafta tuturor si va pup pe toate.
Micky
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">
GRATAR SZEGEDwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">
VIENA 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Micki
bine ai venit printre noi, iti doresc ca de data asta sa fie cu mult noroc si sa reusesti sa-ti vezi visul implinit! Bineinteles ca te primim aici, orice vrei sa stii fetele iti vor spune.
Referitor la intrebarea ta, dr. Zadori accepta analize de la orice laborator, nici nu trebuie traduse, iar de costat ar fi cam asa: analize hormonale (cred ca ti-a dat FSH, LH, Prolact, TSH)cam 120 lei, papanic, secretie, chlamydia, nu mai stiu preturile exact, dar ar fi cam tot 100lei max, depinde unde faci si o sa mai trebuieasca sa faci analizele pt punctie, dar mai tarziu, cand o sa te programeze pt fiv, si astea sunt multe si marunte si ar costa toate (inclusiv EKG cam 150 lei).
Cand te-a programat la prima consultatie?
Orice detalii mai vrei sa afli, cu multa placere!
As vrea sa stiu si eu ceva de la tine: ce tratament ai avut tu la fiv si cu ce rezultate, adica cati foliculi, ovocite, embrioni
toate fetele!
Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
pussi spune:
Uite cafeaua 

, cam tarziu, dar e calda![]()
- papica 

la alegere ca-i bufet suedez![]()
- tortulet 

- suc 

- sampanie 

de copii desigur
PUSSI
32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!