FIV in Ungaria 23
Raspunsuri - Pagina 5
kla78 spune:
LIANA bravooooo,ma bucur ca totul e ok si tin inca pumnii stransi pt maine!
PUSSI cred ca esti singura de pe forumul asta care se lupta asa de mult ca sarcina sa o duci la bun sfarsit!esti un exemplu bun.bhcg nu l-am putut face azi ca sotul mi-a ajuns acasa la ora 15 si nu se mai preluau analize,si am sunat medicul si mi-a spus ca nu trebuie neaparat sa ies din casa si sa merg atat drum cu masina numai pt beta ca oricum vinerea viitoare merg la eco,deci nu- mai fac nici o beta las totul in mana sortii!azi m-a cam durut prin burta ca si cum ar trebui sa vina cm,probabil si din cauza ca exact azi e data la care trebuia sa vina,sunt dureri usoare nu stiu daca trebuie sa-mi fac griji,eu sper sa fie bine,azi dimineata am avut cel mai pozitiv test din cele 5 pe care le-am facut![]()
va pupacesc pe toate fara exceptii!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
pussi spune:
liana bafta si azi!

crisis stai foarte bine! Cu punctionarea ovarului.. stie el ce face! Au mai fost fete la care le-a punctionat doar un ovar! Si e bine ca mancati
ca au 
de unde sa ia putere!
kla si pe mine m-a durut cand trebuia sa vina CM-ul! si inca vreo sapt. dupa! cred ca-i normal! Iar cu facut totul pt. 
, nu snt singura... daca intri la gravide prin FIV ... acolo chiar se lupta pt. sarcina, se numara fiecare zi trecuta cu bine! DAr eu iti repet: Sa ai sarcina usoara si 
sanatosi!
PUSSI
32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
lucialu spune:
Buna ziua fetele!
Am intrat sa va spun sa va ajute Dumnezeu sa reusiti!Tin pumnii si eu!
Crisis,Liana,Kla...tuturor numai bine!
Pussi sa te ajute Dumnezeu si pe tine sa stea fetele cat vrei tu in burtica!
Pupici tutuor!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
pussi spune:
vreau sa va spun ca azi e un an de la prima mea intalnire cu Dr. Zadori, cred ca m-am miscat repede ... din moment ce sunt cu bagajul de spital gata pt. nastere
PUSSI
32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
crisis81 spune:
Nu prea e activitate pe aici asa ca va aduc eu inapoi pe prima pagina (asta cand va fi moderat raspunsul meu)
Liana a comis-o. La ora 12 (ora Ungarie) terminase cu tot. Acum sta cumintica pt ca e
. Zadori a zis ca e foarte multumit de cum au decurs lucrurile si acum urmeaza partea cea mai dificila. Doua saptamani de asteptare. Dar Liana nu mai are ce astepta pentru ca ea a iesit gata gravida din clinica. Astea doua saptamani sunt ca sa afle si Zadori cred
.
Maine aflu si eu cand e punctia si ce mai fac foliculii.
Pussi sper sa sarbatoresc si eu la anu acelasi lucru si cand se face un an de cand am venit aici sa vin cu "rezultatul muncii lui" asa cum au venit azi 2 cupluri sa-si prezinte bebei doctorului. A fost o imagine de neuitat. Doamne cata fericire era pe fata acelor oameni. Cat de mandrii erau, si cat de mandru era si
Zadori
.
Va pup te toate! Aveti grija de voi

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">
GRATAR SZEGEDwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">
VIENA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
blankar spune:
Salutare!
intru si eu sa va fac galerie!
sa va ajute Doamne Doamne sa reusiti Liana si Crisis!am umblat si eu la Zadori dar din fericire nu am ajuns la FIV ca am ramas spontan dupa 4 ani! va urmaresc tot timpul si ma rog pentru toate sa reusiti!

blankar
18
internet spune:
Pussi multumesc, cred ca am reusit .

Liana, Cris 

Blankar ce noroc ai avut, sarcina usoara 

Mi-ka daca nu apari vin la tine cu
, te tot stig si nimic. 

Va pupam pe toate 

Tia si Daria 
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze
Liana30 spune:
salutareeee..
ni se aia ochiii ca nu poci sa spun cum..da va arat..ete asa
de cand asteptam sa apara mes lui cris..dehhh daca trebe moderata![]()
suntem bineeee..
io o comisai si pe a 2 azi...![]()
deci sunt gravidaaa de azi pana fac 2 sapt
pe urma om mai vedea![]()
Zadori zisa ca fac iar 2
io il scuipai sa nu:l deochi
ca tare se adevereste ce zice la mine![]()
va pupammmm pe toatee..pe-aci e viataaaa
ne distram in fiecare ziii..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
daniela76 spune:
Liana o sa fie cu noroc de data asta, iti tinem pumnii stransi. Eu abia am mai reusit sa intru pe forum si am aflat de vestea cea buna.sunt cu ochii pe voi si vreau numai rezultate pozitive. Va fi bine si daca Zadori a spus ca sunt doi sigur stie el ce stie...te pupam dulce pe burtica sa se prinde puiutii de mamica lor.
poze cu noi
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
Liana30 spune:
danielaaaaaaaaaaa si noi va pupammm..nu te_am mai sunat ca am plecat la unguri...
legaturilorrrrr gasirati gravibi?????s_o gasi aci?o pun pe Ana sa intrebe..va puppp
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica